Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...Θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικα με καποιες ταινιες ή σειρες που δεν μου εμφανιζονται στο Netflix...Ενω ειμαστε συνδρομητες, παρατηρω μερικες φορες να μην μου βγαζει την ταινια 'η σειρα που με ενδιαφερει. και το περιεργο ειναι οτι στη συζυγο μου που δουλευει απεναντι μου με λαπτοπ, της το βγαζει ενω σε μενα με επιτραπεζιο υπολογιστη δεν μου το εμφανιζει. Δοκιμαζω διαφορα, π χ το γυριζω ποτε στα Ελληνικα, ποτε στα Αγγλικα, αλλα τιποτα...Δεν μπορω να καταλαβω γιατι...θα ηθελα την βοηθεια σας, αν πχ συμβαινει & σε αλλον φιλο εδω μεσα.  Σας ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Δεν νομιζω...Με τον Chrome δουλευουμε & εγω & η συζυγος μου....Δεν ξερω, μηπως να δοκιμασω με τον Firefox?

13 λεπτά πριν, vounisios είπε

Δεν νομιζω...Με τον Chrome δουλευουμε & εγω & η συζυγος μου....Δεν ξερω, μηπως να δοκιμασω με τον Firefox?

Ουτε με τον firefox, δεν μου τον εμφανιζει....

14 λεπτά πριν, vounisios είπε

Ουτε με τον firefox, δεν μου τον εμφανιζει....

Με την διαχειρηση cookies, τι πρεπει να κανω ?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Χρησιμοποιείτε VPN σε κάποιον από τους 2 υπολογιστές;

Ναι....Εχω στον δικο μου υπολογιστη[αγορασμενο], τον VPN Express......Λετε να ειναι αυτο που δεν με αφηνει να δω καποιες ταινιες ή σειρες ? 

Δημοσ.

Ναι, αν το VPN συνδέεται σε server εκτός Ελλάδας, το Netflix θα σου δείχνει το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο σε εκείνη τη χώρα. Προφανώς εννοώ αν τρέχει το VPN την ώρα που είσαι στο Netflix, αλλιώς φταίει κάτι άλλο. 

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε μου τι να σου πω....Εκανα αποσυνδεση του VPN και τωρα μου δειχνει μια ταινια που ηθελα να δω, & συγκεκριμενα τον  Λωρενς της Αραβιας....Τωρα ειναι μια χαρα....Στο VPN  συνδεομουν Ελλαδα, οποτε λυσαμε το προβλημα, χαρη σε σενα...Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!

Δημοσ.

Μια χαρά! Να ξέρεις πάντως ότι δεν επιτρέπεται η χρήση VPN σύμφωνα με τους Όρους του Netflix. Δεν το κυνηγάνε, προς το παρόν τουλάχιστον, απλώς να το έχεις κατά νου.

Δημοσ.

Να σου πω κατι:  Καλα τους πληρωνω καθε μηνα περιπου 14 ευρω( ειμαστε τεσσερα ατομα οικογενεια) & αυτο ελειπε να μου πουνε οτι δεν μπορω να χρησιμοποιω VPN....αν γινει ποτε κατι τετοιο απ αυτους, εφυγα την ιδια στιγμη....Σε ευχαριστω για αλλη μια φορα. να εχεις ενα ομορφο βραδυ!

Δημοσ.
11 ώρες πριν, vounisios είπε

Να σου πω κατι:  Καλα τους πληρωνω καθε μηνα περιπου 14 ευρω( ειμαστε τεσσερα ατομα οικογενεια) & αυτο ελειπε να μου πουνε οτι δεν μπορω να χρησιμοποιω VPN....αν γινει ποτε κατι τετοιο απ αυτους, εφυγα την ιδια στιγμη....Σε ευχαριστω για αλλη μια φορα. να εχεις ενα ομορφο βραδυ!

Μικρή παρένθεση σε αυτό, τους πληρώνεις και άρα έχεις συμφωνήσει να παίζεις μπάλα με τους όρους τους. Αυτό νομίζω ισχύει για όλες τις streaming πλατφόρμες.

Δημοσ.

Εδώ γίνεται ένα μπέρδεμα. Δεν είναι το πρόβλημα το αν χρησιμοποιείς vpn αλλά αν συνδέεσαι με τον λογαριασμό σου συνεχώς από διαφορετικές, ανά την υφήλιο, ip. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι γίνεται πολλαπλός διαμοιρασμός του account (δηλαδή ένας λογαριασμός για 10-20 ή και παραπάνω άτομα) και αυτό είναι που απαγορεύεται από τους όρους χρήσης.

Δημοσ.

Κι όμως, και το VPN συγκεκριμένα απαγορεύουν, επειδή δεν θέλουν να κάνεις bypass τους γεωγραφικούς περιορισμούς που έχουν με βάση τα δικαιώματα προβολής του περιεχομένου. Πολλές IP από VPN servers τις έχουν ήδη μπλοκάρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είπα ότι δεν απαγορεύεται το vpn αλλά ότι δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Αν δεν αλλάζεις συνέχεια ip δεν μπορούν να ξέρουν εύκολα αν έχεις vpn ή όχι. Εξ άλλου, εγώ π.χ. που έχω nf στο Ελληνικό πακέτο και ταξίδεψα Γερμανία πρόσφατα, δεν ήθελα να βλέπω το Γερμανικό πρόγραμμα αλλά το Ελληνικό για το οποίο και πληρώνω. Οπότε έβαλα vpn.

EDIT:

Στους όρους χρήσης πάντως δεν αναγράφει πουθενά ρητά ότι απαγορεύεται η χρήση vpn. Το μόνο που αναφέρει είναι "...δεν επιτρέπεται η κοινή χρήση τους (της υπηρεσίας και του περιεχομένου) με άλλα άτομα εκτός του σπιτιού σας"

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Χρησιμοποιεις κανονικα το vpn σου

απλα οταν πας να συνδεθεις στο netflix τοτε το απενεργοποιεις..

Κι εγω δεν νομιζω οτι τους ενδιαφερει αυτο αλλα ο διαμοιρασμος πιο πολυ..

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, xristoss1 είπε

Χρησιμοποιεις κανονικα το vpn σου

απλα οταν πας να συνδεθεις στο netflix τοτε το απενεργοποιεις..

Κι εγω δεν νομιζω οτι τους ενδιαφερει αυτο αλλα ο διαμοιρασμος πιο πολυ..

Αυτο κανω τωρα...απενεργοποιω το VPN....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...