Joshua21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, InsertCoinToJoi είπε συγνωμη για το hijack στο θεμα... ανοιξα alpha bank λογαριασμο και λεει 12 ευρω τον χρονο η καρτα... ποτε θα τα χρεωσουν? περιμενω 10 μερες και χρεωση δεν ειδα Καίγεσαι να δεις άμεσα τη χρέωση? Δεν θα αργήσουν πολύ πάντως, λογικά θα τη δεις πριν περάσει μήνας.
Nabuko Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, InsertCoinToJoi είπε ανοιξα alpha bank λογαριασμο και λεει 12 ευρω τον χρονο η καρτα... Από τις 5 χρεωστικές σου έδωσαν την enter bonus visa με 12 ευρώ ετήσια συνδρομή. Η αντίστοιχη mastercard και οι άλλες 3 απ' ότι φαίνεται είναι δωρεάν https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/xreostikes-kartes
renaultclioV Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Εαν την χρησιμοποιείτε αρκετά την πιστωτική δεν θα σας χρεώσουν κάτι και αν σας χρεώσουν τότε πατε τράπεζα και λέτε θα κλείσετε την κάρτα. Γενικά θέλει και λίγο διαπραγμάτευση 3
NickTG Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 On 28/10/2021 at 00:39, Nabuko said: Από τις 5 χρεωστικές σου έδωσαν την enter bonus visa με 12 ευρώ ετήσια συνδρομή. Η αντίστοιχη mastercard και οι άλλες 3 απ' ότι φαίνεται είναι δωρεάν https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/xreostikes-kartes Όσες είναι στο πρόγραμμα Bonus έχουν συνδρομή από όσο θυμάμαι. Οπότε από τις 5 στο link οι 2 τελευταίες είναι που δεν έχουν.
Nabuko Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, NickTG είπε Όσες είναι στο πρόγραμμα Bonus έχουν συνδρομή από όσο θυμάμαι. Οπότε από τις 5 στο link οι 2 τελευταίες είναι που δεν έχουν. Μπορεί να έχεις δίκιο. Στο λινκ πάντως η ίδια η τράπεζα μόνο στην πρώτη κάρτα αναφέρει συνδρομή 12 ευρώ. Ίσως το παρέλειψαν στις υπόλοιπες.
NickTG Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 3 minutes ago, Nabuko said: Μπορεί να έχεις δίκιο. Στο λινκ πάντως η ίδια η τράπεζα μόνο στην πρώτη κάρτα αναφέρει συνδρομή 12 ευρώ. Ίσως το παρέλειψαν στις υπόλοιπες. Εγώ σκέψου έχω τη δεύτερη του link και έχει συνδρομή 12€. 1
matrixtv1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Όταν μια κάρτα λέει ανάληψη μετρητών επιτόκιο 20% εννοεί ότι άμα κάνω ανάληψη μετρητών πχ 500 ευρώ σε ένα χρονο θα πληρώσω 600; Η κάνω λάθος δηλαδή περίπου 8 ευρώ τον μηνα .
soundou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 στις αναληψεις αν δεν κανω λαθος ειναι ημερισιο το επιτοκιο.στις αγορες γινεται αυτο που λες.δηλαδη εκανες αγορες 1000€ κ δεν θελεις να τα πληρωσεις στον επομενο λογαριασμο θα χρωστας 1020€ στον μεθεπομενο μηνα 1045 κ παει λεγοντας.εγω ενα διμηνο που ζοριστηκα καπως ετσι εγινε.κανα 20αρικο τον πρωτο μηνα τοκο θα πληρώσεις
1comment Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Ο πατέρας μου πάντα μας λέει: έχεις λεφτά ψωνίζεις. Δεν θα έβγαζα ποτέ πιστωτική για κανένα λόγο. Και θα χρεωθείς παραπάνω, και σε βάζει στον πειρασμο να αγοράζεις συνέχεια. Καλά έκαναν τόσα χρόνια οι τράπεζες και τις έβγαζαν με το σταγονόμετρο. Τώρα ξανάρχισαν τα ίδια. Πόσα σπίτια έχουν κλείσει από πιστωτικές... 1
renaultclioV Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, 1comment είπε Ο πατέρας μου πάντα μας λέει: έχεις λεφτά ψωνίζεις. Δεν θα έβγαζα ποτέ πιστωτική για κανένα λόγο. Και θα χρεωθείς παραπάνω, και σε βάζει στον πειρασμο να αγοράζεις συνέχεια. Καλά έκαναν τόσα χρόνια οι τράπεζες και τις έβγαζαν με το σταγονόμετρο. Τώρα ξανάρχισαν τα ίδια. Πόσα σπίτια έχουν κλείσει από πιστωτικές... Έχεις δίκιο αλλά καλό είναι να έχεις και ενα οικονομικό εργαλείο αν χρειαστείς σε μια ανάγκη ή να πάρεις με δόσεις κάποιο ακριβό προϊόν που μια δεδομένη στιγμή που έχει προσφορές δεν έχεις χρήματα στη άκρη όπως επίσης και να κερδίζεις απο πόντους. Αν θα ξοδέψεις ή όχι πιο πολλά με την πιστωτική εξαρτάται αποκλειστικά απο σένα. Για να αποφύγεις τυχόν "ατυχίες" μπορείς να βάλεις πάγια εντολή όπως και μικρό πιστωτικό όριο. 1
1comment Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, renaultclioV είπε Έχεις δίκιο αλλά καλό είναι να έχεις και ενα οικονομικό εργαλείο αν χρειαστείς σε μια ανάγκη ή να πάρεις με δόσεις κάποιο ακριβό προϊόν που μια δεδομένη στιγμή που έχει προσφορές δεν έχεις χρήματα στη άκρη όπως επίσης και να κερδίζεις απο πόντους. Αν θα ξοδέψεις ή όχι πιο πολλά με την πιστωτική εξαρτάται αποκλειστικά απο σένα. Για να αποφύγεις τυχόν "ατυχίες" μπορείς να βάλεις πάγια εντολή όπως και μικρό πιστωτικό όριο. Από τη στιγμή που όλες οι κάρτες έχουν επιτόκιο τι κερδίζεις;
kon1to Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 25/10/2021 στις 11:32 ΜΜ, Manthos91 είπε Θεωρω κανενας δεν παει με την λογικη οτι θα τα αφησει ολα για να πληρωνει επιτοκια ρε παιδια.Απλα τυχαινει.Οπως και να εχει εγω ψαχνω για την βελτιστη δυνατη.Αν μπορω να βρω 2 ιδιες καρτες οπου η μια μου δινει 1% μικροτερο απο την αλλη ..αυτην θα παρω.Δεν θα πω ''ελα μωρε σιγα, αφου θα την πληρωνω στην ωρα της ας παρω την αλλη'' .Αμα ηταν ολες οι καρτες ιδιες δεν θα εβγαιναν με διαφορετικα επιτοκια η καθε μια αλλωστε.Καπου δινεις καπου παιρνεις . Εφοσον δεν απαντατε για συγκεκριμενη καρτα παντως οπου το ερωτημα μου ειναι αυτο καλυτερα να μην απαντατε παιδια. Το ερωτημα ειναι απλο ..ευχαριστω ωστοσο που μπηκατε στον κοπο να ασχοληθειτε ! για μενα η καλύτερη επιλογή είναι η eurobank λόγω του προγράμματος €πιστροφή το οποίο κατα τη γνώμη μου είναι το πιο "user friendly"... απο εκει και πέρα, εφόσον ψαχνεις τη βελτιστη δυνατη επιλογή και όχι να τα αφησεις ολα για να πληρώνεις επιτόκια, τοτε τα 30€ συνδρομή απο τα 80€ είναι τρομακτική διαφορά! 6 λεπτά πριν, 1comment είπε Από τη στιγμή που όλες οι κάρτες έχουν επιτόκιο τι κερδίζεις; επιτοκιο έχουν μονο αμα δεν πληρώσεις τη δόση... δεν ειναι κερδος το αντι να πληρώσεις κάτι σήμερα να το πληρώσεις μετά από ένα μήνα ή ακόμα καλύτερα σε 12/24/36 ΑΤΟΚΕΣ δόσεις; 20 λεπτά πριν, 1comment είπε Ο πατέρας μου πάντα μας λέει: έχεις λεφτά ψωνίζεις. Δεν θα έβγαζα ποτέ πιστωτική για κανένα λόγο. Και θα χρεωθείς παραπάνω, και σε βάζει στον πειρασμο να αγοράζεις συνέχεια. Καλά έκαναν τόσα χρόνια οι τράπεζες και τις έβγαζαν με το σταγονόμετρο. Τώρα ξανάρχισαν τα ίδια. Πόσα σπίτια έχουν κλείσει από πιστωτικές... ποιο σταγονόμετρο... παλιά ήταν πιο απλό να βγάλεις και μάλιστα δωρεάν, πλέον δεν βγάζεις τόσο εύκολα και δεν βρίσκεις χωρίς συνδρομή... btw δεν εχουν κλεισει σπιτια απο πιστωτικές, αλλά από κακή χρήση τους και έλλειψη παιδείας. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2021 από kon1to 2
renaultclioV Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 27 λεπτά πριν, 1comment είπε Από τη στιγμή που όλες οι κάρτες έχουν επιτόκιο τι κερδίζεις; Οπως είπε και ο φίλος παραπάνω, άτοκες δόσεις, και πάντα στην ώρα τους οι πληρωμές 1
AristidisZ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, 1comment είπε Από τη στιγμή που όλες οι κάρτες έχουν επιτόκιο τι κερδίζεις; Όχι ότι παίζει ιδιαίτερο ρόλο για τον απλό κόσμο, αλλά ένα σημαντικό όφελος είναι επίσης η χρονική μετάθεση μιας πληρωμής Με την πιστωτική μπορείς να αγοράσεις κάτι σήμερα και να το πληρώσεις σχεδόν δυο μήνες μετά 2 2
Joshua21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, 1comment είπε Ο πατέρας μου πάντα μας λέει: έχεις λεφτά ψωνίζεις. Δεν θα έβγαζα ποτέ πιστωτική για κανένα λόγο. Και θα χρεωθείς παραπάνω, και σε βάζει στον πειρασμο να αγοράζεις συνέχεια. Καλά έκαναν τόσα χρόνια οι τράπεζες και τις έβγαζαν με το σταγονόμετρο. Τώρα ξανάρχισαν τα ίδια. Πόσα σπίτια έχουν κλείσει από πιστωτικές... Οι πιστωτικές κάρτες δεν είναι για όλους, αν κάποιος δεν έχει καθόλου αυτοσυγκράτηση, αν δεν έχει την ικανότητα να παρακολουθήσει τα έξοδα του (ή να το πω απλά αν το μόνο υπόλοιπο που μπορεί να αντιληφθεί είναι το πόσα μετρητά έχει στην τσέπη του) κτλ, τότε σαφώς και δεν πρέπει να βγάλει πιστωτική για κανένα λόγο. Οι υπόλοιποι όμως μια χαρά μπορούν να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα που δίνουν, η πιστωτική κάρτα για αυτούς είναι εργαλείο. Επίσης όπως είπαν και παραπάνω δεν "ξανάρχισαν τα ίδια", ακόμα με το σταγονόμετρο τις δίνουν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα