Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάρτα εθνικής και εδώ και δύο μέρες δεν μου δουλεύει η ανέπαφη συναλλαγή ..  Ενώ πριν η καρτα δούλευε Κόμπλε ...Παρατήρησα  όμως όταν βάζω την κάρτα σε  μηχάνημα pos και πληκτρολόγιο τον κωδικό μου ..μου ολοκληρώνει την συναλλαγή...Όταν πάω να την περάσω από πάνω δεν την περναει...Τέλος να πω ότι την κάρτα την έχω μόνιμα σε πορτοφόλι ...Γιατί δεν μου λειτουργεί το ανέπαφο ξέρει κανείς ?

Δημοσ.

Έτσι έγινε και στην δική μου στο άκυρο μετά απο κάποιο καιρό.

Αν σου λήγει σύντομα θα την αλλάξεις και όλα οκ. Σε τηλέφωνημα μου στην εξυπηρέτηση η κλασσική απάντηση ειναι οτι μάλλον χάλασε και θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση, που σημαίνει οτι θα πρέπει να μείνεις χωρίς κάρτα κάποιες μέρες (νομίζω 5 εργάσιμες είχε πει) συν την αποστολή με ταχυδρομείο αν δεν κάνω λάθος.

Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου μιας και πληρώνω μονίμως απο το κινητό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

Έτσι έγινε και στην δική μου στο άκυρο μετά απο κάποιο καιρό.

Αν σου λήγει σύντομα θα την αλλάξεις και όλα οκ. Σε τηλέφωνημα μου στην εξυπηρέτηση η κλασσική απάντηση ειναι οτι μάλλον χάλασε και θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση, που σημαίνει οτι θα πρέπει να μείνεις χωρίς κάρτα κάποιες μέρες (νομίζω 5 εργάσιμες είχε πει) συν την αποστολή με ταχυδρομείο αν δεν κάνω λάθος.

Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου μιας και πληρώνω μονίμως απο το κινητό.

Εγω τώρα πληρώνω βάζοντας την κάρτα μεσα στο μηχανημα....και πληκτρολογοντας  τον κωδικό pin...Απλά ρε μάν τσαντιστικα που χάλασε το ανέπαφο στα καλά του καθούμενα ...

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

για δες στο ebanking μηπως απενεργοποιησες τις ανεπαφες και το εχεις ξεχασει.

δεν εχω ebanking και δεν το δουλευω ...

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Χαλάνε και οι κάρτες.Μπας και την έβαλες κοντά στο κινητό ή σε μαγνήτη.Με μαγνήτη είχα χαλάσει εγω την δικιά μου.

οχι οχι γιατι την καρτα την εχω παντα μεσα στο πορτοφολι, αλλα την βγαζω μονο οταν ειναι να πλήρωσω κατι 

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ.

Το πιό πιθανό ειναι ότι η κάρτα έχει ραγίσει κάπου , και αυτό έκοψε την κεραία που βρίσκεται εντός.

Συνήθως ραγίζουν δεξιά επάνω από το Chip.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vasileios-gr είπε

Το πιό πιθανό ειναι ότι η κάρτα έχει ραγίσει κάπου , και αυτό έκοψε την κεραία που βρίσκεται εντός.

Συνήθως ραγίζουν δεξιά επάνω από το Chip.

Και τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, life is music είπε

Και τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση?

Κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και την αντικαθιστούμε με κόστος 6€.

Ή εναλλακτικά  συνεχίζουμε να τη χρησιμοποιούμε με τον κλασσικό τρόπο (όπως έγραψες και εσύ τη βάζουμε στο POS και πληκτρολογούμε pin).

Δημοσ.

Πρώτη λύση : ζητάμε αντικατασταση που στοιχίζει 6 ευρώ. 

Δευτερη λύση : περιμένουμε να την αλλάξουν μόνοι τους και μέχρι τότε δεν κάνουμε ανέπαφες.

Εγώ διάλεξα το δεύτερο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Αν ηταν άλλης τράπεζας τη έβαζες στο  google/apple pay.

Δεν τα ξέρω αυτά ...ούτε e-banking δουλεύω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...