triplex1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 15 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε Το ιδανικό θα ήταν να είχαμε οικονομική δυνατότητα να αλλάζαμε σύστημα όταν κυκλοφορούσε κάτι καινούργιο.. Αλλά και τώρα που το σκέφτομαι με κάτι θα είχαμε παράπονο.. ακόμα και ετσι.. 😂 μεχρι τελος του χρονου να δεις τι θα αγοραζουμε ετσι οπως παει η κατασταση σε ολα
PolonosJ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Έκανα αυτά τα δυο παραγγελία + ένα τροφοδοτικό Corsair 750 gold Έπρεπε να αλλάξω αναγκάστηκα το σύστημα γιατί πριν 2 χρόνια λόγο δουλειάς δε προλάβαινα μα φτιάξω το πισι το πήγα σε μάστορα και μου στράβωσε τα Πιν στη μητρική όπου κουμπώνει ο cpu . Τα ισιωσα αλλά τώρα που ξανά άνοιξα φύγαν από τη θέση τους . Όποτε η μητρική πάει για πέταμα και πουλάω τον επεξεργαστή 150 ευρώ στις αγγελίες . Δεν υπάρχει άλλη λύση . Ούτε μπορώ να περιμένω τη νέα γενιά γιατί δε μπορώ χωρίς υπολογιστή
PolonosJ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, JDROGAS είπε Mας εστειλες........🙄 Δεν γινοταν διαφορετικα χαχααχχα. Επειδη στραβωσαν τα πινακια πανω στη μητρικη δε διαβαζει σωστα τις Ram να φανταστεις τις εχω κουμπωσει στο 3 και 4 slot 2x8 gb . Επισης πηρα και αυτο το τροφοδοτικο Τροφοδοτικό (PSU) Corsair 80+ Gold RM750X | You.gr . Στην ουσια αλλαξα τα παντα χαχααχαχ. Μιας και ξεκινησα αν και δε νομιζω να χρειαζεται να αλλαξω ακομα ram θα το βαλω σε προγραμμα . Καμια καλη υδροψυξη 2πλη εχετε να προτεινεται? Το κουτι μου ειναι Phanteks eclipse p350x
triplex1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, PolonosJ είπε Έκανα αυτά τα δυο παραγγελία + ένα τροφοδοτικό Corsair 750 gold Έπρεπε να αλλάξω αναγκάστηκα το σύστημα γιατί πριν 2 χρόνια λόγο δουλειάς δε προλάβαινα μα φτιάξω το πισι το πήγα σε μάστορα και μου στράβωσε τα Πιν στη μητρική όπου κουμπώνει ο cpu . Τα ισιωσα αλλά τώρα που ξανά άνοιξα φύγαν από τη θέση τους . Όποτε η μητρική πάει για πέταμα και πουλάω τον επεξεργαστή 150 ευρώ στις αγγελίες . Δεν υπάρχει άλλη λύση . Ούτε μπορώ να περιμένω τη νέα γενιά γιατί δε μπορώ χωρίς υπολογιστή τουλαχιστον με ακουσες στον επεξεργαστη , αντε καλοριζικα να ειναι και μολις τα καλεις δωσε πρωτες εντυπωσεις
PolonosJ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε τουλαχιστον με ακουσες στον επεξεργαστη , αντε καλοριζικα να ειναι και μολις τα καλεις δωσε πρωτες εντυπωσεις Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου Αυτη η ψυκτρα θα ειναι καλη CoolerMaster MasterAir MA410M RGB - Skroutz.gr την εχω ηδη αλλα δε νομιζω να εχει τις πλακετες για τον 11700 η να παω σε υδροψυξη? Η υδροψυξη παντα μου χαλουσε
triplex1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, PolonosJ είπε Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου Αυτη η ψυκτρα θα ειναι καλη CoolerMaster MasterAir MA410M RGB - Skroutz.gr την εχω ηδη αλλα δε νομιζω να εχει τις πλακετες για τον 11700 η να παω σε υδροψυξη? Η υδροψυξη παντα μου χαλουσε το κουτι σου τι υψος εχει και τι βαθος η τσεπη σου πες μου για ψυκτρα ☺️ Παρτην να τελειωνεις και μην ασχολεισαι με υδροψυξη , μετα απ'αυτα δεν νομιζω να κολλας στο 100ρικο https://www.skroutz.gr/s/21166169/Noctua-NH-D15-chromax-black.html#reviews Η CoolerMaster MasterAir MA410M RGB θα σε πεσει λιγη γι αυτον
PolonosJ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 15 λεπτά πριν, triplex1 είπε το κουτι σου τι υψος εχει και τι βαθος η τσεπη σου πες μου για ψυκτρα ☺️ Παρτην να τελειωνεις και μην ασχολεισαι με υδροψυξη , μετα απ'αυτα δεν νομιζω να κολλας στο 100ρικο https://www.skroutz.gr/s/21166169/Noctua-NH-D15-chromax-black.html#reviews Η CoolerMaster MasterAir MA410M RGB θα σε πεσει λιγη γι αυτον αυτη δε νομιζω να χωραει στο κουτι μου καμια διπλη υδροψυξη
triplex1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, PolonosJ είπε αυτη δε νομιζω να χωραει στο κουτι μου καμια διπλη υδροψυξη https://www.skroutz.gr/s/31588001/Arctic-Liquid-Freezer-II-280-A-RGB.html στη μητρικη παντως καθεται , το κουτι πρεπει να ειναι το λιγοτερο 165 στο υψος για την Noctua
PolonosJ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 14 ώρες πριν, triplex1 είπε https://www.skroutz.gr/s/31588001/Arctic-Liquid-Freezer-II-280-A-RGB.html στη μητρικη παντως καθεται , το κουτι πρεπει να ειναι το λιγοτερο 165 στο υψος για την Noctua Ωραια το εκανα παραγγελια. Μονο Ram εμειναν πλεον χαχαχαχα
triplex1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, PolonosJ είπε Ωραια το εκανα παραγγελια. Μονο Ram εμειναν πλεον χαχαχαχα τι πηρες τελικα , την υδροψυξη;
PolonosJ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 31 λεπτά πριν, triplex1 είπε τι πηρες τελικα , την υδροψυξη; Ναι εννοειται πηρα την Arctic και + αλλα 2 fan να βαλω πανω 4 στο συνολο. Δηλαδη αλλαξαμε mobo , cpu , υδροψυξη και τροφοδοτικο. Μονο ram εμεινε και εκλεισε το PC
triplex1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, PolonosJ είπε Ναι εννοειται πηρα την Arctic και + αλλα 2 fan να βαλω πανω 4 στο συνολο. Δηλαδη αλλαξαμε mobo , cpu , υδροψυξη και τροφοδοτικο. Μονο ram εμεινε και εκλεισε το PC ναι ωραια , επελεξε κατι καλο και λογαριασε και το υψος σε περιπτωση αλλαγης σε αεροψυξη για να μην εχεις θεματα
PolonosJ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε ναι ωραια , επελεξε κατι καλο και λογαριασε και το υψος σε περιπτωση αλλαγης σε αεροψυξη για να μην εχεις θεματα Σωστο αυτο γιατι ποτε δε ξεσ στο μελλον τι αλλαγη θα κανω . Δε μπορω να βρω ραμ να δω τι ειναι compatible με cpu και μητρικη για ram
triplex1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, PolonosJ είπε Σωστο αυτο γιατι ποτε δε ξεσ στο μελλον τι αλλαγη θα κανω . Δε μπορω να βρω ραμ να δω τι ειναι compatible με cpu και μητρικη για ram G.skill trident neo .....ποσα γιγα θες 32;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα