nkmyrtos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής πρόβλημα μου. Εχω ένα laptop TOSHIBA QOSMIO G50-10T και θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν κεντρική μονάδα υπολογιστή. Εχω συνδέσει εξωτερική οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία, κάμερα. Το laptop το έχω τοποθετήσει κάτω απο το γραφείο και όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολο να ανοίγω συνεχώς την οθόνη του για να πατήσω το κουμπί power. Γνωρίζω ότι υπάρχει τρόπος να πληκτρολογείς κάποιον κωδικό στο εξωτερικό πληκτρολόγιο και να ανοίγει ο υπολογιστής αλλά στην προκειμένη περίπτωση μπαίνοντας στο bios δεν βρήκα πουθενά τις ρυθμίσεις power managment ή κάτι αντίστοιχο για να μπορέσω να το κάνω. Επισυνάπτω λοιπόν 2 φώτο απο τις καρτέλες του bios που βλέπω με την ελπίδα να μπορέσει κάποιος να βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε συμβουλή ή βοήθεια μου προσφέρεται.
hp8 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, nkmyrtos είπε μπαίνοντας στο bios δεν βρήκα πουθενά τις ρυθμίσεις power managment ή κάτι αντίστοιχο για να μπορέσω να το κάνω. δες για Power On By Keyboard ή Wake On Keyboard Spoiler Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2021 από hp8
nkmyrtos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 45 λεπτά πριν, hp8 είπε δες για Power On By Keyboard ή Wake On Keyboard Απόκρυψη περιεχομένων Δεν μου την εμφανίζει αυτή τη καρτέλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα