MDefender Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά,αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα τις τελευταίες δέκα περίπου ημέρες με τη σύνδεση του Parsec,Anydesk κτλπ.Η σύνδεση μου έχει γίνει πάρα πολλή αργή ξαφνικά και στα δύο προγράμματα.Για να καταλάβετε ούτε ένα βίντεο στο youtube δεν μπορώ να δω.Αρχικά χρησιμοποιώντας κατά βάση Parsec μπορούσα να κάνω τα πάντα με άνεση,ακόμα και gaming ανάλογα το παιχνίδι,blender και άλλες εφαρμογές.Τώρα το Parsec δεν κουνιέται και το Anydesk οριακά με τραγική ανάλυση.Ο Host είναι με VDSL Vodafone που κλειδώνει 56/5,3 και ο Client mε Cosmote 100/100 (μισθωμένη).Φυσικά στο αντίστροφο δεν έχει θέμα καθώς δοκίμασα και με τις δύο εφαρμογές και πηγαίνουν σφαίρα.Σας παραθέτω αυτά που έχω προσπαθήσει για επιδιόρθωση μέχρι στιγμής χωρίς επιτυχία. - Restart Router - Uninstall/Install και τις δύο εφαρμογές - Αλλαγή ρυθμίσεων και στις δύο εφαρμογές (Αναλύσεις-ταχύτητες,γενικά τα πάντα) - Δημιουργία νέου λογαριασμού σε Parsec - Αλλαγή DNS σε Google - Εγκατάσταση τελευταίας έκδοσης Driver για LAN από την Gigabyte (Z490 Aorus Elite η μητρική) - Uninstall εφαρμογών VPN/boosters και όλα αυτά.Είχα Nord VPN και κάποια software της IOBIT που τα εγκατέστησα αφού ξεκίνησαν τα προβλήματα. - Να έχω κλειστά τα πάντα εκτός από το Anydesk και να ανοίξω απλά ένα Youtube. Ευχαριστώ προκαταβολικά και με συγχωρείτε εάν έχει ξανατεθεί το θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι.
MDefender Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 16 λεπτά πριν, micos000 είπε Επανεκκίνηση το router έκανες; Ναι το πρώτο πράγμα όπως έγραψα.
micos000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Εννοούσα στο router του host γιατί μάλλον εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα (στο upload του). Έλεγξες για errors στο upload του; Αν δεν βγάζεις άκρη δες μήπως σου αλλάξουν το ρούτερ από την vodafone
MDefender Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Ναι αυτό εννοώ,ο Host είναι το σπίτι μου οπότε έχω πρόσβαση.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι π.χ σε ένα παιχνίδι το Ping μου είναι στα 50-60ms,δηλαδή μια χαρά. Σε upload αρχείου πάλι οι ταχύτητες είναι ικανοποιητικές(400-500 Kbps). Εκεί που υπάρχει θέμα είναι στα remote apps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα