GeorgePapad24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα, έχω το εξής θέμα. Πριν από μία εβδομάδα μετά από δύο χρόνια έβαλα μπροστά το αμάξι του συγχωρεμενου του πατέρα μου. Αλλαξα λάδια, υγρά φρένων, νερό. Και με μια μυζια με καινούργια μπαταρία πήρε κατευθείαν. Εχθές πηγαίνοντας να το πάρω για μια βόλτα πήρε κανονικά μπροστά αλλά έκανε έναν τσιριχτο ήχο ο κινητήρας. Απλά ανέβασα στις 3 χιλ στροφές και σταμάτησε. Τι μπορεί να ήταν; Ευχαριστώ Γιώργος
babisskg Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 25 λεπτά πριν, GeorgePapad24 είπε Καλησπέρα, έχω το εξής θέμα. Πριν από μία εβδομάδα μετά από δύο χρόνια έβαλα μπροστά το αμάξι του συγχωρεμενου του πατέρα μου. Αλλαξα λάδια, υγρά φρένων, νερό. Και με μια μυζια με καινούργια μπαταρία πήρε κατευθείαν. Εχθές πηγαίνοντας να το πάρω για μια βόλτα πήρε κανονικά μπροστά αλλά έκανε έναν τσιριχτο ήχο ο κινητήρας. Απλά ανέβασα στις 3 χιλ στροφές και σταμάτησε. Τι μπορεί να ήταν; Ευχαριστώ Γιώργος Γλυστράει ο ιμάντας του δυναμό ..... 1
meletis_m Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, GeorgePapad24 είπε Καλησπέρα, έχω το εξής θέμα. Πριν από μία εβδομάδα μετά από δύο χρόνια έβαλα μπροστά το αμάξι του συγχωρεμενου του πατέρα μου. Αλλαξα λάδια, υγρά φρένων, νερό. Και με μια μυζια με καινούργια μπαταρία πήρε κατευθείαν. Εχθές πηγαίνοντας να το πάρω για μια βόλτα πήρε κανονικά μπροστά αλλά έκανε έναν τσιριχτο ήχο ο κινητήρας. Απλά ανέβασα στις 3 χιλ στροφές και σταμάτησε. Τι μπορεί να ήταν; Ευχαριστώ Γιώργος Επειδή έχει καθήσει το αμάξι , το καλύτερο ήταν με οδική να πάει σε συνεργείο κατευθείαν . Εάν εννοείς στο κύκλωμα ψυξης σκέτο νερό κακώς έβαλες , θέλει οτι προδιαγραφές δίνει αντιψυκτικό κανονικά.
tigergreg Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Με μια μιζια το θεωρω απιθανο καθοτι αυτα ειχαν 2χ2 40αρια καρμπυρατερ και για να γεμισουν βενζινη τα φλοτερ τους θελουν πολυ δουλεμα. Εκτος και εννοεις αλλο αυτοκινητο απο την ALFETTA GTV. Το σφυριγμα -αν ειναι απο ιμαντα- παιρνεις μια πλακα σαπουνι και με προσοχη αφηνεις τον ιμαντα να "γδαρει" το σαπουνι.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 14 λεπτά πριν, tigergreg είπε Με μια μιζια το θεωρω απιθανο καθοτι αυτα ειχαν 2χ2 40αρια καρμπυρατερ και για να γεμισουν βενζινη τα φλοτερ τους θελουν πολυ δουλεμα. Εκτος και εννοεις αλλο αυτοκινητο απο την ALFETTA GTV. Το σφυριγμα -αν ειναι απο ιμαντα- παιρνεις μια πλακα σαπουνι και με προσοχη αφηνεις τον ιμαντα να "γδαρει" το σαπουνι. Μαλλον εννοεί την https://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_GTV_and_Spider
tigergreg Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μαλλον εννοεί την https://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_GTV_and_Spider A! OK τοτες... Αυτη ειχε ψεκασμο και λογικο να παρουν αμεσως.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, tigergreg είπε A! OK τοτες... Αυτη ειχε ψεκασμο και λογικο να παρουν αμεσως. Eγω σε αυτά τα μοτέρ τους ιμάντες εκκ. θα φοβόμουν μετά απο μεγάλη ακινησία.
tigergreg Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Eγω σε αυτά τα μοτέρ τους ιμάντες εκκ. θα φοβόμουν μετά απο μεγάλη ακινησία. Αυτα νομιζω πως ειχαν καδενα. Αλλωστε ηταν οδοντωτοι και δεν υπηρχε περιπτωση να σφυριζουν. Κατα σειρα θαλεγα...ιμαντας, ρουλεμαν εναλλακτη(σχεδον ολα τα μαρελι το κανουν)και τρομπα ψυκτικου.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, tigergreg είπε Αυτα νομιζω πως ειχαν καδενα. Αλλωστε ηταν οδοντωτοι και δεν υπηρχε περιπτωση να σφυριζουν. Κατα σειρα θαλεγα...ιμαντας, ρουλεμαν εναλλακτη(σχεδον ολα τα μαρελι το κανουν)και τρομπα ψυκτικου. Μονο ο JTS πρεπει να είναι με καδενα,όλοι οι άλλοι κινητήρες είμαι με ιμάντες.Και δεν το λεω για τον θόρυβο αλλά γιατί κοβονται και πάει η μηχανή.Μπορεί να γίνει η ζημιά και απο κολλημένο ρουλεμάν τεντωτήρα . Δεχομαι διορθώσεις καθώς εχω να ασχοληθώ κάμποσα χρονια με το άθλημα.
tigergreg Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεχομαι διορθώσεις καθώς εχω να ασχοληθώ κάμποσα χρονια με το άθλημα. Κι εγω. Σταματησα να λυνω μηχανες απο το 85. 1
GeorgePapad24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, tigergreg είπε Με μια μιζια το θεωρω απιθανο καθοτι αυτα ειχαν 2χ2 40αρια καρμπυρατερ και για να γεμισουν βενζινη τα φλοτερ τους θελουν πολυ δουλεμα. Εκτος και εννοεις αλλο αυτοκινητο απο την ALFETTA GTV. Το σφυριγμα -αν ειναι απο ιμαντα- παιρνεις μια πλακα σαπουνι και με προσοχη αφηνεις τον ιμαντα να "γδαρει" το σαπουνι. Καλησπέρα για GTV 916 TWIN SPARK 2.0 ρωτάω συγνώμη που δεν το διευκρίνισα Το περίεργο είναι ότι μετα από δύο τρία λεπτά είναι όλα κανονικά ούτε ήχος ούτε τίποτα 5 ώρες πριν, babisskg είπε Γλυστράει ο ιμάντας του δυναμό ..... Καλησπέρα, μπορω να το επισκευάσω και μόνος μου η χρήζει συνεργείου;
babisskg Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 26 λεπτά πριν, GeorgePapad24 είπε Καλησπέρα για GTV 916 TWIN SPARK 2.0 ρωτάω συγνώμη που δεν το διευκρίνισα Το περίεργο είναι ότι μετα από δύο τρία λεπτά είναι όλα κανονικά ούτε ήχος ούτε τίποτα Καλησπέρα, μπορω να το επισκευάσω και μόνος μου η χρήζει συνεργείου; Είναι πολύ χαρακτηριστικός ο συγκεκριμένος ήχος , ένα απότομο και παρατεταμένο τσιριγμα , που σταματάει όταν ξεκινήσει το αυτοκίνητο . Δεν πρόκειται για κάποια μεγάλη δαπάνη , αν φυσικά είναι αυτό το ζήτημα , όμως αφού λέτε πως το αυτοκίνητο ήταν ακίνητο για μεγάλο διάστημα είναι προτιμότερο να το δεί ηλεκτρολόγος .
GeorgePapad24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Οκ, θα το πάω την Τετάρτη το πρωί και θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Stam53 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, GeorgePapad24 είπε Καλησπέρα, μπορω να το επισκευάσω και μόνος μου η χρήζει συνεργείου; Ο ιμάντας του δυναμό είναι φτηνός (10-15€) αλλά το συνεργείο μάλλον αναπόφευκτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα