evitsakalidou Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Γνωρίζω πως το θέμα είναι έξω απ' τα νερά του φόρουμ, όμως τί σχολές οδηγών έχω ρωτήσει, τί αστυνομικά τμήματα... τίποτα. Είμαι μόνιμη κάτοικος Γερμανίας και έχω έρθει στην Ελλάδα για σπουδές. Στο μεσοδιάστημα θέλω να βγάλω δίπλωμα οδήγησης για μηχανή. Από όσα κατάφερα να βρω online, διάβασα πως το δικαιούμαι διότι είμαι φοιτήτρια. Βέβαια, εδώ οι πληροφορίες στερεύουν. Πού πρέπει να απευθυνθώ; Ό,τι γνωρίζετε θα μου φανεί χρήσιμο. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
babisskg Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 39 λεπτά πριν, evitsakalidou είπε Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Γνωρίζω πως το θέμα είναι έξω απ' τα νερά του φόρουμ, όμως τί σχολές οδηγών έχω ρωτήσει, τί αστυνομικά τμήματα... τίποτα. Είμαι μόνιμη κάτοικος Γερμανίας και έχω έρθει στην Ελλάδα για σπουδές. Στο μεσοδιάστημα θέλω να βγάλω δίπλωμα οδήγησης για μηχανή. Από όσα κατάφερα να βρω online, διάβασα πως το δικαιούμαι διότι είμαι φοιτήτρια. Βέβαια, εδώ οι πληροφορίες στερεύουν. Πού πρέπει να απευθυνθώ; Ό,τι γνωρίζετε θα μου φανεί χρήσιμο. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Λέτε δλδ πως δεν βρήκαν τρόπο να σας δηλώσουν ως εκπαιδευόμενη επειδή είστε κάτοικος Γερμανίας ?
MilaMouVromika Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Κατα την γνώμη μου καλύτερα να ρωτήσεις σε σχολή οδηγών, στην πλειοψηφία τους είναι πολύ ψαγμένοι, διαφορετικά ρώτα στο κεπ της περιοχής σου, αλλα γενικά όσο μπορείς απέφυγε το δημόσιο, δεν θα βγάλεις άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα