Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, link67 είπε

Πάντως κι εγώ επειδή ψάχνω κάτι παρόμοιο είμαι ανάμεσα σε Sym και Yamaha, με το δεύτερο να έχει όντως ποιο ακριβό σέρβις αλλά να είναι και πιο αξιόπιστο. 

Που το στηρίζεις αυτό; 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Που το στηρίζεις αυτό; 

.... μάλλον επειδή γράφει Yamaha πάνω. Ως γνωστόν, εκτός απο αλογα δίνει κ χρόνια αξιοπιστίας ένα σωστό ιαπωνικό έμβλημα (Honda, Yamaha, Kawasaki). 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Που το στηρίζεις αυτό; 

Όπως ακριβώς είπε κι ο από πάνω έχει ένα όνομα με πολλά χρόνια αξιοπιστίας, για το Sym το μόνο σίγουρο είναι τα φθηνά ανταλλακτικά. Από αξιοπιστία θα δείξει στο χρόνο, εγώ πάντως όπως είπα πάω προς το Yamaha. Για μέσα στη πόλη πιστεύω είναι πολύ τίμια επιλογή. 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, link67 είπε

Όπως ακριβώς είπε κι ο από πάνω έχει ένα όνομα με πολλά χρόνια αξιοπιστίας, για το Sym το μόνο σίγουρο είναι τα φθηνά ανταλλακτικά. Από αξιοπιστία θα δείξει στο χρόνο, εγώ πάντως όπως είπα πάω προς το Yamaha. Για μέσα στη πόλη πιστεύω είναι πολύ τίμια επιλογή. 

Γιατί όχι ocx?  Γιατί προς Yamaha,τι σε τραβάει; Εμφάνιση η κάτι άλλο;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ioannislo είπε

Γιατί όχι ocx?  Γιατί προς Yamaha,τι σε τραβάει; Εμφάνιση η κάτι άλλο;

Το pcx εννοεις μαλον? Για μενα επειδη ειναι λιγο πιο κοντο και αυτο το ταμπουρο πισω  το 2021 λιγο με χαλαει! Τωρα απο εμφανιση ειναι προσωπικο θεμα του καθενος. 

Δημοσ.

pcx και nmax θα ελεγα οτι ειναι το ιδιο αξιοπιστα. Το pcx καιει λιγο λιγοτερο, αλλα το νμαξ εχει πιο ωραιο design, το pcx χανει στο ταμπουρο πισω, το νμαξ εχει πολυ κακες αναρτησεις πισω (δεν ξερω αν και το pcx εχει το ιδιο κακες η οχι). Γενικα ειναι σχεδον το ιδιο μηχανακι, απλα να μιλαμε για κανουργιο τοτε να ξερετε το pcx υπαρχει μονο σε 125 ακομα, ενω το νμαξ βγαινει και σε 155 που εννοειται ειναι πιο δυνατο. Το συμακι εγω που το ειδα και απο κοντα μου αρεσε, το εκαναν κουκλι. Επισης ειναι αστειο να συζηταμε για θεματα αξιοπιστιας στη συμ, δε παιζει τετοιο σεναριο. Ειναι λιγο φθηνοτερα γενικα επειδη δεν εχουν το μεγαλο ονομα το ιαπωνεζων αλλα σε αξιοπιστια θεωρω οτι πλησιαζουν αρκετα.

Δημοσ.

Είναι κ οι δύο (nmax και pcx) αποκλειστικά για αστική χρήση η κάποια από τις δύο υπερέχει για περιαστική μετακίνηση εκτός πόλης;

Δημοσ.
Στις 29/10/2021 στις 2:25 ΜΜ, ioannislo είπε

Είναι κ οι δύο (nmax και pcx) αποκλειστικά για αστική χρήση η κάποια από τις δύο υπερέχει για περιαστική μετακίνηση εκτός πόλης;

Κλείνω προς nmax 

Δημοσ.

Εκλεοσα nmax 125, αλλά πρέπει να οπλιστω με πολύ υπομονή γιατί θα περιμένω πολύ καιρό, σας ευχαριστώ για τις συμβουλές κ τον χρόνο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...