Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω μια οθόνη 22-23"' όχι πιο μεγάλη για pc στο κατάστημα.

Η χρήση θα είναι καθαρά για τιμολόγηση, ιντερνετ και λίγο office οπότε θέλω κάτι που να μην κουράζει τα μάτια.

Απο μάρκες κάτι αξιόπιστο και όχι κινεζιά.

Τι έχετε να προτείνεται?

Δημοσ.
Στις 26/10/2021 στις 7:01 ΠΜ, SakafliaC είπε

Κάτι  τέτοιο θέλεις.

24 ips και Dell να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Ευχαριστώ για την πρόταση. 

Σε 22 παίζει κάτι? Θα με βόλευε περισσότερο σε θέμα χώρου.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Apollonian είπε

Ρίξε μία ματιά και σε αυτήν, είναι άριστη και στα μέτρα σου: Dell P2219H Monitor 21.5" 😉

Ναι μου άρεσε και εμένα, μάλλον σε αυτή θα καταλήξω.

ευχαριστώ.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανέρχομαι..

Τελικά αγόρασα αυτήν https://www.skroutz.gr/s/24772408/Dell-S2421HS-Monitor-23-8-FHD-1920x1080.html 

Πολύ καλή οθόνη και πολύ ωραία χρώματα. Τελικά άξιζε τα λεφτά της και άξιζε που πήρα 24" και όχι 21,5"

Θα αγόραζα ακριβώς την ίδια και για το pc που έχω στο σπίτι αλλά δεν έχει hdmi / displayport.

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.
7 ώρες πριν, 3DJIN είπε

κυκλοφορει και σε 2-3 παραλλαγες με hdmi ,dp

Ναι το ξέρω, αυτή που πήρα έχει hdmi και displayport.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 7/2/2022 στις 7:48 ΜΜ, pavloa είπε

Επανέρχομαι..

Τελικά αγόρασα αυτήν https://www.skroutz.gr/s/24772408/Dell-S2421HS-Monitor-23-8-FHD-1920x1080.html 

Πολύ καλή οθόνη και πολύ ωραία χρώματα. Τελικά άξιζε τα λεφτά της και άξιζε που πήρα 24" και όχι 21,5"

Θα αγόραζα ακριβώς την ίδια και για το pc που έχω στο σπίτι αλλά δεν έχει hdmi / displayport.

Καλημέρα.

Δεν την έχω βρει ανοιχτή σε κάποια έκθεση καταστήματος και θα ήθελα την εμπειρία σας όσο αφορά το πόσο ξεκούραστη είναι καθώς θα την χρησιμοποιήσω κυρίως για εφαρμογές γραφείου & διάβασμα εγγράφων

Ευχαριοστώ

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, niktg είπε

Καλημέρα.

Δεν την έχω βρει ανοιχτή σε κάποια έκθεση καταστήματος και θα ήθελα την εμπειρία σας όσο αφορά το πόσο ξεκούραστη είναι καθώς θα την χρησιμοποιήσω κυρίως για εφαρμογές γραφείου & διάβασμα εγγράφων

Ευχαριοστώ

Καλημέρα. 

Την έχω στο συνεργείο μου για χρήστη τιμολόγησης, ίντερνετ, παραγγελίες αναζήτηση ανταλλακτικών κτλ. Επίσης στον ελεύθερο χρόνο κανένα βίντεο στο YouTube. 

Από τότε που την πήρα δεν έχω κανένα παράπονο. Δεν με κουράζει καθόλου στα μάτια σε αντίθεση με μια philips 23" που έχω στο σπίτι μου.

Ρύθμισα την φωτεινότητα και την αντίθεση και την έφερα στα μέτρα μου. Επίσης  η βάση της οθόνης πάει πάνω κάτω ώστε να την φέρεις στο ύψος που σε βολεύει, αλλά περιστρέφεται κιόλας. Αν και δεν είναι τόσο σημαντικό δεν ζεστενεται καθόλου σε σύγκριση με αυτή που έχω στο σπίτι μου.

Γενικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα και άξιζε τα λεφτά που έδωσα. Αν μπορούσα θα αγόραζα άλλη μια για το σπίτι μου αλλά το pc επειδή είναι λίγο παλιό έχει μόνο vga έξοδο οπότε δεν μπορώ να την συνδέσω. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...