Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Γνωρίζω πως το θέμα είναι έξω απ' τα νερά του φόρουμ, όμως τί σχολές οδηγών έχω ρωτήσει, τί αστυνομικά τμήματα... τίποτα. 

Είμαι μόνιμη κάτοικος Γερμανίας και έχω έρθει στην Ελλάδα για σπουδές. Στο μεσοδιάστημα θέλω να βγάλω δίπλωμα οδήγησης για μηχανή. Από όσα κατάφερα να βρω online, διάβασα πως το δικαιούμαι διότι είμαι φοιτήτρια. Βέβαια, εδώ οι πληροφορίες στερεύουν. Πού πρέπει να απευθυνθώ; Ό,τι γνωρίζετε θα μου φανεί χρήσιμο. Ευχαριστώ προκαταβολικά. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, evitsakalidou είπε

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Γνωρίζω πως το θέμα είναι έξω απ' τα νερά του φόρουμ, όμως τί σχολές οδηγών έχω ρωτήσει, τί αστυνομικά τμήματα... τίποτα. 

Είμαι μόνιμη κάτοικος Γερμανίας και έχω έρθει στην Ελλάδα για σπουδές. Στο μεσοδιάστημα θέλω να βγάλω δίπλωμα οδήγησης για μηχανή. Από όσα κατάφερα να βρω online, διάβασα πως το δικαιούμαι διότι είμαι φοιτήτρια. Βέβαια, εδώ οι πληροφορίες στερεύουν. Πού πρέπει να απευθυνθώ; Ό,τι γνωρίζετε θα μου φανεί χρήσιμο. Ευχαριστώ προκαταβολικά. 

Λέτε δλδ πως δεν βρήκαν τρόπο να σας δηλώσουν ως εκπαιδευόμενη επειδή είστε κάτοικος Γερμανίας ?

Δημοσ.

Κατα την γνώμη μου καλύτερα να ρωτήσεις σε σχολή οδηγών, στην πλειοψηφία τους είναι πολύ ψαγμένοι, διαφορετικά ρώτα στο κεπ της περιοχής σου, αλλα γενικά όσο μπορείς απέφυγε το δημόσιο, δεν θα βγάλεις άκρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...