Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

είχα ένα της πλάκας των 1500 watt που δεν κάνει ούτε για αυγό 

από ηλεκτρικά και μάλιστα με ένα μάτι για οικονομία χώρου, βλέπω αυτό ως πιο δυνατό https://www.bestprice.gr/item/2156079567/kalko-k6699.html?qid=9XQETGrWMNg_a4bc9&seq=18&qo=2000w αλλά δεν υπάρχει Αθήνα

διάβασα και για τα επαγωγικά, από ότι κατάλαβα πρέπει να δεις στα παλιά σκεύη αν κολλάει μαγνητάκι πάνω τους ώστε να είναι συμβατά, καθώς και η διάσταση να ταιριάζει ακριβώς με την συσκευή, οκ μικρό το κακό αλλά διαβάζω ότι πρέπει και να έχουν αποσταση κατά την λειτουργία, από άλλες ηλεκτρικές συσκευές και έχω και έναν καταψύκτη στην βεράντα 😬

ερωτήσεις:

1.στο μάπα παλιό των 1500 watt μπορεί να έφταιγε η μάρκα/ελαττωματικό προϊόν και η ισχύς να είναι επαρκής σε άλλες μάρκες;

2.σε αυτά που έχουν 2 μάτια και γράφουν ισχύ εννοούν σύνολο των 2 ματιών ε;

3.αξίζει η επαγωγική; με το τεστ-μαγνητάκι είμαι καλυμμένος ή θα μου χαλάσει όλα τα κουζινικά αν δεν προμηθευτώ νέα συμβατά;

4.έχετε κάποια πρόταση που ανεξαρτήτως τιμής, φυσάει από θέμα απόδοσης;

ευχαριστώ

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, mperdemenios είπε

καλησπέρα

είχα ένα της πλάκας των 1500 watt που δεν κάνει ούτε για αυγό 

από ηλεκτρικά και μάλιστα με ένα μάτι για οικονομία χώρου, βλέπω αυτό ως πιο δυνατό https://www.bestprice.gr/item/2156079567/kalko-k6699.html?qid=9XQETGrWMNg_a4bc9&seq=18&qo=2000w αλλά δεν υπάρχει Αθήνα

διάβασα και για τα επαγωγικά, από ότι κατάλαβα πρέπει να δεις στα παλιά σκεύη αν κολλάει μαγνητάκι πάνω τους ώστε να είναι συμβατά, καθώς και η διάσταση να ταιριάζει ακριβώς με την συσκευή, οκ μικρό το κακό αλλά διαβάζω ότι πρέπει και να έχουν αποσταση κατά την λειτουργία, από άλλες ηλεκτρικές συσκευές και έχω και έναν καταψύκτη στην βεράντα 😬

ερωτήσεις:

1.στο μάπα παλιό των 1500 watt μπορεί να έφταιγε η μάρκα/ελαττωματικό προϊόν και η ισχύς να είναι επαρκής σε άλλες μάρκες;

2.σε αυτά που έχουν 2 μάτια και γράφουν ισχύ εννοούν σύνολο των 2 ματιών ε;

3.αξίζει η επαγωγική; με το τεστ-μαγνητάκι είμαι καλυμμένος ή θα μου χαλάσει όλα τα κουζινικά αν δεν προμηθευτώ νέα συμβατά;

4.έχετε κάποια πρόταση που ανεξαρτήτως τιμής, φυσάει από θέμα απόδοσης;

ευχαριστώ

Δεν έφταιγε η μάρκα. Όλα τα φορητά ηλεκτρικά μάτια είναι της "υπομονής"! Δεν μπορείς να μαγειρέψεις όπως σε μάτι ηλεκτρικής κουζίνας.

Τα σκεύη δεν θα πάθουν τίποτε από το επαγωγικό μάτι. Συμβατά είναι όλα όσα στον πάτο κολάει ο μαγνήτης!

Διάβασε σχόλια στο σκρουτζ από όσους έχουν αγοράσει ηλεκτρικό μάτι απλό ή επαγωγικό για να δεις από ποιο προϊόν είναι ευχαριστημένοι!

Αφού είναι για μπαλκόνι υπάρχει και η λύση του "πετρογκάζ"! Οικονομικό και γρήγορο μαγείρεμα! Εμείς έχουμε πάρει ένα φτηνιάρικο με 3λιτρη μποτίλια για τηγάνισμα στο μπαλκόνι και έχουμε ξενοιάσει! 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Δεν έφταιγε η μάρκα. Όλα τα φορητά ηλεκτρικά μάτια είναι της "υπομονής"! Δεν μπορείς να μαγειρέψεις όπως σε μάτι ηλεκτρικής κουζίνας.

Τα σκεύη δεν θα πάθουν τίποτε από το επαγωγικό μάτι. Συμβατά είναι όλα όσα στον πάτο κολάει ο μαγνήτης!

Διάβασε σχόλια στο σκρουτζ από όσους έχουν αγοράσει ηλεκτρικό μάτι απλό ή επαγωγικό για να δεις από ποιο προϊόν είναι ευχαριστημένοι!

Αφού είναι για μπαλκόνι υπάρχει και η λύση του "πετρογκάζ"! Οικονομικό και γρήγορο μαγείρεμα! Εμείς έχουμε πάρει ένα φτηνιάρικο με 3λιτρη μποτίλια για τηγάνισμα στο μπαλκόνι και έχουμε ξενοιάσει! 

σε ευχαριστώ, είναι για συγγενή μου που δεν μπορεί να σηκώνει μπουκάλα αλλιώς αυτό θα κοίταζα

άρα παίρνω επαγωγικό όσο πιο δυνατό υπάρχει 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mperdemenios είπε

είναι για συγγενή μου που δεν μπορεί να σηκώνει μπουκάλα αλλιώς αυτό θα κοίταζα

Δεν είναι πρόβλημα αυτό, οι περισσότεροι από αυτούς που εμπορεύονται φιάλες υγραερίου σου αντικαθιστούν την άδεια φιάλη με άλλη γεμάτη στο χώρο που βρίσκεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παροτι υπαρχει ηλεκτρικη κουζινα κεραμεικη,εχω αγοραζει αυτο το φορητο κουζινακι υγραεριου.

Ειλικρινα δεν υπαρχει κατι πιο ασφαλες και πιο ευκολο στη χρηση του.Ουτε μπουκαλες ουτε τιποτα.

Ισχυς 2850w.

Το φιαλιδιο ειναι ειδικο και μπορεις να το βαλεις-βγαλεις παροτι το εχεις χρησιμοποησει χωρις να χανει με μια απλη κινηση.

Απο την ωρα που θα μαγειρεψεις σε αυτο,ειλικρινα το φαγητο δεν εχει καμια σχεση με τις ηλεκτρικες κουζινες.

Campingaz Ελ Γκρέκο Φορητό Κουζινάκι Υγραερίου με Αυτόματη Ανάφλεξη

Επεξ/σία από JDROGAS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...