dieksodo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 κλασσικες click bait ειδησεις για να βγει ο γνωστος φραπεδομαγκας του ινσομνια και να πει "ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝ" εγω λοιπον επειδη μου αρεσει να ειμαι δικαιος θα παιξω τον δικηγορο του διαβολου καταρχας εδω γελαμε "τακτικές αδικαιολόγητου πλουτισμού". εχω διαβασει μπουρδες στη ζωη μου αλλα τοσο μεγαλη δεν εχω ξαναδει στο ινσομνια δηλαδη ειναι αδικαιολογητο το γεγονος πως μια εταιρια κανει αυτο που ειναι ΗΘΙΚΑ υποχρεωμενη να κανει απεναντι στους μετοχους της? δηλαδη φανταστειτε να παει στο διοικητικο συμβουλιο ο τσεο (sic) και να τους πει παιδια ειναι αδικαιολογητο να βγαλουμε 100 ασ βγαλουμε 70 ειναι αρκετα παμε ομως στην ουσια οπως καλως γνωριζουμε οι εκτυπωτες ειναι γενικα φτηνοι γιατι οι εταιριες ζημιωνονται ΕΠΙΤΗΔΕΣ γνωριζοντας πως θα τα βγαλουν μετα απο τα μελανια ειναι κλασσικη επιχειρηματικη μεθοδος που συμβαινει σε διαφορα προιοντα πχ αγοραζεις κορυφαιες ξυριστικες μηχανες με 10 ευρω τωρα απο κει και περα υπαρχει η επιχειρηματολογια οτι χρειαζεσαι ολα τα μελανια για να εκτυπωσεις γιατι? γιατι καθε φορα που εκτυπωνεις ακομα και μαυρο χρησιμοποιει ελαχιστο απο τα αλλα για να μην ξεραθουν οι κεφαλες και χαλασουν το ιδιο γινεται και εδω. εχουν ενωσει τη διαδικασια των μελανιων με το scanning ωστε οταν το ενα δε δουλευει να σταματαει και το αλλο (all in 1) επι της ουσιας ο λογος ειναι προφανης. θελουν να καταναλωνεις μελανια γιατι? γιατι αλλιως χανουν λεφτα ειναι κακο αυτο? φυσικα και οχι οταν αγοραζεις εκτυπωτη με 50 ευρω και ποιοτητα που δεν ειχαν εκτυπωτες πριν 20 χρονια ουτε με 500 ? εκει σου αρεσει ε? επειδη λοιπον ερχεται σιιγα σιγα καποια στιγμη η ΕΕ θα επιβαλλει κανονες και στα μελανια ανεβαζοντας την ποσοτητα και μειωνοντας το κοστος ετσι οι εταιριες δεν θα μπορουν να βγαζουν τα σπασμενα και ο κοσμος δεν θα τον συμφερει να τους αγοραζει πια ετσι λοιπον χειροτερες συσκευες για τους καταναλωτες λιγοτερες θεσεις εργασιας σε εταιριες εκτυπωτων και φυσικα λιγοτερη προοδο λιγοτερα καινουρια μοντελα λιγοτερη προοδος. απλως ο κοσμος θα σταματησει τους προσωπικους εκτυπωτες και θα πηγαινει στο βιβλιοπωλεια της γειτονιας να δωσει 1-2 ευρω 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 16 λεπτά πριν, Bitbit είπε εδώ δε μιλάμε για αισχροκέρδεια αλλά για ξεκάθαρη απάτη. Ισχύει... Αλλά απάτη αποτέλεσμα της αισχροκέρδειας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, dieksodo είπε κλασσικες click bait ειδησεις για να βγει ο γνωστος φραπεδομαγκας του ινσομνια και να πει "ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝ" εγω λοιπον επειδη μου αρεσει να ειμαι δικαιος θα παιξω τον δικηγορο του διαβολου καταρχας εδω γελαμε "τακτικές αδικαιολόγητου πλουτισμού". εχω διαβασει μπουρδες στη ζωη μου αλλα τοσο μεγαλη δεν εχω ξαναδει στο ινσομνια δηλαδη ειναι αδικαιολογητο το γεγονος πως μια εταιρια κανει αυτο που ειναι ΗΘΙΚΑ υποχρεωμενη να κανει απεναντι στους μετοχους της? δηλαδη φανταστειτε να παει στο διοικητικο συμβουλιο ο τσεο (sic) και να τους πει παιδια ειναι αδικαιολογητο να βγαλουμε 100 ασ βγαλουμε 70 ειναι αρκετα παμε ομως στην ουσια οπως καλως γνωριζουμε οι εκτυπωτες ειναι γενικα φτηνοι γιατι οι εταιριες ζημιωνονται ΕΠΙΤΗΔΕΣ γνωριζοντας πως θα τα βγαλουν μετα απο τα μελανια ειναι κλασσικη επιχειρηματικη μεθοδος που συμβαινει σε διαφορα προιοντα πχ αγοραζεις κορυφαιες ξυριστικες μηχανες με 10 ευρω τωρα απο κει και περα υπαρχει η επιχειρηματολογια οτι χρειαζεσαι ολα τα μελανια για να εκτυπωσεις γιατι? γιατι καθε φορα που εκτυπωνεις ακομα και μαυρο χρησιμοποιει ελαχιστο απο τα αλλα για να μην ξεραθουν οι κεφαλες και χαλασουν το ιδιο γινεται και εδω. εχουν ενωσει τη διαδικασια των μελανιων με το scanning ωστε οταν το ενα δε δουλευει να σταματαει και το αλλο (all in 1) επι της ουσιας ο λογος ειναι προφανης. θελουν να καταναλωνεις μελανια γιατι? γιατι αλλιως χανουν λεφτα ειναι κακο αυτο? φυσικα και οχι οταν αγοραζεις εκτυπωτη με 50 ευρω και ποιοτητα που δεν ειχαν εκτυπωτες πριν 20 χρονια ουτε με 500 ? εκει σου αρεσει ε? επειδη λοιπον ερχεται σιιγα σιγα καποια στιγμη η ΕΕ θα επιβαλλει κανονες και στα μελανια ανεβαζοντας την ποσοτητα και μειωνοντας το κοστος ετσι οι εταιριες δεν θα μπορουν να βγαζουν τα σπασμενα και ο κοσμος δεν θα τον συμφερει να τους αγοραζει πια ετσι λοιπον χειροτερες συσκευες για τους καταναλωτες λιγοτερες θεσεις εργασιας σε εταιριες εκτυπωτων και φυσικα λιγοτερη προοδο λιγοτερα καινουρια μοντελα λιγοτερη προοδος. απλως ο κοσμος θα σταματησει τους προσωπικους εκτυπωτες και θα πηγαινει στο βιβλιοπωλεια της γειτονιας να δωσει 1-2 ευρω κράτα αυτό το ποστ να το ανεβάσεις καμια Παρασκευή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_corobos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Predatorkill είπε Αν δεν τρολλαρεις, το scan σωζει και σε αρχειο για αποστολη με email πχ. Δε μιλαει για photocopy το αρθρο. ειναι δυνατόν να μην τρολλαρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethereum Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) προσωπικα προτιμω inkjet , καλύτερη ποιότητα στις φωτοτυπίες και στις φωτογραφίες και αντοχή στο χρόνο , για ένα διάστημα που τύπωνα εντατικά με Laser παρατήρησα οταν ανοιγα τα ντοσιέ μετα απο καιρό οτι υπήρχε φθορά στην εκτύπωση , τα γραμματα εδειχναν φθορά εκαναν ακίδες και εσβηναν πολυ αργα αλλα σταθερά , τυπογραφία ισον μελάνι , ανέκαθεν ηταν ακριβο απο ποτε δεν ηταν φθηνό , το μελάνι ειναι επιστήμη εχει διαφορες ποιοτητες το βλεπεις και στη καλλιγραφία ειναι classy δεν ειναι ξεπέτα , αυτα απο προσωπικη εμπειρία , αν καποιος προτιμαει του φούρνους και το ψησιμο, σεβαστο ο καθενας κανει τις επιλογές του Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2021 από ethereum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pictorino Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, dieksodo είπε κλασσικες click bait ειδησεις για να βγει ο γνωστος φραπεδομαγκας του ινσομνια και να πει "ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝ" εγω λοιπον επειδη μου αρεσει να ειμαι δικαιος θα παιξω τον δικηγορο του διαβολου καταρχας εδω γελαμε "τακτικές αδικαιολόγητου πλουτισμού". εχω διαβασει μπουρδες στη ζωη μου αλλα τοσο μεγαλη δεν εχω ξαναδει στο ινσομνια δηλαδη ειναι αδικαιολογητο το γεγονος πως μια εταιρια κανει αυτο που ειναι ΗΘΙΚΑ υποχρεωμενη να κανει απεναντι στους μετοχους της? δηλαδη φανταστειτε να παει στο διοικητικο συμβουλιο ο τσεο (sic) και να τους πει παιδια ειναι αδικαιολογητο να βγαλουμε 100 ασ βγαλουμε 70 ειναι αρκετα παμε ομως στην ουσια οπως καλως γνωριζουμε οι εκτυπωτες ειναι γενικα φτηνοι γιατι οι εταιριες ζημιωνονται ΕΠΙΤΗΔΕΣ γνωριζοντας πως θα τα βγαλουν μετα απο τα μελανια ειναι κλασσικη επιχειρηματικη μεθοδος που συμβαινει σε διαφορα προιοντα πχ αγοραζεις κορυφαιες ξυριστικες μηχανες με 10 ευρω τωρα απο κει και περα υπαρχει η επιχειρηματολογια οτι χρειαζεσαι ολα τα μελανια για να εκτυπωσεις γιατι? γιατι καθε φορα που εκτυπωνεις ακομα και μαυρο χρησιμοποιει ελαχιστο απο τα αλλα για να μην ξεραθουν οι κεφαλες και χαλασουν το ιδιο γινεται και εδω. εχουν ενωσει τη διαδικασια των μελανιων με το scanning ωστε οταν το ενα δε δουλευει να σταματαει και το αλλο (all in 1) επι της ουσιας ο λογος ειναι προφανης. θελουν να καταναλωνεις μελανια γιατι? γιατι αλλιως χανουν λεφτα ειναι κακο αυτο? φυσικα και οχι οταν αγοραζεις εκτυπωτη με 50 ευρω και ποιοτητα που δεν ειχαν εκτυπωτες πριν 20 χρονια ουτε με 500 ? εκει σου αρεσει ε? επειδη λοιπον ερχεται σιιγα σιγα καποια στιγμη η ΕΕ θα επιβαλλει κανονες και στα μελανια ανεβαζοντας την ποσοτητα και μειωνοντας το κοστος ετσι οι εταιριες δεν θα μπορουν να βγαζουν τα σπασμενα και ο κοσμος δεν θα τον συμφερει να τους αγοραζει πια ετσι λοιπον χειροτερες συσκευες για τους καταναλωτες λιγοτερες θεσεις εργασιας σε εταιριες εκτυπωτων και φυσικα λιγοτερη προοδο λιγοτερα καινουρια μοντελα λιγοτερη προοδος. απλως ο κοσμος θα σταματησει τους προσωπικους εκτυπωτες και θα πηγαινει στο βιβλιοπωλεια της γειτονιας να δωσει 1-2 ευρω Δηλαδή δεν είναι ηθικά υποχρεωμένοι απέναντι στους πελάτες τους να δώσουν ένα προϊόν το οποίο να συνεχίζει να λειτουργεί ανεξάρτητα από τα μελάνια; Στην ουσία το μηχάνημα απενεργοποιει τις υπόλοιπες λειτουργίες του εκβιαστικα με την λογική τάισε με να συνεχίσω. Που είναι η ηθική υποχρέωση για ένα ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ μηχάνημα; Ή υπάρχει ηθική υποχρέωση μόνο απέναντι στους μετόχους; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios02 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, dieksodo είπε κλασσικες click bait ειδησεις για να βγει ο γνωστος φραπεδομαγκας του ινσομνια και να πει "ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝ" εγω λοιπον επειδη μου αρεσει να ειμαι δικαιος θα παιξω τον δικηγορο του διαβολου καταρχας εδω γελαμε "τακτικές αδικαιολόγητου πλουτισμού". εχω διαβασει μπουρδες στη ζωη μου αλλα τοσο μεγαλη δεν εχω ξαναδει στο ινσομνια δηλαδη ειναι αδικαιολογητο το γεγονος πως μια εταιρια κανει αυτο που ειναι ΗΘΙΚΑ υποχρεωμενη να κανει απεναντι στους μετοχους της? δηλαδη φανταστειτε να παει στο διοικητικο συμβουλιο ο τσεο (sic) και να τους πει παιδια ειναι αδικαιολογητο να βγαλουμε 100 ασ βγαλουμε 70 ειναι αρκετα παμε ομως στην ουσια οπως καλως γνωριζουμε οι εκτυπωτες ειναι γενικα φτηνοι γιατι οι εταιριες ζημιωνονται ΕΠΙΤΗΔΕΣ γνωριζοντας πως θα τα βγαλουν μετα απο τα μελανια ειναι κλασσικη επιχειρηματικη μεθοδος που συμβαινει σε διαφορα προιοντα πχ αγοραζεις κορυφαιες ξυριστικες μηχανες με 10 ευρω τωρα απο κει και περα υπαρχει η επιχειρηματολογια οτι χρειαζεσαι ολα τα μελανια για να εκτυπωσεις γιατι? γιατι καθε φορα που εκτυπωνεις ακομα και μαυρο χρησιμοποιει ελαχιστο απο τα αλλα για να μην ξεραθουν οι κεφαλες και χαλασουν το ιδιο γινεται και εδω. εχουν ενωσει τη διαδικασια των μελανιων με το scanning ωστε οταν το ενα δε δουλευει να σταματαει και το αλλο (all in 1) επι της ουσιας ο λογος ειναι προφανης. θελουν να καταναλωνεις μελανια γιατι? γιατι αλλιως χανουν λεφτα ειναι κακο αυτο? φυσικα και οχι οταν αγοραζεις εκτυπωτη με 50 ευρω και ποιοτητα που δεν ειχαν εκτυπωτες πριν 20 χρονια ουτε με 500 ? εκει σου αρεσει ε? επειδη λοιπον ερχεται σιιγα σιγα καποια στιγμη η ΕΕ θα επιβαλλει κανονες και στα μελανια ανεβαζοντας την ποσοτητα και μειωνοντας το κοστος ετσι οι εταιριες δεν θα μπορουν να βγαζουν τα σπασμενα και ο κοσμος δεν θα τον συμφερει να τους αγοραζει πια ετσι λοιπον χειροτερες συσκευες για τους καταναλωτες λιγοτερες θεσεις εργασιας σε εταιριες εκτυπωτων και φυσικα λιγοτερη προοδο λιγοτερα καινουρια μοντελα λιγοτερη προοδος. απλως ο κοσμος θα σταματησει τους προσωπικους εκτυπωτες και θα πηγαινει στο βιβλιοπωλεια της γειτονιας να δωσει 1-2 ευρω Να το γράφουν τοτε με μεγάλα γράμματα στα χαρακτηριστικά του προιοντος αυτό. Ότι κύριε, σας πουλάμε πάμφθηνο εκτυπωτη που αχρηστευεται το σκανερ αν δεν βάζετε μελάνι κάθε τρεις και λίγο. Αλλιώς λέγεται ΑΠΑΤΗ, είτε πουλάνε τον εκτυπωτή 50 ευρώ είτε 3 ευρώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχουμε διαβάσει βλακείες και βλακείες προς υπεράσπιση εταιρειών και των πρακτικών τους αλλά ξερό "καλά κάνουν για να βγάλουν κέρδος, να πάει στο διάολο ο καταναλωτής" δεν είχαμε ξαναδιαβάσει νομίζω όπως το μακροσκελές μπαρουφοποστ πιο πάνω Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2021 από Hacker?pcs 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Έχουμε διαβάσει βλακείες και βλακείες προς υπεράσπιση εταιρειών και των πρακτικών τους αλλά ξερό "καλά κάνουν για να βγάλουν κέρδος, να πάει στο διάολο ο καταναλωτής" δεν είχαμε ξαναδιαβάσει νομίζω όπως το μακροσκελές μπαρουφοποστ πιο πάνω Που να διαβάσεις και άλλα που έχει γράψει ο παραπάνω. Τσακωμενος με την κοινή λογική. Από τι κατάλαβα (από άλλες φορές) είναι προνομιούχος που δεν έχει δοκιμαστεί στο στίβο της ζωής και από ενσυναίσθηση είναι πάτος (εκτός από λογική) Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2021 από Retromaniac 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ciccirya Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Άσχετο (εν μέρει), αλλά υπάρχουν εκτυπωτές laser που να τυπώνουν και δισκάκια CD/DVD; Με μια γρήγορη ματιά, δεν βρίσκω κάτι. Παλαιότερα θυμάμαι υπήρχαν ειδικές συσκευές που τύπωναν αποκλειστικά σε δισκάκια αλλά μάλλον μας αφήνουν χρόνους, όπως τα video club... Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2021 από Ciccirya Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, Retromaniac είπε Δεν χρειάζεται να πάρεις τόσο ακριβό. Θα βρεις έγχρωμο με πολύ λιγότερα λεφτά. Είναι πολύ αξιόπιστοι. https://www.skroutz.gr/s/20501710/Lexmark-MC3224dwe-Έγχρωμο-Πολυμηχάνημα-Laser-με-WiFi-και-Mobile-Print.html 263 από websupplies που είναι από τα πιο αξιόπιστα μαγαζιά. ....το μόνο σημείο που είναι ..."μελανό"... είναι ότι ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει "συμβατά" τόνερ. Σχεδόν δύο χρόνια σε κυκλοφορία κ για να εφοδιαστείς με ανταλλακτικά τόνερ (4 = c/m/y/bk, αυθεντικά) στην καλύτερη περίπτωση το κόστος ανέρχεται στα 240€! Για αναγόμωση... άγνωστο κ αν ναι.. άγνωστο επίσης εάν γίνεται παράκαμψη στο chip της κάθε κασσέτας. Τουλάχιστον/ Συνήθως στην hp, σαν πιο ευρείας κυκλοφορίας εκτυπωτές, τα συμβατά κυκλοφορούν πιο γρήγορα στην αγορά. (Αυτό δεν είναι απόλυτο φυσικά - ανάλογα το μοντέλο κ την εμπορική επιτυχία που τυχόν έχει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, TechnoState είπε ....το μόνο σημείο που είναι ..."μελανό"... είναι ότι ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει "συμβατά" τόνερ. Σχεδόν δύο χρόνια σε κυκλοφορία κ για να εφοδιαστείς με ανταλλακτικά τόνερ (4 = c/m/y/bk, αυθεντικά) στην καλύτερη περίπτωση το κόστος ανέρχεται στα 240€! Για αναγόμωση... άγνωστο κ αν ναι.. άγνωστο επίσης εάν γίνεται παράκαμψη στο chip της κάθε κασσέτας. Τουλάχιστον/ Συνήθως στην hp, σαν πιο ευρείας κυκλοφορίας εκτυπωτές, τα συμβατά κυκλοφορούν πιο γρήγορα στην αγορά. (Αυτό δεν είναι απόλυτο φυσικά - ανάλογα το μοντέλο κ την εμπορική επιτυχία που τυχόν έχει). Δεν το ξέρω για το συγκεκριμένο. Για τον Kyocera 5021cdn που έχω εγώ, υπάρχουν άπειρα συμβατά με χαμηλή τιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) @Retromaniac ... σαφώς κ πιο "βαρύ" όνομα στην αγορά τα kyocera.... τουλάχιστον σε επαγγελματικές εφαρμογές. Εγώ άντεξα 12 χρόνια (προπτυχιακός φοιτητής ακόμα) με έναν hp laserjet pro m1132 ... έβρισκα συμβατά αναλώσιμα κάτω απο 8€ (σε σημείο να αγοράζω επιπλέον - ώστε να συμπληρώνω αξία για δωρεάν μεταφορικά!) ... κανένα πρόβλημα μέχρι αυτη την στιγμή. Πρόσφατα, επαγγελματίας πλέον, οι ανάγκες διογκώθηκαν (έγχρωμη εκτύπωση, ασύρματη δικτύωση κλπ) πάλι σε hp κατέληξα (179fnw) αφού πρώτα έχω σιγουρευτεί ότι γίνεται αναγόμωση (υπάρχουν συμβατά επίσης) κ υπάρχει chip αρχικοποίησης (στάθμης). Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2021 από TechnoState 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, anax111 είπε Προσυπογράφω! Σώθηκα στο γραφείο με τον ECOTANK L5150. Πολύ καλύτερος από τους Laser στην εκτύπωση φωτογραφιών και με 1000 σελίδες περίπου τον μήνα εκτυπώσεις εδώ και ένα χρόνο δεν μου έχουν τελειώσει ακόμα τα δοχεία. Εάν δεν σε νοιάζει η φωτογραφική εκτύπωση τότε οι Laser συμφέρουν περισσότερο αλλά αν θες φωτογραφικές εκτυπώσεις ποιότητας σε φωτογραφικό χαρτί 10 με 20 φορές τον μήνα παράλληλα με τις εκτυπώσεις εγγράφων τότε οι Ecotank είναι μονόδρομος καθώς προσφέρουν φθηνές εκτυπώσεις με ποιότητα ingekt. Κοστίζει 1000€ όμως! 7 ώρες πριν, ilpapacha είπε Αυτό ακριβώς συμβαίνει στον Epson που έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LowInertia Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, dieksodo είπε κλασσικες click bait ειδησεις για να βγει ο γνωστος φραπεδομαγκας του ινσομνια και να πει "ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝ" εγω λοιπον επειδη μου αρεσει να ειμαι δικαιος θα παιξω τον δικηγορο του διαβολου καταρχας εδω γελαμε "τακτικές αδικαιολόγητου πλουτισμού". εχω διαβασει μπουρδες στη ζωη μου αλλα τοσο μεγαλη δεν εχω ξαναδει στο ινσομνια δηλαδη ειναι αδικαιολογητο το γεγονος πως μια εταιρια κανει αυτο που ειναι ΗΘΙΚΑ υποχρεωμενη να κανει απεναντι στους μετοχους της? δηλαδη φανταστειτε να παει στο διοικητικο συμβουλιο ο τσεο (sic) και να τους πει παιδια ειναι αδικαιολογητο να βγαλουμε 100 ασ βγαλουμε 70 ειναι αρκετα παμε ομως στην ουσια οπως καλως γνωριζουμε οι εκτυπωτες ειναι γενικα φτηνοι γιατι οι εταιριες ζημιωνονται ΕΠΙΤΗΔΕΣ γνωριζοντας πως θα τα βγαλουν μετα απο τα μελανια ειναι κλασσικη επιχειρηματικη μεθοδος που συμβαινει σε διαφορα προιοντα πχ αγοραζεις κορυφαιες ξυριστικες μηχανες με 10 ευρω τωρα απο κει και περα υπαρχει η επιχειρηματολογια οτι χρειαζεσαι ολα τα μελανια για να εκτυπωσεις γιατι? γιατι καθε φορα που εκτυπωνεις ακομα και μαυρο χρησιμοποιει ελαχιστο απο τα αλλα για να μην ξεραθουν οι κεφαλες και χαλασουν το ιδιο γινεται και εδω. εχουν ενωσει τη διαδικασια των μελανιων με το scanning ωστε οταν το ενα δε δουλευει να σταματαει και το αλλο (all in 1) επι της ουσιας ο λογος ειναι προφανης. θελουν να καταναλωνεις μελανια γιατι? γιατι αλλιως χανουν λεφτα ειναι κακο αυτο? φυσικα και οχι οταν αγοραζεις εκτυπωτη με 50 ευρω και ποιοτητα που δεν ειχαν εκτυπωτες πριν 20 χρονια ουτε με 500 ? εκει σου αρεσει ε? επειδη λοιπον ερχεται σιιγα σιγα καποια στιγμη η ΕΕ θα επιβαλλει κανονες και στα μελανια ανεβαζοντας την ποσοτητα και μειωνοντας το κοστος ετσι οι εταιριες δεν θα μπορουν να βγαζουν τα σπασμενα και ο κοσμος δεν θα τον συμφερει να τους αγοραζει πια ετσι λοιπον χειροτερες συσκευες για τους καταναλωτες λιγοτερες θεσεις εργασιας σε εταιριες εκτυπωτων και φυσικα λιγοτερη προοδο λιγοτερα καινουρια μοντελα λιγοτερη προοδος. απλως ο κοσμος θα σταματησει τους προσωπικους εκτυπωτες και θα πηγαινει στο βιβλιοπωλεια της γειτονιας να δωσει 1-2 ευρω O,τι καλυτερο διαβασα μεσα στην εβδομαδα. Πειτε ο,τι θελετε για clickbait αλλα χωρις αυτα τα αρθρα δε θα ειχαμε διαμαντια σα το παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα