life is music Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Έχω κάρτα εθνικής και εδώ και δύο μέρες δεν μου δουλεύει η ανέπαφη συναλλαγή .. Ενώ πριν η καρτα δούλευε Κόμπλε ...Παρατήρησα όμως όταν βάζω την κάρτα σε μηχάνημα pos και πληκτρολόγιο τον κωδικό μου ..μου ολοκληρώνει την συναλλαγή...Όταν πάω να την περάσω από πάνω δεν την περναει...Τέλος να πω ότι την κάρτα την έχω μόνιμα σε πορτοφόλι ...Γιατί δεν μου λειτουργεί το ανέπαφο ξέρει κανείς ?
Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Έτσι έγινε και στην δική μου στο άκυρο μετά απο κάποιο καιρό. Αν σου λήγει σύντομα θα την αλλάξεις και όλα οκ. Σε τηλέφωνημα μου στην εξυπηρέτηση η κλασσική απάντηση ειναι οτι μάλλον χάλασε και θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση, που σημαίνει οτι θα πρέπει να μείνεις χωρίς κάρτα κάποιες μέρες (νομίζω 5 εργάσιμες είχε πει) συν την αποστολή με ταχυδρομείο αν δεν κάνω λάθος. Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου μιας και πληρώνω μονίμως απο το κινητό.
life is music Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Xristaras12 είπε Έτσι έγινε και στην δική μου στο άκυρο μετά απο κάποιο καιρό. Αν σου λήγει σύντομα θα την αλλάξεις και όλα οκ. Σε τηλέφωνημα μου στην εξυπηρέτηση η κλασσική απάντηση ειναι οτι μάλλον χάλασε και θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση, που σημαίνει οτι θα πρέπει να μείνεις χωρίς κάρτα κάποιες μέρες (νομίζω 5 εργάσιμες είχε πει) συν την αποστολή με ταχυδρομείο αν δεν κάνω λάθος. Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου μιας και πληρώνω μονίμως απο το κινητό. Εγω τώρα πληρώνω βάζοντας την κάρτα μεσα στο μηχανημα....και πληκτρολογοντας τον κωδικό pin...Απλά ρε μάν τσαντιστικα που χάλασε το ανέπαφο στα καλά του καθούμενα ... Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2021 από life is music
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Χαλάνε και οι κάρτες.Μπας και την έβαλες κοντά στο κινητό ή σε μαγνήτη.Με μαγνήτη είχα χαλάσει εγω την δικιά μου.
3DJIN Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 για δες στο ebanking μηπως απενεργοποιησες τις ανεπαφες και το εχεις ξεχασει.
life is music Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, 3DJIN είπε για δες στο ebanking μηπως απενεργοποιησες τις ανεπαφες και το εχεις ξεχασει. δεν εχω ebanking και δεν το δουλευω ... 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Χαλάνε και οι κάρτες.Μπας και την έβαλες κοντά στο κινητό ή σε μαγνήτη.Με μαγνήτη είχα χαλάσει εγω την δικιά μου. οχι οχι γιατι την καρτα την εχω παντα μεσα στο πορτοφολι, αλλα την βγαζω μονο οταν ειναι να πλήρωσω κατι Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2021 από life is music
Vasileios-gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Το πιό πιθανό ειναι ότι η κάρτα έχει ραγίσει κάπου , και αυτό έκοψε την κεραία που βρίσκεται εντός. Συνήθως ραγίζουν δεξιά επάνω από το Chip.
life is music Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Vasileios-gr είπε Το πιό πιθανό ειναι ότι η κάρτα έχει ραγίσει κάπου , και αυτό έκοψε την κεραία που βρίσκεται εντός. Συνήθως ραγίζουν δεξιά επάνω από το Chip. Και τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση?
Joshua21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, life is music είπε Και τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση? Κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και την αντικαθιστούμε με κόστος 6€. Ή εναλλακτικά συνεχίζουμε να τη χρησιμοποιούμε με τον κλασσικό τρόπο (όπως έγραψες και εσύ τη βάζουμε στο POS και πληκτρολογούμε pin).
Vasileios-gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Πρώτη λύση : ζητάμε αντικατασταση που στοιχίζει 6 ευρώ. Δευτερη λύση : περιμένουμε να την αλλάξουν μόνοι τους και μέχρι τότε δεν κάνουμε ανέπαφες. Εγώ διάλεξα το δεύτερο.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Αν ηταν άλλης τράπεζας τη έβαζες στο google/apple pay.
life is music Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Αν ηταν άλλης τράπεζας τη έβαζες στο google/apple pay. Δεν τα ξέρω αυτά ...ούτε e-banking δουλεύω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα