Bitbit Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, Nabuko είπε Από περιέργεια η τράπεζα μιλένιουμ τι κάνει? Εξυπηρετείσαι ακόμα το ίδιο καλά? 😄 το ότι εξαγοράστηκε η τράπεζα δε λέει τίποτα απολύτως. η εθνική είναι μακραν η χειρότερη τράπεζα από άποψη εξυπηρέτησης 1
pigeon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Η nbg έχει ακόμα περίεργες αγκυλώσεις, δυστυχώς.. Οχι βέβαια ότι στις άλλες αποκλείεται να μπλέξεις..
messinia3 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Στις 28/2/2022 στις 9:26 ΜΜ, Joshua21 είπε Καλώς ή κακώς, το εάν έχουν ή όχι αυτό το δικαίωμα δεν εξαρτάται από το τι πιστεύεις εσύ προσωπικά. Πάντως καλή τύχη με τον τραπεζικό διαμεσολαβητή, αν και πιστεύω ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί καν αν του πεις ότι εσένα προσωπικά σου φαίνονται πολλές οι 12 ημέρες Για την ιστορία έστειλα γραπτό παράπονο στην εθνική για το γεγονός ότι δεν εξυπηρετηθηκα παρότι υπήρχε διαθέσιμος υπάλληλος και είχα μαζί μου όλα τα δικαιολογητικά. Με πήρε η ίδια υπάλληλος που δε με εξυπηρέτησε χωρίς ραντεβού,μου ζήτησε συγνώμη και πήγα χωρίς ραντεβού σήμερα με προτεραιοτητα στο κατάστημα και ανοίχτηκαν οι λογαριασμοί. Τηλεφωνικά μου έδιναν ραντεβού 18/03. Κάποιες φορές απλά οι υπαλληλοι το παίζουν ιστορία...όταν το θέμα φτάνει πιο πάνω, μετά βάζουν την ουρά στα σκέλια. 4 2
Joshua21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, messinia3 είπε Για την ιστορία έστειλα γραπτό παράπονο στην εθνική για το γεγονός ότι δεν εξυπηρετηθηκα παρότι υπήρχε διαθέσιμος υπάλληλος και είχα μαζί μου όλα τα δικαιολογητικά. Με πήρε η ίδια υπάλληλος που δε με εξυπηρέτησε χωρίς ραντεβού,μου ζήτησε συγνώμη και πήγα χωρίς ραντεβού σήμερα με προτεραιοτητα στο κατάστημα και ανοίχτηκαν οι λογαριασμοί. Τηλεφωνικά μου έδιναν ραντεβού 18/03. Κάποιες φορές απλά οι υπαλληλοι το παίζουν ιστορία...όταν το θέμα φτάνει πιο πάνω, μετά βάζουν την ουρά στα σκέλια. Να σου πω την αλήθεια άλλο είχα καταλάβει, και συγκεκριμένα ότι τηλεφωνικά σου είχαν πει ότι δεν θα σε εξυπηρετήσουν χωρίς ραντεβού για το συγκεκριμένο λόγο, όχι ότι πήγες από κει και σε έδιωξαν. Όπως και να έχει ήταν απρόσμενη (για μένα) εξέλιξη, δεν περίμενα να ασχοληθεί κάποιος με κάτι τέτοιο, ίσως το συγκεκριμένο υποκατάστημα να έχει συγκεντρώσει πολλά "παράπονα".
messinia3 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Στις 26/2/2022 στις 10:41 ΠΜ, AristidisZ είπε Γιατί, είναι υποχρεωμένη η τράπεζα να σου επιστρέψει το ποσό της ετήσιας συνδρομής ; Στις περισσότερες κάρτες δεν υπάρχει όρος (πχ αν έχεις τζίρο πάνω από 5Κ δεν πληρώνεις συνδρομή), και οι τράπεζες το κάνουν «χατηρικά» στους πελάτες Άμα δε σου αρέσει κόψε την κάρτα Για την ολοκληρωμένη εικόνα του ζητήματος η τράπεζα απέρριψε το αίτημα αντιλογισμου της ετήσιας συνδρομής της πιστωτικής κάρτας μου στηριζόμενη στους όρους χρήσης. Προχώρησα ήδη σε αίτημα αλλαγής τραπέζης μισθοδοσίας στο αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μου και θα διακόψω άμεσα όλες τις κάρτες της Εθνικής κυρίως λόγω της καθυστέρησης απάντησης από πλευράς τους. Το πρόβλημα μου δεν είναι η συνδρομή, αλλά ο τρόπος αντιμετώπισης μου ως πελάτη.
Bitbit Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 24 λεπτά πριν, messinia3 είπε Για την ολοκληρωμένη εικόνα του ζητήματος η τράπεζα απέρριψε το αίτημα αντιλογισμου της ετήσιας συνδρομής της πιστωτικής κάρτας μου στηριζόμενη στους όρους χρήσης. Προχώρησα ήδη σε αίτημα αλλαγής τραπέζης μισθοδοσίας στο αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μου και θα διακόψω άμεσα όλες τις κάρτες της Εθνικής κυρίως λόγω της καθυστέρησης απάντησης από πλευράς τους. Το πρόβλημα μου δεν είναι η συνδρομή, αλλά ο τρόπος αντιμετώπισης μου ως πελάτη. η εθνική είχε (δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό) νοοτροπία δημοσίου. μη περιμένεις και πολλά από αυτούς. όσοι έχουν συνεργαστεί με διάφορες τράπεζες ξέρουν πολύ καλά τι γίνεται. Ακόμα θυμάμαι 2-3 σκηνικά σε υποκατάστημα της περιοχής μου με υπαλλήλους βυσματίες που μέχρι να σηκώσουν το χέρι τους είχε λήξει το ωράριο τους Καλά έκανες και έφυγες 2
prometheas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Τα ίδια χάλια ειναι ακόμα. Πραγματικά δεν βλέπω κανένα λόγο να είναι κάποιος πελάτης τους 2
billvwrulez Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση για να μην κανω καινουριο θεμα. Υπαρχει πιστωτικη καρτα χωρις ετησια συνδρομη ????
pluss Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, billvwrulez είπε Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση για να μην κανω καινουριο θεμα. Υπαρχει πιστωτικη καρτα χωρις ετησια συνδρομη ???? Ναι, υπάρχει η Toyota Visa της Εθνικής Τράπεζας και η Life Card Visa της Πειραιώς. Επίσης, στην Πειραιώς δεν πληρώνεις συνδρομή για τις κάρτες Visa Classic/Gold και Mastercard, αν κάνεις τζίρο πάνω από 2.500€/έτος και στην AB Plus Mastercard αν κάνεις τζίρο 2.000€/έτος. Αν έχεις τη μισθοδοσία σου σε κάποια τράπεζα, τότε οι επιλογές σου αυξάνονται. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από pluss 1
billvwrulez Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 9 λεπτά πριν, pluss είπε Ναι, η Toyota Visa της Εθνικής Τράπεζας και η Life Card Visa της Πειραιώς. Επίσης, στην Πειραιώς δεν πληρώνεις συνδρομή για τις κάρτες Visa Classic & Gold και Mastercard, αν κάνεις τζίρο πάνω από 2.500€/έτος. Αν έχεις τη μισθοδοσία σου σε κάποια τράπεζα, τότε οι επιλογές σου αυξάνονται. Εβγαλα στην Εθνικη πιστωτικη που εχω και την μισθοδοσια μου για να κανω μια αγορα 3000 Ε και για 3 χρονια που ειχα δοσεις μου κραταγα 33 Ε συνδομη το χρονο .... και σκεφτομουν να την καταργησω και να βγαλω μια αλλη ...
Bitbit Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Πότε την είχες βγάλει; γιατί αν δε κάνω λάθος τα τελευταία 2 χρόνια αρχίσανε όλες να χρεώνουν συνδρομές μετά τη δωρεάν περίοδο
M A T R I X Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 15 ώρες πριν, billvwrulez είπε Εβγαλα στην Εθνικη πιστωτικη που εχω και την μισθοδοσια μου για να κανω μια αγορα 3000 Ε και για 3 χρονια που ειχα δοσεις μου κραταγα 33 Ε συνδομη το χρονο .... και σκεφτομουν να την καταργησω και να βγαλω μια αλλη ... Eurobank και Πειραίως έχουν. Για ποιο λόγω να μπεις στη διαδικασία να βγάλεις νέα πιστωτική σε άλλη τράπεζα για να γλυτώσεις 33€;
billvwrulez Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 53 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Eurobank και Πειραίως έχουν. Για ποιο λόγω να μπεις στη διαδικασία να βγάλεις νέα πιστωτική σε άλλη τράπεζα για να γλυτώσεις 33€; Κοιταξε μπορει για ενα χρονο να μην την χρησιμοποιησω καθολου αλλα απο την αλλη ομως την θελω γιατι καποια στιγμη μπορει να κανω παλι μια μεγαλη αγορα με δοσεις γιαυτο ναι
M A T R I X Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, billvwrulez είπε Κοιταξε μπορει για ενα χρονο να μην την χρησιμοποιησω καθολου αλλα απο την αλλη ομως την θελω γιατι καποια στιγμη μπορει να κανω παλι μια μεγαλη αγορα με δοσεις γιαυτο ναι Και γιατί δεν την κάνεις με την υπάρχουσα; Ρώτησα για ποιο λόγο να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία για να γλυτώσεις τα 33€, εφόσον έχεις ήδη πιστωτική σε μία τράπεζα. Συνήθως οι τράπεζες έχουν προνόμια, κυρίως αν έχεις μισθοδοσία εκεί. Αλλά παίζουν και άλλα.
Trikala_city Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Στις 4/3/2022 στις 2:26 ΜΜ, messinia3 είπε Για την ιστορία έστειλα γραπτό παράπονο στην εθνική για το γεγονός ότι δεν εξυπηρετηθηκα παρότι υπήρχε διαθέσιμος υπάλληλος και είχα μαζί μου όλα τα δικαιολογητικά. Με πήρε η ίδια υπάλληλος που δε με εξυπηρέτησε χωρίς ραντεβού,μου ζήτησε συγνώμη και πήγα χωρίς ραντεβού σήμερα με προτεραιοτητα στο κατάστημα και ανοίχτηκαν οι λογαριασμοί. Τηλεφωνικά μου έδιναν ραντεβού 18/03. Κάποιες φορές απλά οι υπαλληλοι το παίζουν ιστορία...όταν το θέμα φτάνει πιο πάνω, μετά βάζουν την ουρά στα σκέλια. Το ότι ένας υπάλληλος δεν έχει πελάτη μπροστά του δεν σημαίνει και ότι δεν έχει άλλη δουλεία να κάνει. Υπάρχουν ένα σωρό πράγματα να γίνουν back office στις επιχειρήσεις που δεν τα ξέρει ο κόσμος. Η νοοτροπία "θα εξυπηρετηθώ όποτε γουστάρω εγώ γιατί είμαι μάγκας" δεν τιμάει τον πελάτη το 2022, ήταν καλή το 1960 αλλά όχι σήμερα. Στις 26/2/2022 στις 11:52 ΠΜ, messinia3 είπε Υποχρεωμένη δεν είναι η τράπεζα να μου επιστρεψει το ποσό της ετήσιας συνδρομής. Είναι όμως υποχρεωμένη να απαντήσει σε έγγραφο αίτημά μου εντός 10 εργασιμων ημερών,εξου και η ένσταση μου. Όπως επίσης είναι υποχρεωμένη να εξυπηρετήσει τον πελάτη της χωρίς να απαιτείται υποχρεωτικά το κλείσιμο ραντεβού εάν υπάρχει διαθέσιμος υπάλληλος. Και φυσικά και θα τη διακόψω πριν τη λήξη της επόμενης ετήσιας συνδρομής, αφου έχω ήδη πληρώσει γι αυτό το έτος. Εχω ήδη άλλες δύο χωρίς συνδρομή αν χρειαστώ άλλωστε. Αυτή την προσπάθεια να δικαιολογηθουν παράλογες χρεώσεις των τραπεζών, χρεώσεις για αναλήψεις μέσω συστήματος Δίας, ετήσιες συνδρομές, χρεώσεις επί έκδοσης τραπεζικών επιταγών,κλπ δεν την κατανοώ. Η προθεσμία για για απάντηση δεν είναι δέκα ημέρες, αν το ψάξεις. Και φυσικά δεν είναι υποχρεωμένη η τράπεζα ή κάθε επιχείρηση να εξυπηρετήσει τον πελάτη όποτε γουστάρει αυτός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα