Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Κάποιος καλός τρόπος να απαλλαγούμε από τις μύγες μέχρι στιγμής ότι και να δοκίμασα δε βοήθησε (διάφοροι οικολογικοί τρόποι σε site) εκτός από το Aroxol αλλά λόγο αναπνευστικού λέω να το αποφύγω…Οπότε ψάχνω κάποιο καλό σπρέι απωθητικό κατά προτίμηση άοσμο ή οτιδήποτε άλλο…

Ευχαριστώ  

Δημοσ.

Παραδοσιακή μυγοσκοτώστρα,εκείνα που τα κρέμας στο τοίχο και έχουν μια ειδική κόλλα πάνω τους και κολλάνε (δεν θυμάμαι πως τα λένε),στα κινεζικά θα βρεις σαν ρακέτα του τένις που είναι με ρεύμα και τις ψήνει! Δεν θυμάμαι κάτι άλλο..

Δημοσ.

Είναι η εποχή που έχει αρκετές, λίγο υπομονή και θα σταματήσει το φαινόμενο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή η πλάκα αλλά πήγα πριν λίγο  σε έναν γεωπόνο και μου έδωσε AZAMAT λέει ότι είναι τέλειο και μπαίνει εξωτερικά …και διώχνει όλα τα έντομα  

Επεξ/σία από corsair04
Δημοσ.
2 ώρες πριν, corsair04 είπε

Καλή η πλάκα αλλά πήγα πριν λίγο  σε έναν γεωπόνο και μου έδωσε AZAMAT λέει ότι είναι τέλειο και μπαίνει εξωτερικά …και διώχνει όλα τα έντομα  

Δεν νομίζω ότι διώχνει αλλά τις σκοτώνει.  Εντομοκτόνο επαφής και στομάχου, για τον έλεγχο των οικιακών μυγών (Musca domestica και Fania cannicularis). Η αυξημένη παρουσία σακχαρούχων ουσιών στη σύνθεσή του, καθιστά το προϊόν ιδιαίτερα ελκυστικό στις μύγες. Ιδανικό σε σπίτια, χώρους εστίασης, κτηνοτροφικές μονάδες και δημόσιους χώρους.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν νομίζω ότι διώχνει αλλά τις σκοτώνει.  Εντομοκτόνο επαφής και στομάχου, για τον έλεγχο των οικιακών μυγών (Musca domestica και Fania cannicularis). Η αυξημένη παρουσία σακχαρούχων ουσιών στη σύνθεσή του, καθιστά το προϊόν ιδιαίτερα ελκυστικό στις μύγες. Ιδανικό σε σπίτια, χώρους εστίασης, κτηνοτροφικές μονάδες και δημόσιους χώρους.

Τουλάχιστον δε θα έχω μύγες ...

Δημοσ.

παιρνεις ενα μπουκαλι αδειο 1,5 λτ κοκα κολα ,κοβεις5-6 κομματακια σωληνα ποτισματος μηκους 2-3 cm και τα τοποθετεις επανω στην φιαλη αφου ανοιξεις τρυπουλες σε αυτη,βαζεις λιγο πορτοκαλαδα μεσα και τις βλεπεις να μπαινουν στο μπουκαλι για την ζαχαρη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, czarjuly είπε

παιρνεις ενα μπουκαλι αδειο 1,5 λτ κοκα κολα ,κοβεις5-6 κομματακια σωληνα ποτισματος μηκους 2-3 cm και τα τοποθετεις επανω στην φιαλη αφου ανοιξεις τρυπουλες σε αυτη,βαζεις λιγο πορτοκαλαδα μεσα και τις βλεπεις να μπαινουν στο μπουκαλι για την ζαχαρη

Αυτά τα δοκίμασα όλα και με ζαχαρόνερο και με μέλι και όλα ...το φάρμακο δείχνει να λειτουργεί 

Επεξ/σία από corsair04
Δημοσ.

Εμένα πάντως ο γάτος είναι εξολοθρευτής. Όχι μόνο μύγες, οτιδήποτε πετάει η περπατάει.

Τον νοικιάζω με τη μέρα, ευκολίες δεκτές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...