Guest6848 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου καλησπέρα,η αλφα βγαζει πιστωτικεσ με χαμηλα ορια (500εως 1000ευρω)οπως οι άλλες τραπεζες? εχω σε ολεσ τις αλλεσ και θα ηθελα τωρα στην αλφα την affinity.. ευχαριστώ εκ των προτέρων
andreas1gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Guest6848 είπε καλησπέρα,η αλφα βγαζει πιστωτικεσ με χαμηλα ορια (500εως 1000ευρω)οπως οι άλλες τραπεζες? εχω σε ολεσ τις αλλεσ και θα ηθελα τωρα στην αλφα την affinity.. ευχαριστώ εκ των προτέρων Τι εννοείς;.ότι εσύ θέλεις υψηλό πιστωτικό όριο κ η τράπεζα σου βάζει μέχρι 1000€????
Guest6848 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Οχιι.Εννοώ εάν στην άλφα υφίστανται ,όπως στις άλλες τραπεζες ,καρτες με τα χαμηλά αυτά ορια.Πχ στο e-banking της λέει για 1500€ όριο που λόγω εισοδήματος μου ,λογικό να μην εγκριθεί πχ
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δεν υπάρχουν κάρτες με χαμηλά όρια, εκτός απο τις φοιτητικές. Οι υπόλοιπες μπορει να εχουν μεχρι χιλιάδες ευρώ πιστωτικό όριο. Αυτό που αναφέρεις με την Alpha είναι "προεγκριμένες" που μπορεις να εκδόσεις εύκολα μέσω e-banking. Δε χάνεις κατι να την αιτηθείς, κι εγώ εχω και από άλλες τράπεζες και μια χαρά εγκρίθηκε κι η Affinity με τα 1,500 που είναι το default. Αλλιώς πας απο κατάστημα, που είναι άλλη η ροή της αίτησης από το e-banking και ζητάς στον υπάλληλο να ζητήσει μικρότερο όριο αν θεωρείς οτι αυξάνει τις πιθανότητες σου. Προσωπικά βέβαια έχω ακούσει μεγάλες αρλούμπες απο υπαλλήλους ειδικά στην Alpha
alexander098 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Στη Πειραιώς, οι φορτίσεις στη revolut μετράνε ως συναλλαγες που χτίζουν τα 2.500€ για απαλλαγή συνδρομής;
geomrk Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, alexander098 είπε Στη Πειραιώς, οι φορτίσεις στη revolut μετράνε ως συναλλαγες που χτίζουν τα 2.500€ για απαλλαγή συνδρομής; δεν ξερω αυτο συγκεκριμενα,αλλα ΑΝ βοηθαει,οι πιστωτικες βλεπουν τις top up σε revolut σαν αγορες και οχι σαν μεταφορες με αποτελεσμα η χρεωση αυτη να πηγαινει για τον αλλο μηνα και να μην ειναι σαν πχ αναληψη μετρητων
alexander098 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 18 λεπτά πριν, geomrk είπε δεν ξερω αυτο συγκεκριμενα,αλλα ΑΝ βοηθαει,οι πιστωτικες βλεπουν τις top up σε revolut σαν αγορες και οχι σαν μεταφορες με αποτελεσμα η χρεωση αυτη να πηγαινει για τον αλλο μηνα και να μην ειναι σαν πχ αναληψη μετρητων Μάλλον θα τους κάνω ένα τηλέφωνο για διευκρίνιση
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Στην Εθνική πάντως αντίστοιχα δε μετράει για απαλλαγή συνδρομής. Φαντάζομαι ούτε στην Πειραιώς. Επίσης η Πειραιώς τη χρεώση τη δείχνει στην κατηγορία "Μετρητά" ασχετα με το οτι οντως την λογιζει ως αγορά και όχι ως ανάληψη
Neptu Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στην κίνηση πάντως αναγράφει αγορά. Για payzy και vivid. Λογικά το ίδιο θα συμβαίνει και για ρεβολουτ Εσύ μάλλον αναφέρεσαι στο ιστορικό δαπανών. Αυτή την απορία είχα κι εγώ πάντως. Αν δε μετράει εγώ την ακυρώνω την πιστωτική. Έχω κι άλλη με μεγαλύτερο όριο και δε μπορώ να έχω αγορές τόσες ώστε να γλιτώνω και τις 2 συνδρομές. Και προτιμώ το 1% της payzy. Ελπίζω να μετράνε οι φορτίσεις. Θα δείξει... Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου από Neptu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα