ababapanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Εγω ειχα βαλει παραγγελια με κουπονι την Παρασκευη με παραδοση σημερα πρωι και παρολο που την παρασκευη το καταστημα την δεχθηκε , σημερα εγραφε το καταστημα προσωρινα κλειστο , και ο καφες δεν ηρθε ποτε. Ξερετε τι γινεται τωρα?
Doubt Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 26 λεπτά πριν, ababapanos είπε Εγω ειχα βαλει παραγγελια με κουπονι την Παρασκευη με παραδοση σημερα πρωι και παρολο που την παρασκευη το καταστημα την δεχθηκε , σημερα εγραφε το καταστημα προσωρινα κλειστο , και ο καφες δεν ηρθε ποτε. Ξερετε τι γινεται τωρα? Τον "ήπιες"; 😆
ababapanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Doubt είπε Τον "ήπιες"; 😆 σωστο και αυτο... τον "ηπια " χωρις να τον πιω...
DrFreeman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 1 hour ago, Athoz said: Παρήγγειλα ένα καφέ 1.80 απο μαγαζί χωρίς ελάχιστη χρέωση και νοιώθω πως λήστεψα το παγγάρι της εκκλησίας. Πήρα και 4gb στο what's up χαχαχα ισχύει 😆
costacurta Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Doubt είπε Τον "ήπιες"; 😆 Έκλαψα
Gerara_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Athoz είπε Παρήγγειλα ένα καφέ 1.80 απο μαγαζί χωρίς ελάχιστη χρέωση και νοιώθω πως λήστεψα το παγγάρι της εκκλησίας. Πήρα και 4gb στο what's up 4gb πώς πήρες;
nasosgrigo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε τιμηθηκε ! 2 καφεδες 1+1 +2gb για 7 μερες μονο που δεν με πληρωσαν 😛 Παρομοιως... Thanks TS
Athoz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 10 ώρες πριν, Gerara_ είπε 4gb πώς πήρες; αυτόματα. Ίσως επειδή ήταν η πρώτη μου παραγγελία μέσω BOX 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Και γώ προγραμμάτισα καφέ για αύριο και έχει τύχει να παραγγείλω με τον κωδικό τζάμπα και να μην χρειαστεί να βάλω πιστωτική λόγω του ότι το κατάστημα δεν ειχε ελάχιστη χρέωση και δεν μου ζήτησε κάρτα
speedy23 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 19 ώρες πριν, Athoz είπε Παρήγγειλα ένα καφέ 1.80 απο μαγαζί χωρίς ελάχιστη χρέωση και νοιώθω πως λήστεψα το παγγάρι της εκκλησίας. Πήρα και 4gb στο what's up Yep, σε καταλαβαινω. Επειδη εχω χρησιμοποιησει τη συγκεκριμενη προσφορα πολλες φορες σε ενα συγκεκριμενο μαγαζι και εχει ελαχιστη 1.50 ευρω παιρνω με 1.80 τον espresso με 3πλη δοση καφε και ουσιαστικα φερνει αυτο μονο. Αισθανθηκα ασχημα χτες και πηρα ενα τσουρεκακι για ξεκαρφωμα. 😛
s2117 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Ξέρει κανείς ποιος χρεώνεται την έκπτωση ? το box, το μαγαζί ή την επιμερίζονται κάπως? Αντίστοιχη απορία έχω καιρό τώρα και για τις τυχερές πινιάτες του efood...
Apos74 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, s2117 είπε Ξέρει κανείς ποιος χρεώνεται την έκπτωση ? το box, το μαγαζί ή την επιμερίζονται κάπως? Αντίστοιχη απορία έχω καιρό τώρα και για τις τυχερές πινιάτες του efood... Για την τυχερη πεινιατα γνωριζω απο πρωτο χερι. Την χρεωνεται εξολοκληρου το καταστημα αλλα ειναι και επιλογη του να την κανει ή οχι. Σε ενα προϊον που ειχα στα 23€ , ο πελατης πληρωσε 16€ και η συνολικη προμηθεια στο efood ηταν 5€. Δηλαδη δεν βγαζεις τιποτα για να μην πω οτι μπαινεις μεσα εστω και λιγα €. Απλα το καθε καταστημα οριζει μεγιστο καθημερινο αριθμο παραγγελιων με την πεινιατα (2 το λιγοτερο). Σου λενε και καλα οτι ενταξει δεν θα βγαλεις τιποτα απο τις συγκεκριμενες παραγγελιες αλλα θα γινεται μια διαφημιση που στο μελλον μπορει να σε βοηθησει με τους πελατες που θα ειναι ευχαριστημενοι απο τις υπηρεσιες σου και θα ξαναπαραγγελνουν απο σενα ασχετα αν δεν θα υπαρχει η πεινιατα στο καταστημα σου. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2021 από Apos74 1 1
carolosjk Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 22 ώρες πριν, Apos74 είπε Για την τυχερη πεινιατα γνωριζω απο πρωτο χερι. Την χρεωνεται εξολοκληρου το καταστημα αλλα ειναι και επιλογη του να την κανει ή οχι. Σε ενα προϊον που ειχα στα 23€ , ο πελατης πληρωσε 16€ και η συνολικη προμηθεια στο efood ηταν 5€. Δηλαδη δεν βγαζεις τιποτα για να μην πω οτι μπαινεις μεσα εστω και λιγα €. Απλα το καθε καταστημα οριζει μεγιστο καθημερινο αριθμο παραγγελιων με την πεινιατα (2 το λιγοτερο). Σου λενε και καλα οτι ενταξει δεν θα βγαλεις τιποτα απο τις συγκεκριμενες παραγγελιες αλλα θα γινεται μια διαφημιση που στο μελλον μπορει να σε βοηθησει με τους πελατες που θα ειναι ευχαριστημενοι απο τις υπηρεσιες σου και θα ξαναπαραγγελνουν απο σενα ασχετα αν δεν θα υπαρχει η πεινιατα στο καταστημα σου. 5€ προμήθεια στα 16€; Ώπα ρε συ, αυτό είναι το 30% σε προμήθεια 1
naruto14 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Στις 26/10/2021 στις 1:30 ΜΜ, s2117 είπε Ξέρει κανείς ποιος χρεώνεται την έκπτωση ? το box, το μαγαζί ή την επιμερίζονται κάπως? Αντίστοιχη απορία έχω καιρό τώρα και για τις τυχερές πινιάτες του efood... To Βοχ χρεώνεται την έκπτωση. Κάθε φορά που έχω παραγγείλει με κουπόνι από οποιαδήποτε κατάστημα (efood, box, wolt) οι αποδείξεις είναι πάντα στις αρχικές τιμές. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα