mariariw22 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα σε όλους. Φέτος πήρα την απόφαση μετά από πολλά χρόνια να μην εργαστώ, ώστε να ολοκληρώσω ένα project σπουδών και λαμβάνω επίδομα ανεργίας. Το αν θα μου βγει σε καλό ή σε κακό δε γνωρίζω ακόμα... θα φανεί. Ήθελα να σας ρωτήσω. Γνωρίζετε αν δικαιούμαι κάποιο επιπλέον επίδομα; Μένω σε δικό μου σπίτι άρα το ενοικίου τουλάχιστον γνωρίζω πως όχι. Έχει κάποιος καμιά ιδέα; Σας ευχαριστώ!
sphinxgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, mariariw22 είπε Καλημέρα σε όλους. Φέτος πήρα την απόφαση μετά από πολλά χρόνια να μην εργαστώ, ώστε να ολοκληρώσω ένα project σπουδών και λαμβάνω επίδομα ανεργίας. Το αν θα μου βγει σε καλό ή σε κακό δε γνωρίζω ακόμα... θα φανεί. Ήθελα να σας ρωτήσω. Γνωρίζετε αν δικαιούμαι κάποιο επιπλέον επίδομα; Μένω σε δικό μου σπίτι άρα το ενοικίου τουλάχιστον γνωρίζω πως όχι. Έχει κάποιος καμιά ιδέα; Σας ευχαριστώ! Δες εδώ πιθανά επιδόματα https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/epidomata
sphinxgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, korakios είπε KOT στο ρεύμα και επίδομα θέρμανσης ψάξε Ολα αυτά βέβαια γίνονται με την τρέχουσα φορολογική δήλωση (οικονομικό έτος 2020). Οπότε δεν νομίζω κάποιος να μπορεί να ενταχθεί με το που μένει άνεργος Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2021 από sphinxgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα