j2k Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Στην γειτονια μου εφερε η wind καφαο συνδεμενο με οπτικη και προσφερει 10/100 vdsl. Η αποσταση μου απο το καφαο ειναι < 100m. Τωρα εχω wind adsl2+ η οποια εχει προβλημα με αποσυνδεσεις επειδη εχει 800m αποσταση απο το κεντρο. Πηρα για αναβαθμιση με την προσφορα των 29.9 και μου ειπανε οτι επειδη ειμαι παλιος πελατης δεν ισχυουνε για μενα το 29.9 και για μενα ειναι 33.9. Το ερωτημα ειναι το εξης αφου την περιοχη μου την εχει αναλαβει η wind και το καφαο ειναι wind μπορω να παρω vdsl 100-10 απο αλλο παροχο πχ nova? Ποιοι αλλοι παροχοι δινουνε 100-10 μεσω του καφαου της γειτονιας της wind? Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2021 από j2k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 On 26/10/2021 at 03:49, j2k said: και το καφαο ειναι wind μπορω να παρω vdsl 100-10 απο αλλο παροχο πχ nova? Ποιοι αλλοι παροχοι δινουνε 100-10 μεσω του καφαου της γειτονιας της wind? Ναι. Όσοι σου την βγάζουν διαθέσιμη στον έλεγχο διαθεσιμότητας του sites τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j2k Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Αυτη τη στιγμη η wind μου δινει 100-10 αλλα η nova που ρωτησα δεν μπορει να μου δωσει... Ποιοι αλλοι παροχοι υπαρχουνε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, j2k είπε Αυτη τη στιγμη η wind μου δινει 100-10 αλλα η nova που ρωτησα δεν μπορει να μου δωσει... Ποιοι αλλοι παροχοι υπαρχουνε? vodafone , cosmote 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα