therock Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Υπαρχει κατι που μπορει να καταναλωσω για χωνεψη που να μην περιεχει ανθρακικο. Μεχρι στιγμης πινω μαστιχονερο και ζαγορι ανθρακουχο αλλα θελω να καταργησω τελειως το ανθρακικο
onelonelystar Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να μην τρως τόσο ώστε να σκας, αλλά να χορταίνεις για να μην θες μετά κάτι να πιεις για να χωνέψεις. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2021 από onelonelystar 5
therock Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 και εσυ μπορει να δοκιμασεις να μιλας οχι απλα για να απαντας, αλλα ωστε να μενεις εντος θεματος για να μη στην πει καποιος πως εισαι εξυπνακιας 2
Dante80 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν έχεις δυσπεψία θα πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρό σου. Αφενός για την αντιμετώπιση (υπάρχουν συμπληρώματα και σκευάσματα για αυτήν την δουλειά, ανάλογα με τα συμπτώματα, τον βαθμό δυσχέρειας και το αν υπάρχουν άλλα παράλληλα νοσήματα), και αφετέρου για τον εντοπισμό της πηγής των συμπτωμάτων σου. Αν το έχεις κάνει ήδη...τότε θα πρέπει να σε έχει ήδη συμβουλεύσει σχετικά. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2021 από Dante80 2
Georgram Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δοκίμασε να μασας μια τσίχλα με όχι έντονες γεύσεις! Εμένα με βοηθανε στην χώνεψη! 1
vaggos2586 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Jagermeister...με ρέγουλο όμως(ένα σφηνάκι)
therock Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αφενος μεν αποφευγω οσες ουσιες εχω δει οτι με πειραζουν (δυσανεξια σε κρεμμυδια-σκορδα), αφετερου σκ που βγαινουμε σε ταβερνα εκει τωρα θα φας κατι λιγο παραπανω και θες μετα κατι να σου φερει μια ηπια χαλαρωση. Προηγουμενη φορα που τσιμπησα λιγη χωριατικη, πρηστηκε το στομαχι μου και μονο που το κρεμμυδι ειχε ακουμπησει στις ντοματες και τη φετα 6 λεπτά πριν, vaggos2586 είπε Jagermeister...με ρέγουλο όμως(ένα σφηνάκι) βοτανοματζουνι, παιζει καλη μπαλα, αλλα οκ μη γλενταμε καθε φορα που θελουμε να χωνεψουμε. Ετσι επαιζα παλια, οταν ειχε ποτο το προγραμμα μετα το φαι Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2021 από therock
vaggos2586 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, therock είπε Αφενος μεν αποφευγω οσες ουσιες εχω δει οτι με πειραζουν (δυσανεξια σε κρεμμυδια-σκορδα), αφετερου σκ που βγαινουμε σε ταβερνα εκει τωρα θα φας κατι λιγο παραπανω και θες μετα κατι να σου φερει μια ηπια χαλαρωση. Προηγουμενη φορα που τσιμπησα λιγη χωριατικη, πρηστηκε το στομαχι μου και μονο που το κρεμμυδι ειχε ακουμπησει στις ντοματες και τη φετα βοτανοματζουνι, παιζει καλη μπαλα, αλλα οκ μη γλενταμε καθε φορα που θελουμε να χωνεψουμε. Ετσι επαιζα παλια, οταν ειχε ποτο το προγραμμα μετα το φαι με ρέγουλο όμως(ένα σφηνάκι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις