Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω ειχα βαλει παραγγελια με κουπονι την Παρασκευη με παραδοση σημερα πρωι και παρολο που την παρασκευη το καταστημα την δεχθηκε , σημερα εγραφε το καταστημα προσωρινα κλειστο , και ο καφες δεν ηρθε ποτε. Ξερετε τι γινεται τωρα?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ababapanos είπε

Εγω ειχα βαλει παραγγελια με κουπονι την Παρασκευη με παραδοση σημερα πρωι και παρολο που την παρασκευη το καταστημα την δεχθηκε , σημερα εγραφε το καταστημα προσωρινα κλειστο , και ο καφες δεν ηρθε ποτε. Ξερετε τι γινεται τωρα?

Τον "ήπιες";

😆

Δημοσ.
1 hour ago, Athoz said:

Παρήγγειλα ένα καφέ 1.80 απο μαγαζί χωρίς ελάχιστη χρέωση και νοιώθω πως λήστεψα το παγγάρι της εκκλησίας. Πήρα και 4gb στο what's up

χαχαχα ισχύει 😆

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Athoz είπε

Παρήγγειλα ένα καφέ 1.80 απο μαγαζί χωρίς ελάχιστη χρέωση και νοιώθω πως λήστεψα το παγγάρι της εκκλησίας. Πήρα και 4gb στο what's up

4gb πώς πήρες;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

τιμηθηκε !
2 καφεδες 1+1 
+2gb για 7 μερες 
μονο που δεν με πληρωσαν 😛 

Παρομοιως... Thanks TS

Δημοσ.

Και γώ προγραμμάτισα καφέ για αύριο και έχει τύχει να παραγγείλω με τον κωδικό τζάμπα  και να μην χρειαστεί να βάλω πιστωτική λόγω του ότι το κατάστημα δεν ειχε ελάχιστη χρέωση και δεν μου ζήτησε κάρτα 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Athoz είπε

Yep, σε καταλαβαινω. Επειδη εχω χρησιμοποιησει τη συγκεκριμενη προσφορα πολλες φορες σε ενα συγκεκριμενο μαγαζι και εχει ελαχιστη 1.50 ευρω παιρνω με 1.80 τον espresso με 3πλη δοση καφε και ουσιαστικα φερνει αυτο μονο. Αισθανθηκα ασχημα χτες και πηρα ενα τσουρεκακι για ξεκαρφωμα. 😛

Δημοσ.

Ξέρει κανείς ποιος χρεώνεται την έκπτωση ? το box, το μαγαζί ή την επιμερίζονται κάπως? Αντίστοιχη απορία έχω καιρό τώρα και για τις τυχερές πινιάτες του efood...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, s2117 είπε

Ξέρει κανείς ποιος χρεώνεται την έκπτωση ? το box, το μαγαζί ή την επιμερίζονται κάπως? Αντίστοιχη απορία έχω καιρό τώρα και για τις τυχερές πινιάτες του efood...

Για την τυχερη πεινιατα γνωριζω απο πρωτο χερι. Την χρεωνεται εξολοκληρου το καταστημα αλλα ειναι και επιλογη του να την κανει ή οχι. Σε ενα προϊον που ειχα στα 23€ , ο πελατης πληρωσε 16€ και η συνολικη προμηθεια στο efood ηταν 5€. Δηλαδη δεν βγαζεις τιποτα για να μην πω οτι μπαινεις μεσα εστω και λιγα €. Απλα το καθε καταστημα οριζει μεγιστο καθημερινο αριθμο παραγγελιων με την πεινιατα (2 το λιγοτερο). Σου λενε και καλα οτι ενταξει δεν θα βγαλεις τιποτα απο τις συγκεκριμενες παραγγελιες αλλα θα γινεται μια διαφημιση που στο μελλον μπορει να σε βοηθησει με τους πελατες που θα ειναι ευχαριστημενοι απο τις υπηρεσιες σου και θα ξαναπαραγγελνουν απο σενα ασχετα αν δεν θα υπαρχει η πεινιατα στο καταστημα σου.

Επεξ/σία από Apos74
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Apos74 είπε

Για την τυχερη πεινιατα γνωριζω απο πρωτο χερι. Την χρεωνεται εξολοκληρου το καταστημα αλλα ειναι και επιλογη του να την κανει ή οχι. Σε ενα προϊον που ειχα στα 23€ , ο πελατης πληρωσε 16€ και η συνολικη προμηθεια στο efood ηταν 5€. Δηλαδη δεν βγαζεις τιποτα για να μην πω οτι μπαινεις μεσα εστω και λιγα €. Απλα το καθε καταστημα οριζει μεγιστο καθημερινο αριθμο παραγγελιων με την πεινιατα (2 το λιγοτερο). Σου λενε και καλα οτι ενταξει δεν θα βγαλεις τιποτα απο τις συγκεκριμενες παραγγελιες αλλα θα γινεται μια διαφημιση που στο μελλον μπορει να σε βοηθησει με τους πελατες που θα ειναι ευχαριστημενοι απο τις υπηρεσιες σου και θα ξαναπαραγγελνουν απο σενα ασχετα αν δεν θα υπαρχει η πεινιατα στο καταστημα σου.

5€ προμήθεια στα 16€; Ώπα ρε συ, αυτό είναι το 30% σε προμήθεια

• Like 1
Δημοσ.
Στις 26/10/2021 στις 1:30 ΜΜ, s2117 είπε

To Βοχ χρεώνεται την έκπτωση. Κάθε φορά που έχω παραγγείλει με κουπόνι από οποιαδήποτε κατάστημα (efood, box, wolt) οι αποδείξεις είναι πάντα στις αρχικές τιμές.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...