JiovanniGeorgeo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Γεια σας ινσομνίτες σύντροφοι, ο λογιστής της εταιρείας μου κάθεται και πάει σε άλλο υπολογιστή κάθε φορά που προσπαθεί να συνδεθεί μόνο σε αυτό το σάιτ! www.aade.gr Δοκίμασα πριν έρθω σε εσάς τα εξής : 1. Να κάνω re-install τον Chrome 2. Να καθαρίσω SSL certificates. 3. Flushdns από cmd 4. Καθάρισμα Cookies/Cache δε ξέρω γω τι άλλο από τα της περιήγησης του Chrome. 5. Έριξα όλες τις ασφάλειες, ένα πριν το minimum στις ασφάλειες του I.E. 6. Δοκίμασα άλλον Browser, Microsoft Edge 7. Έκανα επανεκκινήσεις των Browser στο ενδιάμεσο 8. Έβαλα το συγκεκριμένο site στα exceptions του παρακάτω, όπου και ξεκάθαρα θα έπρεπε να επιλύει το ζήτημα.. αλλά δεν.. " Μη ασφαλές περιεχόμενο Οι ασφαλείς ιστότοποι ενδέχεται να περιέχουν ενσωματωμένο περιεχόμενο που δεν είναι ασφαλές, όπως εικόνες ή πλαίσια ιστού. Το μη ασφαλές περιεχόμενο αποκλείεται από προεπιλογή στους ασφαλείς ιστοτόπους" Όλα στο web που έψαξα φώναζαν για DATE/TIME του συστήματος. ΚΑΙ το τσέκαρα, και είναι τσεκαρισμένο να το λαμβάνει/ενημερώνει από μαμά M$, είναι τικαρισμένο και σωστό. Τρέχει και Windows 7. Φοβάμαι πως προφανώς ευθύνεται το λειτουργικό. Καμιά ιδέα; Χρήστης από 5 ετών και να μην μπορώ να το επιλύσω μόνος μου με έκανε και ντράπηκα.. αλλά αν είναι δυνατόν.
jim_p Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.insomnia.gr/forums/topic/778513-δεν-εμφανίζονται-πολλές-ιστοσελίδες/ Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2021 από jim_p
micos000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Firefox δοκίμασες; Ο edge είναι chromium οπότε ότι ιδιοτροπίες έχει ο chrome θα έχει και ο edge και ο opera. Πάντως εγώ το δοκίμασα σε 7άρια και 10άρια με firefox και chrome και μπήκε κανονικά. Μόνο ο chrome στα 7 μου παραπονέθηκε αλλά πάτησα "Σύνθετες" και "Συνέχεια στον ιστότοπο" και μπήκε (κοκκινίζοντας μου το https).
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Έκανα πολλά ταυτόχρονα, πρέπει το τελευταίο Link του τόπικ που πολύ σωστά παρέθεσε ο @jim_p να το έστρωσε! Σας ευχαριστώ!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα