Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά.

Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο PC μητρικη επεξεργαστη  για αρχη.

Έχω κάρτα γραφικών RTX 2080 MSI gaming trio 

CPU : Intel i7 8700

Ram : GSkill trintentz 16gb 3200

Mobo: Aorus z370 ultra gaming rev 1

Συστημα Win 11

Για αρχη ενδιαφέρομαι να αλλάξω mobo και επεξεργαστή και χρειάζομαι την βοηθεια σας.

Περισσότερη χρήση θα ειναι gaming και κατα προτίμηση μονο intel

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Επεξ/σία από PolonosJ
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Ξεκινα με το τροφοδοτικο σου και μετα βλεπουμε για τα υπολοιπα

https://www.skroutz.gr/s/17746572/Thermaltake-ToughPower-GF1-750W-Full-Modular-80-Plus-Gold.html

Ολα στο προγραμμα ειναι . Αλλη ηταν η ερωτηση μου και σιγουρα δε θα ξανα επερνα thermaltake psu :) 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PolonosJ είπε

Ολα στο προγραμμα ειναι . Αλλη ηταν η ερωτηση μου και σιγουρα δε θα ξανα επερνα thermaltake psu :) 

ισως γιατι αυτο που εχεις ειναι απο τα χειροτερα ανεφερε και τι χρηματα θα ξοδεψεις για να σε βοηθησουν καποια απο τα παιδια γιατι εγω αντιπαθω ιδιαιτερα τα τελευταια χρονια τους ιντελ

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, triplex1 είπε

ισως γιατι αυτο που εχεις ειναι απο τα χειροτερα ανεφερε και τι χρηματα θα ξοδεψεις για να σε βοηθησουν καποια απο τα παιδια γιατι εγω αντιπαθω ιδιαιτερα τα τελευταια χρονια τους ιντελ

Θα συμφωνησω μαζι σου για το PSU και θα προχωρησω σε αγορα η corsair η seasonic . Παλια ημουν χρηστης amd μονο πλεον συμπαθω μονο intel αν και τελευταια η amd ειναι σαφως καλυτερη αλλα επιμενω σε intel. Επισης ειδα γραφεις στο προφιλ σου Σκυδρα και εγω απο Σκυδρα ειμαι . Για επεξεργαστη δινω 300-350 αλλα με ενδιαφερει οτι ειναι καλυτερο για gaming οπως γραφουν αρκετοι για τον i5 11600k που ειναι κατω των 300 ευρω

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, PolonosJ είπε

Θα συμφωνησω μαζι σου για το PSU και θα προχωρησω σε αγορα η corsair η seasonic . Παλια ημουν χρηστης amd μονο πλεον συμπαθω μονο intel αν και τελευταια η amd ειναι σαφως καλυτερη αλλα επιμενω σε intel. Επισης ειδα γραφεις στο προφιλ σου Σκυδρα και εγω απο Σκυδρα ειμαι . Για επεξεργαστη δινω 300-350 αλλα με ενδιαφερει οτι ειναι καλυτερο για gaming οπως γραφουν αρκετοι για τον i5 11600k που ειναι κατω των 300 ευρω

Εγω θα σ'ελεγα να κοιταξεις τον 10700KF (γιατι μαλλον θα πουλησεις αυτα που εχεις) ή να περιμενεις αρχες του '22 τους καινουριους που θα κυκλοφορησουν τοτε

https://www.skroutz.gr/s/24187035/Intel-Core-i7-10700KF-3-80GHz-Επεξεργαστής-8-Πυρήνων-για-Socket-1200-σε-Κουτί.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μενα πιο vfm επιλογη αυτη τη στιγμη δεν ειναι ουτε ο 11600k (πρωτος αμεσα διαθεσιμος στο σκρουτζ απο 261) ουτε ο 5600x (πρωτος αμεσα διαθεσιμος απο 287 ευρω) οι οποιοι φυσικα ειναι πολυ καλοι επεξεργαστες.

Ειναι ο 10600k στα 211 ευρω μαζι με  μια καλη Ζ490 θα εχεις ενα συνολακι στα 350 ευρω.Οι διαφορες στις επιδοσεις τους ειμαι σιγουρος οτι δεν ορατες στην καθημερινοτητα μας.

Εν οψει ddr5 κλπ κλπ δεν αξιζει να δωσεις κατι παραπανω.

Αποψη μου εαν θελεις να αλλαξεις και τις μνημες σου με 3600cl16 κατα προτιμηση σε Crucial Ballistix οι οποιες θα παιξουν απευθειας χωρις αντιρρησεις στα 3600.

Εαν εχεις ορεξη δες ενα ωραιο βιντεακι για να παρεις αποψη.

Επεξ/σία από JDROGAS
Δημοσ.
6 ώρες πριν, PolonosJ είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο PC μητρικη επεξεργαστη  για αρχη.

Έχω κάρτα γραφικών RTX 2080 MSI gaming trio 

CPU : Intel i7 8700

Ram : GSkill trintentz 16gb 3200

Mobo: Aorus z370 ultra gaming rev 1

Συστημα Win 11

Για αρχη ενδιαφέρομαι να αλλάξω mobo και επεξεργαστή και χρειάζομαι την βοηθεια σας.

Περισσότερη χρήση θα ειναι gaming και κατα προτίμηση μονο intel

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Και γω θα συμφωνήσω με τον @nickol-us δεν χρειάζεται κάτι να κάνεις.

Μια χαρά είναι αυτόν που έχεις .

Εκτός εάν θες να ξοδέψεις τζάμπα λεφτά.

Δημοσ.

Αν ειναι να κάνεις αναβάθμιση δεν πας πάλι σε 6πυρηνο, αλλιώς κράτα  τον 8700.

Πας σε τουλάχιστο 8πυρηνο, είτε σε 5800X, ακόμη και σε 3800X/ΧΤ ή 3900Χ/XT , είτε σε 10700/10850/10900 K/KF, ή στους αντίστοιχους 11700/11900 K/KF, ανάλογα πάντα σε τι τιμές θα τους βρεις.

Εγώ πάλι δεν κατάλαβα γιατί βγήκε η σειρά 11000 της intel.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, duffyduck είπε

Τι παραπάνω περιμένατε και δεν σας ικανοποίησε;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, duffyduck είπε

Με κάτι έπρεπε να κοντράρει τους zen3 απλά είχαν βγει αρκετά καθυστερημένα (μου διαφεύγει αυτή την στιγμή  ο λόγος)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Με κάτι έπρεπε να κοντράρει τους zen3 απλά είχαν βγει αρκετά καθυστερημένα (μου διαφεύγει αυτή την στιγμή  ο λόγος)

Συγχωρα με Νικολα αλλα αυτο δεν λεγεται κοντρα , λεγεται ''θα σου παρω τα λεφτα''

Οπως ειπε πολυ σωστα και ο Νταφυ ...............''Εγώ πάλι δεν κατάλαβα γιατί βγήκε η σειρά 11000 της intel.''

Δημοσ.
5 ώρες πριν, triplex1 είπε

Συγχωρα με Νικολα αλλα αυτο δεν λεγεται κοντρα , λεγεται ''θα σου παρω τα λεφτα''

Οπως ειπε πολυ σωστα και ο Νταφυ ...............''Εγώ πάλι δεν κατάλαβα γιατί βγήκε η σειρά 11000 της intel.''

Συγνώμη που επιμένω αλλά μάλλον ξεχάσατε τι τιμές είχαν οι zen 3 πριν την 11η σειρά.

Καλώς υπήρξε η 11η σειρά, καλώς να έρθουν και οι επόμενες(και από τις δύο πλευρές).

Δημοσ.

Το ιδανικό θα ήταν να είχαμε οικονομική δυνατότητα να αλλάζαμε σύστημα όταν κυκλοφορούσε κάτι καινούργιο..

Αλλά και  τώρα που το σκέφτομαι με κάτι θα είχαμε παράπονο.. ακόμα και ετσι.. 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...