DrFreeman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 22 hours ago, filip123go said: Εντάξει, είναι γνωστό το scam με τους εκτυπωτές εδώ και πολλά χρόνια. Απορώ γιατί δεν είχε γίνει κάτι τόσο καιρό. Hide contents Εγώ χρησιμοποιώ έναν samsung ασπρομαυρο με laser. 10 χρόνια τώρα πραγματικά it just works. Μια φορά του έχω αλλάξει τύμπανο. Κάνω γύρω στις 30-40 εκτύπωσης τον χρόνο βέβαια πλέον , αλλά είχε τύχει παλιότερα να κάνω και 100 τη μέρα. Aκριβώς αυτό. Ενας black & white laser και είσαι καλυμμένος για κείμενο. Αν θέλεις έγχρωμο υλικό ή φωτό, πάει αλλού η ιστορία.
sotos2004 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 23 ώρες πριν, fwtonio είπε Πολύ καλή κίνηση. Ελπίζω να δικαιωθούν. Έχω ένα πολυμηχάνημα Canon MX360, αγορασμένο το 2011. Ευτυχώς λειτουργεί σαν σαρωτής και σαν fax χωρίς μελάνι. Πρόσφατα όμως έδωσα 17€ γιατί δεν αναγνώριζε το μαύρο μελανοδοχείο και σταματούσε στην εκκίνηση με μήνυμα λάθους. Ας μην έχει και καθόλου μελανοδοχεία, από την στιγμή που τον χρησιμοποιώ ως σαρωτή. Αθέμιτες πρακτικές. Τι να λέμε... Όσοι τυπώνετε έστω και περιστασιακά (2-3 φορές τον μήνα), αγοράστε εκτυπωτή που έχει δοχεία για μελάνι. Πχ https://www.epson.gr/products/printers/inkjet-printers/for-home/ecotankl1110 Μπορεί να τον αγοράσετε ακριβά, αλλά το μελάνι είναι πολύ φθηνό και κρατά για πάρα πολλές εκτυπώσεις. Το πρόβλημα είναι ότι το μελάνι κάποια στιγμή θα στεγνώσει μέσα στο δοχείο !!! Επίσης αν τον έχεις ανοιχτό ακόμα και όταν δεν εκτυπώνει ο εκτυπωτής ρίχνει μελάνι δε ανά δοχείο με σκοπό να μην στεγνώσει το μελάνι . Αν τον έχεις κλειστό πολύ καιρό με το που θα τον ανοίξεις θα ρίξει μελάνι πάλι στο δοχείο για να "ξεμπλοκαρει" . Τα μελάνια δεν αξίζουν . Καλύτερα μονοχρωματικό laser πάρα μελάνι .
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 22 ώρες πριν, dieksodo είπε κλασσικες click bait ειδησεις για να βγει ο γνωστος φραπεδομαγκας του ινσομνια και να πει "ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝ" εγω λοιπον επειδη μου αρεσει να ειμαι δικαιος θα παιξω τον δικηγορο του διαβολου καταρχας εδω γελαμε "τακτικές αδικαιολόγητου πλουτισμού". εχω διαβασει μπουρδες στη ζωη μου αλλα τοσο μεγαλη δεν εχω ξαναδει στο ινσομνια δηλαδη ειναι αδικαιολογητο το γεγονος πως μια εταιρια κανει αυτο που ειναι ΗΘΙΚΑ υποχρεωμενη να κανει απεναντι στους μετοχους της? δηλαδη φανταστειτε να παει στο διοικητικο συμβουλιο ο τσεο (sic) και να τους πει παιδια ειναι αδικαιολογητο να βγαλουμε 100 ασ βγαλουμε 70 ειναι αρκετα παμε ομως στην ουσια οπως καλως γνωριζουμε οι εκτυπωτες ειναι γενικα φτηνοι γιατι οι εταιριες ζημιωνονται ΕΠΙΤΗΔΕΣ γνωριζοντας πως θα τα βγαλουν μετα απο τα μελανια ειναι κλασσικη επιχειρηματικη μεθοδος που συμβαινει σε διαφορα προιοντα πχ αγοραζεις κορυφαιες ξυριστικες μηχανες με 10 ευρω τωρα απο κει και περα υπαρχει η επιχειρηματολογια οτι χρειαζεσαι ολα τα μελανια για να εκτυπωσεις γιατι? γιατι καθε φορα που εκτυπωνεις ακομα και μαυρο χρησιμοποιει ελαχιστο απο τα αλλα για να μην ξεραθουν οι κεφαλες και χαλασουν το ιδιο γινεται και εδω. εχουν ενωσει τη διαδικασια των μελανιων με το scanning ωστε οταν το ενα δε δουλευει να σταματαει και το αλλο (all in 1) επι της ουσιας ο λογος ειναι προφανης. θελουν να καταναλωνεις μελανια γιατι? γιατι αλλιως χανουν λεφτα ειναι κακο αυτο? φυσικα και οχι οταν αγοραζεις εκτυπωτη με 50 ευρω και ποιοτητα που δεν ειχαν εκτυπωτες πριν 20 χρονια ουτε με 500 ? εκει σου αρεσει ε? επειδη λοιπον ερχεται σιιγα σιγα καποια στιγμη η ΕΕ θα επιβαλλει κανονες και στα μελανια ανεβαζοντας την ποσοτητα και μειωνοντας το κοστος ετσι οι εταιριες δεν θα μπορουν να βγαζουν τα σπασμενα και ο κοσμος δεν θα τον συμφερει να τους αγοραζει πια ετσι λοιπον χειροτερες συσκευες για τους καταναλωτες λιγοτερες θεσεις εργασιας σε εταιριες εκτυπωτων και φυσικα λιγοτερη προοδο λιγοτερα καινουρια μοντελα λιγοτερη προοδος. απλως ο κοσμος θα σταματησει τους προσωπικους εκτυπωτες και θα πηγαινει στο βιβλιοπωλεια της γειτονιας να δωσει 1-2 ευρω Καταρχάς γιατί γράφεις με τόσα enter; Αν έχεις νεύρα δοκίμασε κάτι άλλο. Επίσης, ο "αδικαιολόγητος πλουτισμός" είναι (αστικό) αδίκημα στην Αγγλία και Αμερική. Σαν την κλοπή (περίπου). Το ότι έχεις μάθει τον ελληνικό τρόπο, δλδ μπάτσοι και άπλυτοι στα Εξάρχεια και βουρ βουρ, και πουφ πουφ, δεν σημαίνει ότι κάπως έτσι είναι η δικαιοσύνη.
vorlon68 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, kanesaxo είπε Πραγματικά, μας περνάνε για λαλακες... Έχω χρόνια στο γραφείο έναν εκτυπωτή ΙΧ4000 ΑΝ "ακούσω" το μήνυμα που λεει πως τέλειωσαν τα μελάνια, θα άλλαζα μελάνια κάθε δύο μήνες. Απλά πατάω το κουμπί και συνεχίζει να τυπώνει για πόσο καιρό! Στο μαγαζί που δούλευα (κατάστημα Vodafone) είχαμε έναν HP CP1025 color για να τυπώνουμε τα κουπόνια απο τις επιθυμίες. Στο σπίτι έχω έναν ίδιο εκτυπωτή και στο μαγαζι μολις ο εκτυπωτης ελεγε για αλλαγή toner το έπαιρνα για "ανακύκλωση". Το κάθε toner που έχω πάρει μου βγάζει πάνω απο 150-200 σελίδες με λίγο κούνημα στο τέλος. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2021 από vorlon68
tarantules Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 22 ώρες πριν, dieksodo είπε επι της ουσιας ο λογος ειναι προφανης. θελουν να καταναλωνεις μελανια γιατι? γιατι αλλιως χανουν λεφτα ειναι κακο αυτο? φυσικα και οχι οταν αγοραζεις εκτυπωτη με 50 ευρω και ποιοτητα που δεν ειχαν εκτυπωτες πριν 20 χρονια ουτε με 500 ? εκει σου αρεσει ε? Πάρα πολύ καλό σκεπτικό...Μάλιστα θα έπρεπε να το εφαρμόσουν και στα αυτοκίνητα.Εαν δεν καταναλώνεις τη βενζίνη άμεσα , να σου κλειδώνει το αμάξι και να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.Ή ακόμα καλύτερα να σου καταστρέφει τον κινητήρα και να σε υποχρεώνει να αγοράσεις άλλο αμάξι.Ούτε καν επισκευή να μην σε αφήνει να κάνεις. 1
TheOrionKing Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Εγω ρε παιδια ξερετε τι δεν μπορω να καταλαβω? τοσα χρονια ενας χακερ δεν εχει βρεθει να φτιαξει ενα προγραμματακι που να προσπερναει ολες τις μπινιες που κανουν με τα μελανια? χακαρουν ολοκληρες κυβερνησεις και κολαμε στον εκτυπωτη των 30-40ε?
Retromaniac Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Αφιερωμένο στον @dieksodo Ink Cartridges Are A Scam - YouTube 1
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Καλά της έκαναν οι καταναλωτές, μακάρι να είχαμε και εδώ τέτοια άτομα. Άκου εκεί να μου στερείς την δυνατότητα σάρωσης και φαξ επειδή τελείωσαν τα μελάνια. Είπαμε δηλαδή. Οποια εταιρεία εφαρμόζει αυτή την ρύθμιση στα πολυμηχανηματα της να τρώει μια μήνυση/αγωγή.
dieksodo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 16 hours ago, Retromaniac said: Στην Αμερική επωφελήθηκαν από την δικιά μας απόφαση. πως επωφεληθηκαν ? αφου επικρατει χαος 14 hours ago, lnoldori said: Αντιπρόσωπος? 0.60$ ανα ποστ μου δινουν το ψωμι μου βγαζω 9 hours ago, ChownTuen said: Καταρχάς γιατί γράφεις με τόσα enter; Αν έχεις νεύρα δοκίμασε κάτι άλλο. Επίσης, ο "αδικαιολόγητος πλουτισμός" είναι (αστικό) αδίκημα στην Αγγλία και Αμερική. Σαν την κλοπή (περίπου). Το ότι έχεις μάθει τον ελληνικό τρόπο, δλδ μπάτσοι και άπλυτοι στα Εξάρχεια και βουρ βουρ, και πουφ πουφ, δεν σημαίνει ότι κάπως έτσι είναι η δικαιοσύνη. αν καταφερεις και μου εξηγησεις απο πιο σημειο και μετα ο πλουτος γινεται "αδικαιολογητος" κερναω καφε στα εξαρχεια πχ ο μπεζος εχει "αδικαιολογητο" πλουτισμο? 9 hours ago, tarantules said: Πάρα πολύ καλό σκεπτικό...Μάλιστα θα έπρεπε να το εφαρμόσουν και στα αυτοκίνητα.Εαν δεν καταναλώνεις τη βενζίνη άμεσα , να σου κλειδώνει το αμάξι και να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.Ή ακόμα καλύτερα να σου καταστρέφει τον κινητήρα και να σε υποχρεώνει να αγοράσεις άλλο αμάξι.Ούτε καν επισκευή να μην σε αφήνει να κάνεις. φυσικα. υπαρχουν φερραρι με αντιστοιχες γελοιες καταστασεις και κανονισμους. υπαρχει ομως λυση μπορεις να μην αγορασεις φερραρι 9 hours ago, Retromaniac said: Αφιερωμένο στον @dieksodo Ink Cartridges Are A Scam - YouTube 9 hours ago, TheOrionKing said: Εγω ρε παιδια ξερετε τι δεν μπορω να καταλαβω? τοσα χρονια ενας χακερ δεν εχει βρεθει να φτιαξει ενα προγραμματακι που να προσπερναει ολες τις μπινιες που κανουν με τα μελανια? χακαρουν ολοκληρες κυβερνησεις και κολαμε στον εκτυπωτη των 30-40ε? μια χαρα υπαρχει υπαρχουν ενα σωρο καταστηματα πατησια και στουρναρα που πας παλια μελανια και στα γεμιζουν και στα τσιπωνουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα