Bourdoulas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Πάντως εγώ δεν είδα ποτέ τα 604 του πλαισίου. Πριν λήξει η προσφορά εννοείται .
jobous Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 604 το δίνει χωρίς το ΦΠΑ (αν δικαιούσαι σαν Ε.Ε. και είσαι γραμμένος στο σύστημα). Δεν γνωρίζω αν χθες το βράδυ το έδινε 604 μαζί με το ΦΠΑ.
Giama Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 29 λεπτά πριν, jobous είπε 604 το δίνει χωρίς το ΦΠΑ (αν δικαιούσαι σαν Ε.Ε. και είσαι γραμμένος στο σύστημα). Δεν γνωρίζω αν χθες το βράδυ το έδινε 604 μαζί με το ΦΠΑ. Είχε κάνει price match στις προσφορές του Κωτσόβολου για 3 ώρες που το έδινε τόσο. Το ίδιο και το public, το οποίο είχε επιπλέον το 20% επιστροφή της Eurobank.
VonLoutsos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Για το Μi11 lite στα 300 που έβγαινε τι γνώμη έχετε; Αξίζει;
Greenday13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 11 ώρες πριν, Craven είπε Επειδή όλοι τον ξέρουμε καλά τον Κωτσόβολο και την έχουμε πατήσει αρκετές φορές, προβλέπω να γίνεται του εκθεσιακού το κάγκελο. Να ρωτησω ρε παιδια : αν σου στειλουν εκθεσιακο, δεν θα ειναι ξεσφραγιστο το κουτι, θα λειπουν ζελατινες κλπ; ρωταω επειδη και καποιο αλλο παιδι εγραψε οτι θελει να παει στο καταστημα να παραλαβει ωστε να ελεγξει.
kundi Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Greenday13 είπε Να ρωτησω ρε παιδια : αν σου στειλουν εκθεσιακο, δεν θα ειναι ξεσφραγιστο το κουτι, θα λειπουν ζελατινες κλπ; ρωταω επειδη και καποιο αλλο παιδι εγραψε οτι θελει να παει στο καταστημα να παραλαβει ωστε να ελεγξει. δεν στελνουν εκθεσιακα 1
Craven Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Greenday13 είπε Να ρωτησω ρε παιδια : αν σου στειλουν εκθεσιακο, δεν θα ειναι ξεσφραγιστο το κουτι, θα λειπουν ζελατινες κλπ; ρωταω επειδη και καποιο αλλο παιδι εγραψε οτι θελει να παει στο καταστημα να παραλαβει ωστε να ελεγξει. Γιαυτό θέλω να το δω από κοντά πριν το πάρω και το πληρώσω.. να δω ότι είναι σφραγισμένο, dual sim, τo 5g και ότι άλλο θέλω να δω για να μην τρέχω μετά. Ρισκάρω γιατί αν πχ δεν έρθει μέχρι Παρασκευή που λένε και έρθει πχ Δευτέρα δεν θα ισχύει η επιστροφή πλέον οπότε απλά δεν θα το πάρω αλλά προτιμώ να είμαι σίγουρος και να το πληρώσω με κάρτα επιστροφής στο κατάστημα (μιλάω πάντα για το public). To "εκθεσιακό" πάντως είναι το λιγότερο γιατί το λογικό είναι σφραγισμένο να στο στείλουν, δεν θα στείλουν εκθεσιακό. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2021 από Craven
ipal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 18 ώρες πριν, theo58 είπε Μετα απο 5+ χρονια με το S7 ηρθε η ωρα για αλλαγη εστω και αργα και τσιμπησα το s21 256gb στα 644. Αφου βεβαια επρεπε να τρεχω με screenshots στο whatsapp για τον @giorginho που τον εφαγε η.... ουρα αναμονης Τι Whatsapp; Άλλο κόλπο για να προσπεράσετε την ουρά; 😂 1
giorginho Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 19 λεπτά πριν, ipal είπε Τι Whatsapp; Άλλο κόλπο για να προσπεράσετε την ουρά; 😂 Ε οχι ακριβως "προσπερασετε", απλως μου εστειλε 2-3 screenshots με το τι επαιζε απο τα "highlights" των ξαφνικων εκπτωσεων (αυτο με το adblocker το διαπιστωσαμε εκ των υστερων, ας λεει αυτος , ειχα δοκιμασει και σε incognito παντως στην αρχη, που δεν εχει ενεργο το ad blocker και εμπαινε σε αναμονη, μαλλον το αλλο "κολπακι" με κανα Esc θα ηθελε, δε ξερω δεν το τεσταρα και τοσο τελικα... 😋) 1
Doubt Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, Craven είπε Γιαυτό θέλω να το δω από κοντά πριν το πάρω και το πληρώσω.. να δω ότι είναι σφραγισμένο, dual sim, τo 5g και ότι άλλο θέλω να δω για να μην τρέχω μετά. Ρισκάρω γιατί αν πχ δεν έρθει μέχρι Παρασκευή που λένε και έρθει πχ Δευτέρα δεν θα ισχύει η επιστροφή πλέον οπότε απλά δεν θα το πάρω αλλά προτιμώ να είμαι σίγουρος και να το πληρώσω με κάρτα επιστροφής στο κατάστημα (μιλάω πάντα για το public). To "εκθεσιακό" πάντως είναι το λιγότερο γιατί το λογικό είναι σφραγισμένο να στο στείλουν, δεν θα στείλουν εκθεσιακό. Δεν έχουν εκθεσιακά προς αποστολή στις αποθήκες. Μόνο στο κατάστημα μπορεί να την "πατήσεις" και να νομίζεις πως βρήκες το σούπερ κελεπούρι. 1
kundi Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 21 λεπτά πριν, Doubt είπε Δεν έχουν εκθεσιακά προς αποστολή στις αποθήκες. Μόνο στο κατάστημα μπορεί να την "πατήσεις" και να νομίζεις πως βρήκες το σούπερ κελεπούρι. Οτι ειναι εκθεσιακο στο λενε , η το γραφουνε ,η αν ειναι τελευταιο τεμμαχιο περνεις αυτο σε καλη τιμη, μην λες οτι θες ασχετα πραγματα ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΤΕ !
Doubt Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δεν έγραψα εγώ πως σε κοροϊδεύουν, λάθος κατάλαβες.
darkmatinee Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Παραδόξως κατάφερα και να παραγγείλω το Α52ς και τιμολόγιο έκοψα και χωρίς ΦΠΑ. 290€ βγήκε. Μπράβο στον Κωτσόβολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα