Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει κατι που μπορει να καταναλωσω για χωνεψη που να μην περιεχει ανθρακικο. Μεχρι στιγμης πινω μαστιχονερο και ζαγορι ανθρακουχο αλλα θελω να καταργησω τελειως το ανθρακικο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να μην τρως τόσο ώστε να σκας, αλλά να χορταίνεις για να μην θες μετά κάτι να πιεις για να χωνέψεις.

Επεξ/σία από onelonelystar
  • Like 5
Δημοσ.

και εσυ μπορει να δοκιμασεις να μιλας οχι απλα για να απαντας, αλλα ωστε να μενεις εντος θεματος για να μη  στην πει καποιος πως εισαι εξυπνακιας

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις δυσπεψία θα πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρό σου. Αφενός για την αντιμετώπιση (υπάρχουν συμπληρώματα και σκευάσματα για αυτήν την δουλειά, ανάλογα με τα συμπτώματα, τον βαθμό δυσχέρειας και το αν υπάρχουν άλλα παράλληλα νοσήματα), και αφετέρου για τον εντοπισμό της πηγής των συμπτωμάτων σου.

Αν το έχεις κάνει ήδη...τότε θα πρέπει να σε έχει ήδη συμβουλεύσει σχετικά.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφενος μεν αποφευγω οσες ουσιες εχω δει οτι με πειραζουν (δυσανεξια σε κρεμμυδια-σκορδα), αφετερου  σκ που βγαινουμε σε ταβερνα εκει τωρα θα φας κατι λιγο παραπανω και θες μετα κατι να σου φερει μια ηπια χαλαρωση. Προηγουμενη φορα που τσιμπησα λιγη χωριατικη, πρηστηκε το στομαχι μου και μονο που το κρεμμυδι ειχε ακουμπησει στις ντοματες και τη φετα

6 λεπτά πριν, vaggos2586 είπε

Jagermeister...με ρέγουλο όμως(ένα σφηνάκι)

βοτανοματζουνι, παιζει καλη μπαλα, αλλα οκ μη γλενταμε καθε φορα που θελουμε να χωνεψουμε. Ετσι επαιζα παλια, οταν ειχε ποτο το προγραμμα μετα το φαι

Επεξ/σία από therock
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, therock είπε

Αφενος μεν αποφευγω οσες ουσιες εχω δει οτι με πειραζουν (δυσανεξια σε κρεμμυδια-σκορδα), αφετερου  σκ που βγαινουμε σε ταβερνα εκει τωρα θα φας κατι λιγο παραπανω και θες μετα κατι να σου φερει μια ηπια χαλαρωση. Προηγουμενη φορα που τσιμπησα λιγη χωριατικη, πρηστηκε το στομαχι μου και μονο που το κρεμμυδι ειχε ακουμπησει στις ντοματες και τη φετα

βοτανοματζουνι, παιζει καλη μπαλα, αλλα οκ μη γλενταμε καθε φορα που θελουμε να χωνεψουμε. Ετσι επαιζα παλια, οταν ειχε ποτο το προγραμμα μετα το φαι

με ρέγουλο όμως(ένα σφηνάκι)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...