iodim21fra Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Γεια σε όλους , έχω θέμα με την μύτη και βουλώνει κάθε βράδυ εδω και δύο βδομάδες και χρησημοποιω κάθε βράδυ ένα σφιτ στο κάθε ρουθούνι ροναλ , λέτε να υπάρχει κάποιος εθισμός ; Γιατί διάβασμα ένα σχετικό θέμα
filip123go Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Bios update να κάνεις και λογικά θα είσαι κομπλέ. Αλλιώς μετά πας για αλλαγή gpu. Spoiler Τράβα μιλά σε κανένα γιατρό, τι περιμένεις να σου πούμε σε τεχνολογικό φόρουμ. 2
MikeJ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Ναι γίνεται εθιστικό. Πάρε μεγάλη σύριγγα και φυσιολογικό ορό ή φτιάξε αλατόνερο και ρίχνε στο κάθε ρουθούνι ( κάπως δυνατά ώστε να βγεί από το άλλο) να ανοίξει.
corsair04 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Αλλεργική ρινίτιδα μάλλον ...να πας σε γιατρό άμεσα γιατί θα σου μείνει εγώ από το 2015 τα ίδια έχω και τώρα είναι αργά .. 24 λεπτά πριν, filip123go είπε Bios update να κάνεις και λογικά θα είσαι κομπλέ. Αλλιώς μετά πας για αλλαγή gpu. Απόκρυψη περιεχομένων Τράβα μιλά σε κανένα γιατρό, τι περιμένεις να σου πούμε σε τεχνολογικό φόρουμ. Τεχνολογικό φόρουμ ....που έχουμε διαβάσει τα πάντα ....
kage Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γυρνά σε Φυσικό Ρινικό Αποσυμφορητικό/θαλασσινό νερό τύπου physiomer/neilmed κτλ Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2021 από kage
papoys1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, iodim21fra είπε Γεια σε όλους , έχω θέμα με την μύτη και βουλώνει κάθε βράδυ εδω και δύο βδομάδες και χρησημοποιω κάθε βράδυ ένα σφιτ στο κάθε ρουθούνι ροναλ , λέτε να υπάρχει κάποιος εθισμός ; Γιατί διάβασμα ένα σχετικό θέμα Το καλύτερο παραδοσιακό φάρμακο για ξεβούλωμα μύτης σε περίπτωση έντονου και επίμονου βουλώματος είναι η πικραγγουριά. Επειδή είναι και δηλητηριώδες δεν συνιστάται συχνή χρήση γιατί γίνεται επικίνδυνο. Για μια φορά θα το δοκίμαζα αν η περίπτωσή μου ήταν τέτοια που παραδοσιακά φάρμακα ροναλ , ορτιβιν δεν μου έκαναν τίποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις