Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αιτηση μου για 2020-21 που την εκανα 07/2021 εγκρίθηκε 09/2021 αλλα δεν εχει μπει ακομη. Οι περισσοτεροι συμφοιτητές μου το πηραν την περασμενη βδομαδα εγω ακομη τιποτα. Αρχισα να σκεφτομαι μηπως δηλωσα λανθασμενο ΙΒΑΝ; Και ξερει κανεις που μπορω να βρω το ΙΒΑΝ που δηλωσα; Στα στοιχια μου στο τξισνετ δεν εμφανιζεται. Ουτε στη σελιδα που ειδα οτι εγκρηθηκε. Πρεπει να περιμενω ακομη; 😔😣

Δημοσ.

Βρε ένα τηλέφωνο να τους πάρεις να σου πουν κάπου θα υπάρχει. Πάντως δεν έχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες και εμένα οκ συμφοιτητές μου είχε τύχει να το πάρουν και εγώ το πήρα μετά από καιρό. Εσύ έκανες την αίτηση στην πλατφόρμα τους; το taxisnet δεν θυμάμαι να παίζει ρόλο στο στεγαστικό επίδομα 

Δημοσ.

Aπο την ιστοσελιδα του υπουργειου οντως δεν φαινεται το iban στα δηλωθεντα στοιχεια.

Δεν γνωριζω απο που μπορεις να το δεις.

Παντως για να καταπραυνω τον πονο σου θα σου πω οτι μπαινει μεχρι και τελος του τρεχοντος ετους.

Εμας περυσι μπηκε εβδομαδα Χρστουγεννων,ειναι ασχετο εαν μπηκε σε καποιους συμφοιτητες σου τωρα.

Τα ενταλματα πληρωμων τα βγαζει το πανεπιστημιο σου οποτε καταλαβαινεις τι γινεται........

Υπομονη λοιπον 🙂

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 25/10/2021 στις 10:02 ΜΜ, Maria2000123 είπε

Η αιτηση μου για 2020-21 που την εκανα 07/2021 εγκρίθηκε 09/2021 αλλα δεν εχει μπει ακομη. Οι περισσοτεροι συμφοιτητές μου το πηραν την περασμενη βδομαδα εγω ακομη τιποτα. Αρχισα να σκεφτομαι μηπως δηλωσα λανθασμενο ΙΒΑΝ; Και ξερει κανεις που μπορω να βρω το ΙΒΑΝ που δηλωσα; Στα στοιχια μου στο τξισνετ δεν εμφανιζεται. Ουτε στη σελιδα που ειδα οτι εγκρηθηκε. Πρεπει να περιμενω ακομη; 😔😣

Τα πηρα και τα ξόδεψα κιόλας 😂😂

• 7 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...