Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε

Το ιδανικό θα ήταν να είχαμε οικονομική δυνατότητα να αλλάζαμε σύστημα όταν κυκλοφορούσε κάτι καινούργιο..

Αλλά και  τώρα που το σκέφτομαι με κάτι θα είχαμε παράπονο.. ακόμα και ετσι.. 😂

μεχρι τελος του χρονου να δεις τι θα αγοραζουμε ετσι οπως παει η κατασταση σε ολα

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έκανα αυτά τα δυο παραγγελία + ένα τροφοδοτικό Corsair 750 gold 

Έπρεπε να αλλάξω αναγκάστηκα το σύστημα γιατί πριν 2 χρόνια λόγο δουλειάς δε προλάβαινα μα φτιάξω το πισι το πήγα σε μάστορα και μου στράβωσε τα Πιν στη μητρική όπου κουμπώνει ο cpu . Τα ισιωσα αλλά τώρα που ξανά άνοιξα φύγαν από τη θέση τους . Όποτε η μητρική πάει για πέταμα και πουλάω τον επεξεργαστή 150 ευρώ στις αγγελίες . Δεν υπάρχει άλλη λύση . Ούτε μπορώ να περιμένω τη νέα γενιά γιατί δε μπορώ χωρίς υπολογιστή 

55CCB5A3-43AB-4E72-B952-EB0DBDE097F7.png

AD7C37DF-EFE4-4F7A-9207-8E588A22500B.jpeg

Δημοσ.
5 ώρες πριν, JDROGAS είπε

Mας εστειλες........🙄

Δεν γινοταν διαφορετικα χαχααχχα. Επειδη στραβωσαν τα πινακια πανω στη μητρικη δε διαβαζει σωστα τις Ram  να φανταστεις τις εχω κουμπωσει στο 3 και 4 slot 2x8 gb .

Επισης πηρα και αυτο το τροφοδοτικο Τροφοδοτικό (PSU) Corsair 80+ Gold RM750X | You.gr . Στην ουσια αλλαξα τα παντα χαχααχαχ. Μιας και ξεκινησα αν και δε νομιζω να χρειαζεται να αλλαξω ακομα ram θα το βαλω σε προγραμμα . Καμια καλη υδροψυξη 2πλη εχετε να προτεινεται? Το κουτι μου ειναι Phanteks eclipse p350x

Δημοσ.
5 ώρες πριν, PolonosJ είπε

Έκανα αυτά τα δυο παραγγελία + ένα τροφοδοτικό Corsair 750 gold 

Έπρεπε να αλλάξω αναγκάστηκα το σύστημα γιατί πριν 2 χρόνια λόγο δουλειάς δε προλάβαινα μα φτιάξω το πισι το πήγα σε μάστορα και μου στράβωσε τα Πιν στη μητρική όπου κουμπώνει ο cpu . Τα ισιωσα αλλά τώρα που ξανά άνοιξα φύγαν από τη θέση τους . Όποτε η μητρική πάει για πέταμα και πουλάω τον επεξεργαστή 150 ευρώ στις αγγελίες . Δεν υπάρχει άλλη λύση . Ούτε μπορώ να περιμένω τη νέα γενιά γιατί δε μπορώ χωρίς υπολογιστή 

55CCB5A3-43AB-4E72-B952-EB0DBDE097F7.png

AD7C37DF-EFE4-4F7A-9207-8E588A22500B.jpeg

τουλαχιστον με ακουσες στον επεξεργαστη , αντε καλοριζικα να ειναι και μολις τα καλεις δωσε πρωτες εντυπωσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, triplex1 είπε

τουλαχιστον με ακουσες στον επεξεργαστη , αντε καλοριζικα να ειναι και μολις τα καλεις δωσε πρωτες εντυπωσεις

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου :)  Αυτη η ψυκτρα θα ειναι καλη CoolerMaster MasterAir MA410M RGB - Skroutz.gr την εχω ηδη αλλα δε νομιζω να εχει τις πλακετες για τον 11700 η να παω σε υδροψυξη? Η υδροψυξη παντα μου χαλουσε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PolonosJ είπε

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου :)  Αυτη η ψυκτρα θα ειναι καλη CoolerMaster MasterAir MA410M RGB - Skroutz.gr την εχω ηδη αλλα δε νομιζω να εχει τις πλακετες για τον 11700 η να παω σε υδροψυξη? Η υδροψυξη παντα μου χαλουσε

το κουτι σου τι υψος εχει και τι βαθος η τσεπη σου πες  μου για ψυκτρα ☺️

Παρτην να τελειωνεις και μην ασχολεισαι με υδροψυξη , μετα απ'αυτα δεν νομιζω να κολλας στο 100ρικο

https://www.skroutz.gr/s/21166169/Noctua-NH-D15-chromax-black.html#reviews

2121333087_Screenshot2021-10-27at21-15-06NH-D15chromaxblackCoolerCompatibilityNoctuaCompatibilityCentre.png.72581262f3258fa55d27b95b48d61245.png

Η CoolerMaster MasterAir MA410M RGB θα σε πεσει λιγη γι αυτον

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, triplex1 είπε

το κουτι σου τι υψος εχει και τι βαθος η τσεπη σου πες  μου για ψυκτρα ☺️

Παρτην να τελειωνεις και μην ασχολεισαι με υδροψυξη , μετα απ'αυτα δεν νομιζω να κολλας στο 100ρικο

https://www.skroutz.gr/s/21166169/Noctua-NH-D15-chromax-black.html#reviews

2121333087_Screenshot2021-10-27at21-15-06NH-D15chromaxblackCoolerCompatibilityNoctuaCompatibilityCentre.png.72581262f3258fa55d27b95b48d61245.png

Η CoolerMaster MasterAir MA410M RGB θα σε πεσει λιγη γι αυτον

αυτη δε νομιζω να χωραει στο κουτι μου καμια διπλη υδροψυξη

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, PolonosJ είπε

αυτη δε νομιζω να χωραει στο κουτι μου καμια διπλη υδροψυξη

https://www.skroutz.gr/s/31588001/Arctic-Liquid-Freezer-II-280-A-RGB.html

στη μητρικη παντως καθεται , το κουτι πρεπει να ειναι το λιγοτερο 165 στο υψος για την Noctua

Δημοσ.

Ωραια το εκανα παραγγελια. Μονο Ram εμειναν πλεον χαχαχαχα

τι πηρες τελικα , την υδροψυξη;

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, triplex1 είπε

τι πηρες τελικα , την υδροψυξη;

Ναι εννοειται πηρα την Arctic και + αλλα 2 fan να βαλω πανω 4 στο συνολο. Δηλαδη αλλαξαμε mobo , cpu , υδροψυξη και τροφοδοτικο. Μονο ram εμεινε και εκλεισε το PC

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PolonosJ είπε

Ναι εννοειται πηρα την Arctic και + αλλα 2 fan να βαλω πανω 4 στο συνολο. Δηλαδη αλλαξαμε mobo , cpu , υδροψυξη και τροφοδοτικο. Μονο ram εμεινε και εκλεισε το PC

ναι ωραια , επελεξε κατι καλο και λογαριασε και το υψος σε περιπτωση αλλαγης σε αεροψυξη για να μην εχεις θεματα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, triplex1 είπε

ναι ωραια , επελεξε κατι καλο και λογαριασε και το υψος σε περιπτωση αλλαγης σε αεροψυξη για να μην εχεις θεματα

Σωστο αυτο γιατι ποτε δε ξεσ στο μελλον τι αλλαγη θα κανω . Δε μπορω να βρω ραμ να δω τι ειναι compatible με cpu και μητρικη για ram

Δημοσ.

Σωστο αυτο γιατι ποτε δε ξεσ στο μελλον τι αλλαγη θα κανω . Δε μπορω να βρω ραμ να δω τι ειναι compatible με cpu και μητρικη για ram

G.skill trident neo .....ποσα γιγα θες 32;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...