fagoura Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 https://www.microsoft.com/el-gr/p/xbox-game-pass-for-pc/cfq7ttc0kgq8?activetab=pivot%3aoverviewtab Καλη ευκαιρια για να παιξετε και το επερχομενο Age of Empires IV! Σταματατε την συνδρομη πριν την ληξη για να μην χρεωθειτε κατοπιν κανονικη τιμη. Ισχυει επισης και το γνωστο κολπο με συνδυασμο xbox live gold (μαξ "στακαρισμα" εως 3 ετη), αν θελετε μετατροπη της σε Pass for PC η Ultimate με μολις 1€. Ολα αυτα παντα αρκει να μην ειστε υφισταμενος συνδρομητης. 2
Dr4In Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, fagoura είπε https://www.microsoft.com/el-gr/p/xbox-game-pass-for-pc/cfq7ttc0kgq8?activetab=pivot%3aoverviewtab Καλη ευκαιρια για να παιξετε και το επερχομενο Age of Empires IV! Σταματατε την συνδρομη πριν την ληξη για να μην χρεωθειτε κατοπιν κανονικη τιμη. Ισχυει επισης και το γνωστο κολπο με συνδυασμο xbox live gold (μαξ "στακαρισμα" εως 3 ετη), αν θελετε μετατροπη της σε Pass for PC η Ultimate με μολις 1€. Ολα αυτα παντα αρκει να μην ειστε υφισταμενος συνδρομητης. Έχεις κάνα link για το γνωστό κόλπο?
TheoAlex50 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 15 λεπτά πριν, fagoura είπε https://www.microsoft.com/el-gr/p/xbox-game-pass-for-pc/cfq7ttc0kgq8?activetab=pivot%3aoverviewtab Καλη ευκαιρια για να παιξετε και το επερχομενο Age of Empires IV! Σταματατε την συνδρομη πριν την ληξη για να μην χρεωθειτε κατοπιν κανονικη τιμη. Ισχυει επισης και το γνωστο κολπο με συνδυασμο xbox live gold (μαξ "στακαρισμα" εως 3 ετη), αν θελετε μετατροπη της σε Pass for PC η Ultimate με μολις 1€. Ολα αυτα παντα αρκει να μην ειστε υφισταμενος συνδρομητης. Τι κόλπο είναι αυτό;
sphinxgr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Τι κόλπο είναι αυτό; 32 λεπτά πριν, Dr4In είπε Έχεις κάνα link για το γνωστό κόλπο? https://www.insomnia.gr/forums/topic/732948-xbox-συνδρομές-ultimate-game-pass-gold/?do=findComment&comment=57751173 35 λεπτά πριν, fagoura είπε https://www.microsoft.com/el-gr/p/xbox-game-pass-for-pc/cfq7ttc0kgq8?activetab=pivot%3aoverviewtab Καλη ευκαιρια για να παιξετε και το επερχομενο Age of Empires IV! Σταματατε την συνδρομη πριν την ληξη για να μην χρεωθειτε κατοπιν κανονικη τιμη. Ισχυει επισης και το γνωστο κολπο με συνδυασμο xbox live gold (μαξ "στακαρισμα" εως 3 ετη), αν θελετε μετατροπη της σε Pass for PC η Ultimate με μολις 1€. Ολα αυτα παντα αρκει να μην ειστε υφισταμενος συνδρομητης. Το 1€ για 1 μήνα, πάντα υπήρχε για νέους χρήστες ή για παλιούς που έχουν να κάνουν ανανέωση λίγου μήνες (κάπου 4). Άλλαξε κάτι τώρα? Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2021 από sphinxgr
Deathy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Παλια κανανε αυτοματη επεκταση του game pass αναλογα με το ποσο gold σου εχει απομεινει, μηπως εννοει αυτο?
Tartaros Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Είχα ξοδέψει και το game pass πρωτο μήνα αλλά και το ultimate (και τα 2 με 1 ευρώ), αλλά περιέργως μου έβγαλε την προσφορά και μόλις ανανέωσα με 1 ευρώ. Ευχαριστώ fagoura!! @Naruto14 προχθες μου το έβγαζε στην κανονική τιμή, just saying. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2021 από Tartaros 1
naruto14 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Πάντα 1 ευρώ είναι ο μήνας για νέους χρήστες ή για χρήστες που έχουν να εγγραφούν πολλούς μήνες, δεν υπάρχει κάποια έξτρα προσφορά. Προσφορά είναι τις περιόδους που δίνουν το 3μηνο στα 1 ευρώ (πχ τον Ιούνιο στην περίοδο της Ε3). 2
theo93 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Είχα πάρει το 1€ πριν απο 1.5 χρόνο περίπου και το έχει πάλι 1€, νομίζω πως ήρθε η ώρα να ξαναστοκάρω γιατί το είχα αφήσει να λήξει 1
taris Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Πάντως θα ήταν προτιμότερο να μειώσουν σε ένα πιο προσιτό επίπεδο τη συνδρομή, παρά να το κάνουν 1+1 σινεμα με sms και πιτσα φαν προσφορές. 1
costacurta Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Μέχρι πότε μπορώ να ανανεώσω? Λέει πουθενά???? Πότε λήγει δηλ αυτό με το μονοευρω. Θέλω να το τρεναρω όσο γίνεται μέχρι μέσα Νοεμβρίου ώστε να έχω και το halo στο μήνα που βγαίνει Δεκεμβριο
sphinxgr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, taris είπε Πάντως θα ήταν προτιμότερο να μειώσουν σε ένα πιο προσιτό επίπεδο τη συνδρομή, παρά να το κάνουν 1+1 σινεμα με sms και πιτσα φαν προσφορές. Μηπως απάντησες σε λάθος θέμα?!?!?!!!!!!
taris Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Μηπως απάντησες σε λάθος θέμα?!?!?!!!!!! Όχι, αναφέρομαι στις συνεχείς προσφορές για το game pass που καταλήγουν οι μισοί χρήστες να το έχουμε μέσω κάποιας προσφοράς παρά στην κανονική τιμή. Όταν οι προσφορές καταλήγουν κανόνας παρά εξαίρεση, θα ήταν καλύτερο νομίζω να μειώνεται η τιμή, κατά την προσωπική μου άποψη. Γι'αυτό παραλλήλισα με το 1+1 και τα sms σε κινηματογράφους, με το οποίο κόβονται τελικά τα περισσότερα εισιτήρια.. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2021 από taris
sphinxgr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 18 λεπτά πριν, taris είπε Όχι, αναφέρομαι στις συνεχείς προσφορές για το game pass που καταλήγουν οι μισοί χρήστες να το έχουμε μέσω κάποιας προσφοράς παρά στην κανονική τιμή. Όταν οι προσφορές καταλήγουν κανόνας παρά εξαίρεση, θα ήταν καλύτερο νομίζω να μειώνεται η τιμή, κατά την προσωπική μου άποψη. Γι'αυτό παραλλήλισα με το 1+1 και τα sms σε κινηματογράφους, με το οποίο κόβονται τελικά τα περισσότερα εισιτήρια.. Εγω το βλέπω αλλιως. Αν εισαι ψαγμένος πληρώνεις 2,5€ / μήνα Αν δεν είσαι ψαγμένος και είσαι τυχαίος χρήστης, πληρώνεις 13€/μήνα Αν εισαι σε πλούσια χώρα, δεν σε απασχολεί και πληρώνεις 13€/μήνα Αν δεν έχεις λεφτά ασχολείσαι και ψάχνεσαι και πληρώνεις 2,5€ / μήνα 2 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 1€ ο πρωτος μηνας ειναι μια αρκετα μονιμη προσφορα. Δεν σταματησε να υπαρχει εδω και καιρο. Αυτο που περιμενουμε τωρα μιας και πλησιαζουμε γιορτες ειναι το "1€ οι 3 μηνες". Νομιζω οτι θα πεσει τις επομενες μερες. Θυμαμαι να πεφτει παντα λιγο πριν τις γιορτες. Διορθωστε με. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα