Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή μέρα σε όλους.

Μόλις έβαλα τον router ΖΤΕ 288Α με πακέτο Nova 100 MBps. Μήπως έχει κάποιος τους κωδικούς root/Forthnet για να μπώ στη σελίδα διαχείρησης; (όχι ως user !!).

Θυμάμαι πως ο προηγούμενος που είχα (ΖΤΕ 267) είχε κωδικούς user αλλά και forthnet, αλλά δέν θυμάμαι πώς βρήκα τους κωδικούς να μπείς ως forthnet..

Πήρα εχθές τηλέφωνο στη τεχνική υποστήριξη, μίλησα δύο φορές.. μίλησα με ένα παλληκάρι που μου είπε θα μου στείλουν κωδικούς Fothnet με sms, και επειδή μιά μέρα μετά δέν έχουν φτάσει, ξαναπήρα...μίλησα με μιά κοπέλλα που μου είπε πως δέν ξέρει τίποτα και ούτε ο υπεύθυνος βάρδιας ξέρει τίποτα (ούτε κάν εαν υπάρχει η επιλογή να μπείς σαn root/forthnet).

Γνωρίζει κάποιος φίλος κάτι επάνω το θέμα;

Σας ευχαριστώ πολύ.

Επίσης μήπως έχει κάποιος συγκρίνει τον 288 με τον Huawei DG8245v που επίσης δίνει η Nova?

Δημοσ.

Καλησπέρα και με συγχωρείτε που πετάγομαι στο θέμα αλλά αναφέρετε το Huawei DG8245v το οποίο πήρα από κατάστημα Νόβα χτες και ενώ το έχω συνδέσει και φαίνεται στον υπολογιστή ότι αναγνωρίζει τη σύνδεση, δεν μου φορτώνει σελίδες. Μου βγάζει κάτι για σφάλμα πιστοποιητικού.

Πήρα την τεχνική υποστήριξη το πρωί, είπαν ότι θα με καλέσουν εκείνοι σε λίγο κι ακόμα περιμένω....

Δημοσ.
On 26/10/2021 at 17:00, Mademoiselle. said:

Καλησπέρα και με συγχωρείτε που πετάγομαι στο θέμα αλλά αναφέρετε το Huawei DG8245v το οποίο πήρα από κατάστημα Νόβα χτες και ενώ το έχω συνδέσει και φαίνεται στον υπολογιστή ότι αναγνωρίζει τη σύνδεση, δεν μου φορτώνει σελίδες. Μου βγάζει κάτι για σφάλμα πιστοποιητικού.

Πήρα την τεχνική υποστήριξη το πρωί, είπαν ότι θα με καλέσουν εκείνοι σε λίγο κι ακόμα περιμένω....

σε αλλο pc?με αλλη συσκευη?

Δημοσ.
15 ώρες πριν, poulinos είπε

σε αλλο pc?με αλλη συσκευη?

Τελικά επικοινώνησα ξανά με νόβα και το όλο πρόβλημα ήταν ότι απλά έπρεπε να περάσουν κάτι κωδικούς. Υπόθεση 2 λεπτών. Αν το είχε κάνει ο πρώτος το πρωί, δε θα είχαμε ταλαιπωρηθεί να ψαχνόμαστε τι φταίει.

Ευχαριστώ πολύ! ❤️

Δημοσ.

Κάποιες φορές δεν δουλεύει το auto provisioning της Nova και δεν παίρνει τους κωδικούς το modem όπως πρέπει

Δημοσ.
On 28/10/2021 at 14:16, Mademoiselle. said:

Τελικά επικοινώνησα ξανά με νόβα και το όλο πρόβλημα ήταν ότι απλά έπρεπε να περάσουν κάτι κωδικούς. Υπόθεση 2 λεπτών. Αν το είχε κάνει ο πρώτος το πρωί, δε θα είχαμε ταλαιπωρηθεί να ψαχνόμαστε τι φταίει.

Ευχαριστώ πολύ! ❤️

Κανονικα επρεπε να τα παρει μονο του.βεβαια υπαρχουν και καποιες περιπτωσεις που την πρωτη φορα μπορει να μην γινει. καλα ναι ο πρωτος θα μπορουσε να δει αν εισαι online η οχι.

On 29/10/2021 at 12:17, ax0r7ag0z said:

Κάποιες φορές δεν δουλεύει το auto provisioning της Nova και δεν παίρνει τους κωδικούς το modem όπως πρέπει

καποιες φορες θελει One touch.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...