Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους , έχω θέμα με την μύτη και βουλώνει κάθε βράδυ εδω και δύο βδομάδες και χρησημοποιω κάθε βράδυ ένα σφιτ στο κάθε ρουθούνι ροναλ , λέτε να υπάρχει κάποιος εθισμός ; Γιατί διάβασμα ένα σχετικό θέμα 

Δημοσ.

Bios update να κάνεις και λογικά θα είσαι κομπλέ. Αλλιώς μετά πας για αλλαγή gpu. 

Spoiler

Τράβα μιλά σε κανένα γιατρό, τι περιμένεις να σου πούμε σε τεχνολογικό φόρουμ.

• Confused 2
Δημοσ.

Ναι γίνεται εθιστικό.

Πάρε μεγάλη σύριγγα και φυσιολογικό ορό ή φτιάξε αλατόνερο και ρίχνε στο κάθε ρουθούνι ( κάπως δυνατά ώστε να βγεί από το άλλο) να ανοίξει.

Δημοσ.

Αλλεργική ρινίτιδα μάλλον ...να πας σε γιατρό άμεσα γιατί θα σου μείνει εγώ από το 2015 τα ίδια έχω και τώρα είναι αργά ..

24 λεπτά πριν, filip123go είπε

Bios update να κάνεις και λογικά θα είσαι κομπλέ. Αλλιώς μετά πας για αλλαγή gpu. 

Απόκρυψη περιεχομένων

Τράβα μιλά σε κανένα γιατρό, τι περιμένεις να σου πούμε σε τεχνολογικό φόρουμ.

Τεχνολογικό φόρουμ ....που έχουμε διαβάσει τα πάντα ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γυρνά σε Φυσικό Ρινικό Αποσυμφορητικό/θαλασσινό νερό τύπου physiomer/neilmed  κτλ

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
3 ώρες πριν, iodim21fra είπε

Γεια σε όλους , έχω θέμα με την μύτη και βουλώνει κάθε βράδυ εδω και δύο βδομάδες και χρησημοποιω κάθε βράδυ ένα σφιτ στο κάθε ρουθούνι ροναλ , λέτε να υπάρχει κάποιος εθισμός ; Γιατί διάβασμα ένα σχετικό θέμα 

Το καλύτερο παραδοσιακό φάρμακο για ξεβούλωμα μύτης σε περίπτωση έντονου και επίμονου βουλώματος είναι η πικραγγουριά.

Επειδή είναι και δηλητηριώδες δεν συνιστάται συχνή χρήση γιατί γίνεται επικίνδυνο. Για μια φορά θα το δοκίμαζα αν η περίπτωσή μου ήταν τέτοια που παραδοσιακά φάρμακα ροναλ , ορτιβιν δεν μου έκαναν τίποτε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...