Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, tasanton είπε

Εμένα πάντως ο γάτος είναι εξολοθρευτής. Όχι μόνο μύγες, οτιδήποτε πετάει η περπατάει.

Τον νοικιάζω με τη μέρα, ευκολίες δεκτές.

Το ιδιο και ο δικος μου.Και ειναι και τυφλος :P

• Like 1
Δημοσ.

Οτι και να παρεις δεν θα κανει οση δουλεια θα κανουν οι χαιμαλοκουρτινες (το ιδανικο ειναι η αεροκουρτινα αλλα προφανως μιλαμε για ρεαλιστικες λυσεις).Το φαρμακο θα τις μειωσει αλλα και παλι θα εχεις καποιες συν οτι θα αναπνεεις και οτι χημικο θα εχει μεσα αυτο

Για τις παγιδες δεν ξερω ποση δουλεια κανουν αλλα τις θεωρω σιχαμα και δεν παιζει να εβαζα στον χωρο κατι που θα ειχε πανω κολλημενες ψωφιες μυγες.

• Thanks 1
Δημοσ.

Στον στρατο μας ειχαν φαει. Οποτε ειχα παρει απο γεωπόνο δηλητηριο για μυγες. Ονομα δεν θυμαμαι αλλα ηταν μικρα πετραδακια, χρωματος κιτρινο. Εκανε καλη δουλεια και ειχαμε γεμισει νεκρες μυγες.

• Like 1
Δημοσ.

Ψάξε λιγο για εντομοαπωθητικά  για επαγγελματικούς χώρους. Το  Το εχω βάλει στο μαγαζί μου μαζί με αρωματικό χώρου και εχω σωθεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, tasanton είπε

Εμένα πάντως ο γάτος είναι εξολοθρευτής. Όχι μόνο μύγες, οτιδήποτε πετάει η περπατάει.

Τον νοικιάζω με τη μέρα, ευκολίες δεκτές.

Πιο εύκολο είναι να σου στείλω τον δικό μου να τον εκπαιδεύσεις....

9 ώρες πριν, tarantules είπε

Είχα πάρει πρόπερσι αυτό το διχτάκι πιο πολύ από περιέργεια χωρίς να περιμένω να κάνει δουλειά και έπαθα πλάκα.Μπαίνανε μέσα για πλάκα.

Καλή λύση αυτή όπως και οι παγίδες με την κόλα που πρότειναν πιο πάνω μπορεί να είναι αποτελεσματικές αλλά και συνάμα είναι αηδιαστικές ... με τις νεκρές μύγες 

Επεξ/σία από corsair04
Δημοσ.

Μάλλον μένεις επαρχία ή εξοχή. Έλα Αθήνα να ησυχάσεις. Εδώ δεν μπορούν να επιζήσουν και είμαστε ήσυχοι. Έχει φυσικό αεροζόλ η ατμόσφαιρα.😁

Δημοσ.
23 ώρες πριν, unique798 είπε

Στον στρατο μας ειχαν φαει. Οποτε ειχα παρει απο γεωπόνο δηλητηριο για μυγες. Ονομα δεν θυμαμαι αλλα ηταν μικρα πετραδακια, χρωματος κιτρινο. Εκανε καλη δουλεια και ειχαμε γεμισει νεκρες μυγες.

Στον στρατό πάντως έχει πολλούς κοριούς, ειδικά όταν δεν υπάρχει σωστή καθαριότητα και δεν ανοίγονται τα παράθυρα στους θαλάμους

Δημοσ.
16 ώρες πριν, papoys1 είπε

Μάλλον μένεις επαρχία ή εξοχή. Έλα Αθήνα να ησυχάσεις. Εδώ δεν μπορούν να επιζήσουν και είμαστε ήσυχοι. Έχει φυσικό αεροζόλ η ατμόσφαιρα.😁

Λάρισα παράλια...Το καλοκαίρι πολύ κουνούπι το φθινόπωρο και άνοιξη  πολύ μύγα ... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...