Joshua21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Δίνει 1% όλων των συναλλαγών σε Energy Euros, τα οποία εξαργυρώνονται στην Shell, και όταν βάζεις βενζίνη σε Shell, δίνει 3% Για να σε προλάβω, δε ξέρω αν στις συναλλαγές περιλαμβάνεται και ΕΝΦΙΑ, φόρος εισοδήματος, ΦΠΑ κλπ. (λογικά όχι) Συνδρομή έχει 30€ στον 2ο χρόνο, για την οποία μου είπαν ότι μπορείς να κάνεις αίτημα αντιλογισμού (και αν κάνεις μεγάλους τζίρους κατά πάσα πιθανότητα γίνεται δεκτό) Ακόμα και να μη γίνει δεκτό το αίτμηα, με 5ψηφιο ετήσιο τζίρο, καταλαβαίνεις ότι χωρίς καν να μετρήσω την βενζίνη που βάζω, κερδίζω πάνω από 100€ τα οποία μπορώ να εξαργυρώσω σε καύσιμα Βασικά δεν μετράνε όλες οι συναλλαγές, μετράνε μόνο οι αγορές σε εμπορικές επιχειρήσεις, και σαφώς η πληρωμή φόρων δεν ανήκει σε αυτές. Και ναι, το καταλαβαίνω πως εφόσον ξοδεύεις με την κάρτα πάνω από 10.000€ ετησίως σε εμπορικές επιχειρήσεις κερδίζεις πολλά περισσότερα από ότι σου κοστίζει η συνδρομή.
AristidisZ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Βασικά δεν μετράνε όλες οι συναλλαγές, μετράνε μόνο οι αγορές σε εμπορικές επιχειρήσεις, και σαφώς η πληρωμή φόρων δεν ανήκει σε αυτές. Και ναι, το καταλαβαίνω πως εφόσον ξοδεύεις με την κάρτα πάνω από 10.000€ ετησίως σε εμπορικές επιχειρήσεις κερδίζεις πολλά περισσότερα από ότι σου κοστίζει η συνδρομή. Whatever, δε ξέρω αν π.χ. η ΔΕΗ ή η COSMOTE και η ΝΟVA θεωρούνται εμπορικές επιχειρήσεις, πάντως και σε αυτές τις συναλλαγές υπάρχει επιστροφη στην συγκεκριμένη κάρτα. Εν πάσει περιπτώσει, με 100€ το μήνα καύσιμα σε shell έχει βγει η συνδρομή, για εμένα η συγκεκριμένη αξίζει για τον λόγο τον οποίο ανέφερα στο αρχικό μου post (επιστροφή επί του συνολικού τζίρου της κάρτας, ας βγάλουμε απέξω τις οφειλές προς το δημόσιο για να τελειώνουμε) Είχα την Eurobank Cosmote, η οποία μέχρι μέσα Ιουνίου είχε το καλύτερο deal (προφανώς για όσους έχουν Cosmote, 1% + 1% σε κινητό & σταθερό Cosmote), αλλά δυστυχώς πάπαλα Οι μόνες κάρτες που έψαξα και είχαν κάτι αντίστοιχο ήταν μία της Eurobank (Yes νομίζω) στην οποία όμως εξαργυρώνεις είτε σε ΕΚΟ είτε στα Attica (προσωπικά δε μου κάνει κάτι από αυτά τα 2), και η πιστωτική της τράπεζας Αττικής, η οποία στην παρούσα φάση είναι μάλλον κατά τη γνώμη μου η καλύτερη, έχει 1% έκπτωση επί του τζίρου στον επόμενο λογαριασμό, και πάνω από 2500€ τζίρο δεν έχει συνδρομή Απλά είναι τράπεζα αργοκίνητη και δεν ήθελα να μπλέξω Αν έχεις κάποια άλλη κάρτα να προτείνεις, θα με ενδιέφερε η γνώμη σου
v-tidus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Όπως είπαν και οι προηγούμενοι φίλοι, αν θες πιστωτική για να την φουλάρεις, τότε δεν πρέπει να πάρεις. Η πιστωτική είναι μόνο για να την πληρώνεις στην ώρα της, και για να μπορείς να βάλεις άτοκες δόσεις. Προσωπικά έχω την YES Visa από Eurobank, η οποία έχει 1% επιστροφή παντού (εκτός από ΔΕΚΟ και πληρωμές δημοσίου), και έχει επίσης μεγαλύτερη επιστροφή σε πρατήρια ΕΚΟ και σε μαγαζιά του the Mall. Επίσης δεν έχει ετήσιο πάγιο (αν κάνεις συναλλαγές πάνω από κάποιο όριο μέσα στο έτος). 1
Manthos91 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, papoys1 είπε Μια χαρά σου απαντάνε να σε προστατεύσουν προσπαθούν λέγοντας τη γνώμη τους η οποία αν δεν σου αρέσει μην τη λαμβάνεις υπόψιν. Μάθε να συζητάς και να σέβεσαι τις απόψεις των άλλων άσχετα αν δεν συμφωνείς μαζί τους. Εάν θέλεις να κυνηγάς προσφορές στην αγορά μην την πάρεις δεν θα σε ωφελήσει γιατί τα μπόνους που θα σου δώσει κάπου δεν υπερκαλύπτουν τη διαφορά τιμής από κάπου αλλού που έχει προσφορά ή φθηνότερη τιμή στο ίδιο προιόν. Εάν λόγω χρόνου δουλειάς γούστου καλής οικονομικής κατάστασης ψωνίζεις από συγκεκριμένα καταστήματα τότε ναι κοίτα ποια κάρτα δίνει μπόνους σε αυτά. Να σου φέρω ένα παράδειγμα. Αν βάζεις βενζίνη από shell γιατί εκεί γουστάρεις , έχεις εμπιστοσύνη νομίζω έχει η eurobank πόντους. Αν όμως βάζεις βενζίνη από το eteka ή το silk δεν θα σου δώσουν κανένα κέρδος τα μπόνους ή η επιστροφή , αντίθετα μέσα θα μπεις γιατί η διαφορά τιμής είναι πολύ μεγαλύτερη από τα μπόνους. Γενικά φίλε η πιστωτική δεν είναι κάρτα οικονομίας να σκέφτεσαι το επιτόκιο. Είναι κάρτα εξυπηρέτησης και δεν κάνει για όλους ειδικά για ανθρώπους με μικρά εισοδήματα μου δεν μπορούν να ελέγξουν τις αγορές τους γιατί θα την υπερχρεώσουν και θα μπουν μέσα. Με το σκεπτικό που σκέφτεσαι θα έλεγα να μην πάρεις πιστωτική. Καλησπερα, εμενα η ερωτηση μου ηταν απλη.Ορεξη για συζητηση εχω εφοσον απανταει ο οποιοσδηποτε πανω στα ερωτηματα που κανω.Απο εκει και περα συμβουλες "μην την παρεις δεν κανει για σενα" δεν ζητησα. Απλα τα πραγματα παιδια. 2 ατομα μου απαντησαν ηδη πανω στα ερωτηματα μου και τους ευχαριστω. 1 ώρα πριν, v-tidus είπε Όπως είπαν και οι προηγούμενοι φίλοι, αν θες πιστωτική για να την φουλάρεις, τότε δεν πρέπει να πάρεις. Η πιστωτική είναι μόνο για να την πληρώνεις στην ώρα της, και για να μπορείς να βάλεις άτοκες δόσεις. Προσωπικά έχω την YES Visa από Eurobank, η οποία έχει 1% επιστροφή παντού (εκτός από ΔΕΚΟ και πληρωμές δημοσίου), και έχει επίσης μεγαλύτερη επιστροφή σε πρατήρια ΕΚΟ και σε μαγαζιά του the Mall. Επίσης δεν έχει ετήσιο πάγιο (αν κάνεις συναλλαγές πάνω από κάποιο όριο μέσα στο έτος). Οχι δεν προτιθεμαι να την γεμιζω .Μια ερωτηση εκανα απλα για να δω τις διαφορες και εφοσον ειναι ιδιες να παρω αυτην με το χαμηλοτερο επιτοκιο.Τιποτα παραπανω 1
AristidisZ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Manthos91 είπε Οχι δεν προτιθεμαι να την γεμιζω .Μια ερωτηση εκανα απλα για να δω τις διαφορες και εφοσον ειναι ιδιες να παρω αυτην με το χαμηλοτερο επιτοκιο.Τιποτα παραπανω Γενικά να ξέρεις η HSBC έχει τα χαμηλότερα επιτόκια χορηγήσεων (είτε κάρτες είτε δάνεια) αλλά θέλει δυνατό εκαθαρριστικό (νομίζω κάνα 50ρικο), οπότε για πολύ κόσμο είναι εκτός επιλογής Πέραν τούτου, οι κάρτες της από όσο είχα κοιτάξει δεν είχαν κάνα προνόμιο της προκοπής, πλην όντως των πολύ καλών επιτοκίων, τα οποία βέβαια καλό είναι να μη τα ενεργοποιήσεις (όχι προσωπικά εσύ, γενικά μιλάω για τους κατόχους πιστωτικών). 1 1
Joshua21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, AristidisZ είπε Whatever, δε ξέρω αν π.χ. η ΔΕΗ ή η COSMOTE και η ΝΟVA θεωρούνται εμπορικές επιχειρήσεις, πάντως και σε αυτές τις συναλλαγές υπάρχει επιστροφη στην συγκεκριμένη κάρτα. Φυσικά και η ΔΕΗ η Cosmote και η Nova είναι εμπορικές επιχειρήσεις, υπηρεσίες/προϊόντα πουλάνε. 3 ώρες πριν, AristidisZ είπε Εν πάσει περιπτώσει, με 100€ το μήνα καύσιμα σε shell έχει βγει η συνδρομή, για εμένα η συγκεκριμένη αξίζει για τον λόγο τον οποίο ανέφερα στο αρχικό μου post (επιστροφή επί του συνολικού τζίρου της κάρτας, ας βγάλουμε απέξω τις οφειλές προς το δημόσιο για να τελειώνουμε) Δεν αμφέβαλλα ποτέ ότι ειδικά για σένα αξίζει, απλά πως προκύπτει ρώτησα, και με κάλυψες απόλυτα. 3 ώρες πριν, AristidisZ είπε Αν έχεις κάποια άλλη κάρτα να προτείνεις, θα με ενδιέφερε η γνώμη σου Δυστυχώς δεν γνωρίζω, δεν το έχω ψάξει, λόγω του ότι είχα πάθει ζημιά στο παρελθόν από πιστωτική κάρτα έχω προσωπική απέχθεια προς αυτές. edit Με αυτή την κάρτα έχεις δωρεάν alerts όπως και με τις χρεωστικές bonus? Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2021 από Joshua21
tasanton Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Για να βοηθήσουμε το φίλο να καταλάβει τι ενοούμε με το "μην αφήνεις υπόλοιπο στην πιστωτική" να διηγηθώ μια προσωπική ιστορία: Πριν 25 χρόνια, νέος μεταπτυχιακός φοιτητής στην Αγγλία, παρέλαβα πιστωτική όταν έφτιαξα λογαριασμό σε αγγλική τράπεζα. Σύνηθες εκεί για φοιτητές, πρωτόγνωρο για μένα. Και φυσικά, μέσα στον επόμενο χρόνο του έδωσα και κατάλαβε, καθώς το σύστημα ευνοοούσε (τουλάχιστον) τη χρήση πιστωτικής παντού. Αποτέλεσμα; Άφηνα υπόλοιπα κάθε μήνα, είτε γιατί δεν είχα κατανοήσει πλήρως το "ζήτημα" είτε γιατί απλά είχα ξεπεράσει τις οικονομικές δυνατότητές μου και ξόδευα λέγοντας "έλα μωρέ, στο τέλος θα το τακτοποιήσω". Όταν ήρθε η στιγμή να επιστρέψω στην Ελλάδα και έκλεισα το λογαριασμό, μου ήρθε και το μπουγιουρντί. Αφού συνήλθα, αναγκάστηκα να δανειστώ από τους γονείς μου (ναι να δανειστώ) ένα σημαντικό πόσο για να ξεχρεώσω την κάρτα που το αποπλήρωσα σιγά σιγά στη συνέχεια. Έμαθα the hard way. Από τότε, ο κόσμος να χαλάσει, ποτέ υπόλοιπο σε πιστωτική. Είμαι τακτικότατος χρήστης, κάνω μεγάλες αγορές, αλλά φροντίζω πρώτα τα μετόπισθεν. Υπό αυτή την έννοια δεν με αφορά το επιτόκιο της κάρτας, δεν πα να' ναι και 1000%. Η κάρτα δίνει πίστωση 45 ημερών και αυτό από μόνο του είναι μεγάλο προσόν για την κατανομή εξόδων βάσει εσόδων. 1
AristidisZ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Με αυτή την κάρτα έχεις δωρεάν alerts όπως και με τις χρεωστικές bonus? Δεν τα χρησιμοποιώ, γιατί όποτε δίνω αυτή την κάρτα μέσω internet θέλει push up notification από το κινητό, άρα τη θεωρώ αρκετά ασφαλή Νομίζω όμως ότι και στην χρεωστική τα alerts δεν είναι δωρεάν, η γυναίκα μου αν θυμάμαι καλά πληρώνει 1 € / μήνα που τα χρησιμοποιεί (σε χρεωστηική bonus)
Joshua21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Δεν τα χρησιμοποιώ, γιατί όποτε δίνω αυτή την κάρτα μέσω internet θέλει push up notification από το κινητό, άρα τη θεωρώ αρκετά ασφαλή Νομίζω όμως ότι και στην χρεωστική τα alerts δεν είναι δωρεάν, η γυναίκα μου αν θυμάμαι καλά πληρώνει 1 € / μήνα που τα χρησιμοποιεί (σε χρεωστηική bonus) Μα τα alerts δεν είναι μόνο για αγορές/πληρωμές μέσα από το ίντερνετ, σε ενημερώνουν για κάθε χρέωση της κάρτας. Πάντως για αγορές από το ίντερνετ είναι θέμα του αποδέκτη το αν θα ζητηθεί push up notification (ή έστω κωδικός επιβεβαίωσης μέσω sms/viber αν δεν έχεις ενεργοποιήσει push), ακόμα και στις απλές enter της alpha που δεν είναι bonus, σε αυτό το κομμάτι την ίδια ασφάλεια έχουν όλες. Τα alerts στις απλές enter χρεώνονται 1€ το μήνα, στις enter bonus όμως είναι δωρεάν, αυτό που πληρώνει η γυναίκα σου είναι 12€ μια φορά κάθε έτος ως ετήσια συνδρομή της bonus. Enter bonus visa έχω και εγώ. Όσο για τη φωτό το μόνο που δείχνει είναι ότι δεν έχεις ενεργοποιημένα τα alerts, οι παρατηρήσεις από κάτω είναι κοινές σε όλους, ακόμα και για μένα που δεν χρεώνομαι τα alerts:
Manthos91 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, tasanton είπε Για να βοηθήσουμε το φίλο να καταλάβει τι ενοούμε με το "μην αφήνεις υπόλοιπο στην πιστωτική" να διηγηθώ μια προσωπική ιστορία: Πριν 25 χρόνια, νέος μεταπτυχιακός φοιτητής στην Αγγλία, παρέλαβα πιστωτική όταν έφτιαξα λογαριασμό σε αγγλική τράπεζα. Σύνηθες εκεί για φοιτητές, πρωτόγνωρο για μένα. Και φυσικά, μέσα στον επόμενο χρόνο του έδωσα και κατάλαβε, καθώς το σύστημα ευνοοούσε (τουλάχιστον) τη χρήση πιστωτικής παντού. Αποτέλεσμα; Άφηνα υπόλοιπα κάθε μήνα, είτε γιατί δεν είχα κατανοήσει πλήρως το "ζήτημα" είτε γιατί απλά είχα ξεπεράσει τις οικονομικές δυνατότητές μου και ξόδευα λέγοντας "έλα μωρέ, στο τέλος θα το τακτοποιήσω". Όταν ήρθε η στιγμή να επιστρέψω στην Ελλάδα και έκλεισα το λογαριασμό, μου ήρθε και το μπουγιουρντί. Αφού συνήλθα, αναγκάστηκα να δανειστώ από τους γονείς μου (ναι να δανειστώ) ένα σημαντικό πόσο για να ξεχρεώσω την κάρτα που το αποπλήρωσα σιγά σιγά στη συνέχεια. Έμαθα the hard way. Από τότε, ο κόσμος να χαλάσει, ποτέ υπόλοιπο σε πιστωτική. Είμαι τακτικότατος χρήστης, κάνω μεγάλες αγορές, αλλά φροντίζω πρώτα τα μετόπισθεν. Υπό αυτή την έννοια δεν με αφορά το επιτόκιο της κάρτας, δεν πα να' ναι και 1000%. Η κάρτα δίνει πίστωση 45 ημερών και αυτό από μόνο του είναι μεγάλο προσόν για την κατανομή εξόδων βάσει εσόδων. Σ ευχαριστω πολυ για το παραδειγμα σου .Οποτε με την λογικη/χρηση αυτη ολες οι καρτες ειναι ιδιες ? Αρα ψαχνεις καρτα στην ουσια με καθολου ετησιο ή εστω 30 ευρω ετησια συνδρομη και καποιο bonus οπως ειπαν τα παιδια οπως εχει η yes απο eurobank και η πιστωτικη της Πειραιως .Σωστα ?
seventh_son Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Φίλε για μένα εξαρτάται τι θέλεις να κερδίζεις από τις αγορές σου. Εγώ έχω 2 Visa και μια Diners. 1) Diners, μεγάλη προμήθεια και δεν περνάει παρα μόνο σε μεγάλες αλυσίδες και συγκεκριμένες επιχειρήσεις. Αν είχε χρέωση θα την έκοβα, αλλά είχε βγεί με την δουλειά και δεν με χρεώνει οπότε δε τη κόβω. Το μεγάλο συν είναι ότι έχει ασφάλεια αγοράς σε περίπτωση κλοπής μέχρι και 6 μήνες από την αγορά. Μού είχαν κλέψει τηλεόραση 2 μήνες από την αγορά της και με αποζημιώσαν στο φουλ. Κατά τα άλλα εδώ στην Ελλάδα δεν περνάει σχεδόν πουθενά. 2) Visa classic της Πειραιώς. Επιβραβεύσεις με Yellows και περνάει παντού. Για μένα πολύ καλή. 3) Eurobank Yes Visa. Περνάει παντού αλλά συμφέρει μόνο αν αγοράζεις στο Mall, στη Μαρίνα του Φλοίσβου ή στο Athens Metro Mall. Αν είχε χρέωση θα την έκοβα μιας και δε τη χρησιμοποιώ. Την κρατάω μιας και είναι από τις εποχές που τις μοιράζαν στο σπίτι Γενικά όπως σου είπαν και οι άλλοι αν κάνεις σωστή χρήση, η κάρτα είναι εργαλειάρα και μεγάλη διευκόλυνση. 1
Manthos91 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, seventh_son είπε Φίλε για μένα εξαρτάται τι θέλεις να κερδίζεις από τις αγορές σου. Εγώ έχω 2 Visa και μια Diners. 1) Diners, μεγάλη προμήθεια και δεν περνάει παρα μόνο σε μεγάλες αλυσίδες και συγκεκριμένες επιχειρήσεις. Αν είχε χρέωση θα την έκοβα, αλλά είχε βγεί με την δουλειά και δεν με χρεώνει οπότε δε τη κόβω. Το μεγάλο συν είναι ότι έχει ασφάλεια αγοράς σε περίπτωση κλοπής μέχρι και 6 μήνες από την αγορά. Μού είχαν κλέψει τηλεόραση 2 μήνες από την αγορά της και με αποζημιώσαν στο φουλ. Κατά τα άλλα εδώ στην Ελλάδα δεν περνάει σχεδόν πουθενά. 2) Visa classic της Πειραιώς. Επιβραβεύσεις με Yellows και περνάει παντού. Για μένα πολύ καλή. 3) Eurobank Yes Visa. Περνάει παντού αλλά συμφέρει μόνο αν αγοράζεις στο Mall, στη Μαρίνα του Φλοίσβου ή στο Athens Metro Mall. Αν είχε χρέωση θα την έκοβα μιας και δε τη χρησιμοποιώ. Την κρατάω μιας και είναι από τις εποχές που τις μοιράζαν στο σπίτι Γενικά όπως σου είπαν και οι άλλοι αν κάνεις σωστή χρήση, η κάρτα είναι εργαλειάρα και μεγάλη διευκόλυνση. Σευχαριστω πολυ καταρχας .Προτεινεις της Πειραιως απ οτι καταλαβα απο τις 2 αυτες . 1
renaultclioV Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 ΑΒ, BP, Κωτσόβολος, Vodafone και εφορία αν έρθει χρησιμοποιώ diners δλδ σχεδόν σε καθημερινή βάση μόνο για τους πόντους, παράπονο δεν έχω και άλλα καταστήματα την δέχονται αν έχουν pos της alpha bank. Για ακριβά προϊόντα που θέλω δόσεις έχω μια mastercard. Πάντως ότι και αν επιλέξεις μία κάρτα για τα καθημερινά βάλτην αυτόματη εξόφληση όλο το ποσό, οπότε και το όριο της κάρτας θα είναι εκει κοντά μισθό σου 1
Manthos91 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, renaultclioV είπε ΑΒ, BP, Κωτσόβολος, Vodafone και εφορία αν έρθει χρησιμοποιώ diners δλδ σχεδόν σε καθημερινή βάση μόνο για τους πόντους, παράπονο δεν έχω και άλλα καταστήματα την δέχονται αν έχουν pos της alpha bank. Για ακριβά προϊόντα που θέλω δόσεις έχω μια mastercard. Πάντως ότι και αν επιλέξεις μία κάρτα για τα καθημερινά βάλτην αυτόματη εξόφληση όλο το ποσό, οπότε και το όριο της κάρτας θα είναι εκει κοντά μισθό σου Μαλλον αιτηση για Πειραιως θα κανω απ οτι βλεπω την δεχονται και ολοι .Για να μην εχω 2 καρτες ας πουμε .Απο εκει και περα εννοειται πως οταν κανω αγορες θα το κανω μονο για τους ποντους και την επομενη θα την πληρωνω κανονικα. Σ ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου 1
InsertCoinToJoi Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 συγνωμη για το hijack στο θεμα... ανοιξα alpha bank λογαριασμο και λεει 12 ευρω τον χρονο η καρτα... ποτε θα τα χρεωσουν? περιμενω 10 μερες και χρεωση δεν ειδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα