Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και ξέρω την απάντηση, γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει κάποια κάρτα από οποιαδήποτε τράπεζα που να προσφέρει cashback βάση αγορών; 

Ρωτάω γιατί είδα ότι η Revolut pro δίνει 1% πίσω σε αγορές μέσω της κάρτας της Revolut. 

Επεξ/σία από leonidas_fs
  • Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Αν και ξέρω την απάντηση, γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει κάποια κάρτα από οποιαδήποτε τράπεζα που να προσφέρει cashback βάση αγορών; 

Ρ φάω γιατί είδα ότι η Revolut pro δίνει 1% πίσω σε αγορές μέσω της κάρτας της Revolut. 

το payzy της COSMOTE

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Τι επιστροφή έχει ρε παιδιά το payzy, γιατί δεν βρηκα κάτι!

σε κάθε αγορά 1%. την χρησιμοποιώ τον τελευταίο μήνα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, leonidas_fs είπε

Ρωτάω γιατί είδα ότι η Revolut pro δίνει 1% πίσω σε αγορές μέσω της κάρτας της Revolut. 

Όπως προανέφεραν τα παιδιά υπάρχει το payzy. Απλά το cashback γίνεται με μορφή πόντων τους οποίους θα εξαργυρώνεις εσύ μέσω της εφαρμογής

Δημοσ.

Το cashback στο payzy ισχυει για καθε αγορα που γινεται ειτε ειναι online απο υπολογιστη ειτε ειναι πληρωμη μεσω κινητου με google pay;

Δημοσ.
Στις 22/1/2023 στις 7:53 ΜΜ, leonidas_fs είπε

Γενικά μη περιμένεις τρελά πράγματα απο ελληνικές κάρτες. Πλην της payzy που αναφέρθηκε, υπάρχει και η YES Visa που σου δίνει 1% σε όλα, 3% στα πρατήρια ΕΚΟ και 6% στα περισσότερα μαγαζιά των mall του ομίλου Λάμδα. Έχει 30€ το χρόνο συνδρομή βέβαια, οπότε πρέπει να κάνεις χρήση για να είσαι στα θετικά. Εγω την έχω περίπου ενα τρίμηνο και τώρα έκανα break even τη συνδρομή (βέβαια έκανα κανα δυο μεγάλες αγορές με δόσεις). 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/1/2023 στις 5:37 ΜΜ, ForuMakis είπε

Το cashback στο payzy ισχυει για καθε αγορα που γινεται ειτε ειναι online απο υπολογιστη ειτε ειναι πληρωμη μεσω κινητου με google pay;

Αν έχω δεί επειδή και οι πληρωμές μέσω gpay περνάνε σαν κινήσεις στη κάρτα της payzy (το οποίο φαίνεται στο app) μετράει σε όλα το cashback

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα, έχω λογαριασμούς σε Πειραιώς, Eurobank και Alpha που είναι και ο λογαριασμός μισθοδοσίας.

Επειδή το επόμενο διάστημα πρέπει να κάνω κάποιες αγορές και θέλω να τις βάλω σε 6 δόσεις για να ανταποκριθώ οικονομικά, σε ποια τράπεζα θα μου συστήνατε να βγάλω πιστωτική; Δεν με ενδιαφέρει η ανταπόδοση. Οι δόσεις με ενδιαφέρουν και αν γίνεται να είναι χωρίς συνδρομή. Στον χρόνο θα την κόψω.

Έχεις κανείς υπόψιν του κάτι ανάλογο με αυτό που ψάχνω;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εφόσον έχεις μισθοδοσία στην Alpha Bank, η απλή Bonus Visa/Mastercard είναι χωρίς συνδρομή. Και πιθανότατα να σου προτείνει και η Πειραιώς την αντίστοιχη Visa Classic χωρις συνδρομή. Και στις δύο μέσω e-banking, στην Alpha Bank παίζει να έχεις ακόμα και προέγκριση ηδη

• Like 1
Δημοσ.

Χρεωστική και όχι πιστωτική, ξεχνάς επιτόκια.

Τράπεζα που δίνει bonus αρεσκείας σου ή ποιντς

πχ βενζίνη ΣΜ cafe

Να μη χρεώνει τα μηνύματα που στέλνει για κάθε κίνηση σου.

Δημοσ.

Ενδιαφέρεται για πιστωτική κάρτα για άτοκες δόσεις. Και του προτείνεις χρεωστική. Άκυρο τελείως. Άτοκες δόσεις θα βάλει ο φίλος, δε θα πληρώσει τόκο έτσι κι αλλιώς

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τώρα είδα την απάντηση! Ευχαριστώ, μάλλον θα κάνω αίτηση από την εφαρμογή της Alpha και να δούμε τι θα μου απαντήσουν. Visa / MasterCard παίζει ρόλο για ποια μηχανήματα τις υποστηρίζουν για δόσεις; Παλαιότερα είχαν πιστωτική η μάνα μου και ο πατέρας μου, τις κόψανε το 2015 και 2018 αντίστοιχα, ήταν βέβαια Visa και δεν είχαμε θέμα με τις δόσεις. Συνήθως 2, 3, 4 και 6 βάζαμε, ανάλογα το ποσό. Για την ακρίβεια με θυμάμαι από το 1996 να ψωνίζω με κάρτα αθλητικά παπούτσια και φόρμες και τότε είχαν έρθει τα πρώτα τερματικά χωρίς καρμπόν. Απλά δυστυχώς τώρα κάποια πράγματα μόνο με δόσεις μπορούν να αγοραστούν.

Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε οι κάρτες αναλήψεως γίνανε και debit στην Ελλάδα για αγορές. Θυμάται κανείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...