Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Spyka69 είπε

Ότι τα κινητά χρησιμοποιούν pixel binning για την απόδοση των megapixel και όχι modest σου λέει τίποτα ; Φαντάζομαι οτι ακούς 64mp η 108mp και νομίζεις ότι ειναι τόσο ; Τα 108mp που υπάρχει αυτή τη στιγμή ως φακός σε κινητά είναι 12mp σε απόδοση modest . Ελπίζω να σε κάλυψα . 

Ε, τώρα... Δεν το πιάνεις το χιούμορ...:)

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Eloy είπε

Ε, τώρα... Δεν το πιάνεις το χιούμορ...:)

Εάν το είπες χιουμοριστικά πάω πάσο και γελάω ταυτόχρονα 😁😁✌️. Εχω διαβάσει αυτές τις μέρες το μακρύ και το κοντό του καθένος . Και είναι όντως κάποιοι που το πιστεύουν αυτό για τα κινητά ! Συγνώμη ✌️

Επεξ/σία από Spyka69
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Spyka69 είπε

Εάν το είπες χιουμοριστικά πάω πάρω και γελάω ταυτόχρονα 😁😁✌️. Εχω διαβάσει αυτές τις μέρες το μακρύ και το κοντό του καθένας . Και είναι όντως κάποιοι που το πιστεύουν αυτό για τα κινητά ! Συγνώμη ✌️

Δεν είμαι επαγγελματίας και μετά την RX100 v3 (20mp) έχω παρκάρει. Eχω κάμποσες ακόμα που δεν τις εγκαταλείπω, όπως πχ. την olympus 7070 (7.1mp) που βγάζει φωτογραφίες την ημέρα που δεν θα βγάλουν ποτέ τα smartphones...

Δημοσ.

Κι εμένα με trollαρε ο κολλητός με το Xiaomi των 108 MP κόντρα στην "ταπεινή" EOS R6 (20 MP). Μέχρι που είδε φώτο απ' αυτήν. :P

• Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Chocobo είπε

Αν εννοείς πως το δώρο σου είναι όσο η τιμή της κάμερες δεν πρέπει να πεινάς οπότε προς τι η ανησυχία.. 

Προφανώς και το δώρο δε θα φτάσει. Απλώς αν το πάρω απόφαση, θα απορροφηθεί πλήρως και θα τσοντάρω επιπλέον αρκετά ακόμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Ntinaras είπε

4k 60fps σε 1.7x crop 😑

1.5x crop θα κανει σε 4k 60fps

7 ώρες πριν, GlBodhi είπε

3000€ δώρο Χριστουγέννων δεν παίρνει ούτε ο Tom Cruise !

Στην Ευρωπη ,οπως κ στην Ελλαδα δλδ, η τιμη της θα ειναι 2799 ευρω..

Επεξ/σία από mallllias
  • Confused 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, mallllias είπε

1.5x crop θα κανει σε 4k 60fps

Στην Ευρωπη ,οπως κ στην Ελλαδα δλδ, η τιμη της θα ειναι 2799 ευρω..

και παλι, ειναι μεγαλο αρνητικο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΓΙΑΤΙ αναρωτιέστε για τις τιμές τέτοιων "πολυτελών" ειδών στην Ελλάδα? Σε αυτήν την χώρα οι τιμές έχουν πάντα την μεγαλύτερη δυνατή τιμή παγκοσμίως σε κάθε είδος γενικά και όχι μόνο σε κάμερες και υψηλής τεχνολογίας αντικείμενα. Από το 1977 αγοράζω κάμερες με την τότε θρυλική Canon EF, αργότερα ως επαγγελματίας φυσικά και ποτέ  μου δεν βρήκα κάτι φθηνό σε όλα αυτά τα είδη. Τι πρόκειται να αλλάξει τώρα δηλαδή? 2500€ κοστίζει στο εξωτερικό νεο-λανσαριζόμενη? 3200€ εδώ και βλέπουμε!! 

spacer.png

Επεξ/σία από andrexuman
Δημοσ.
Στις 23/10/2021 στις 11:52 ΜΜ, Haldol είπε

Πολύ σωστά... αν σκεφτείς ότι και η Xiamo φρεσκάρει τα μοντέλα της κάθε 3 χρόνια... oh wait... :)

(Ναι, η Sony A7 III κυκλοφόρησε... το 2018!)

Φίλε, τα έχουν παίξει όλοι με τη Sony. Τους κάνει και παραμιλούν, δεν ξέρω για ποιο λόγο όλοι έχουν να πετάξουν μια κακία. 

• Like 2
Δημοσ.

Ευτυχώς να λέτε που υπάρχει και η Sony να πιέζει με καλές mirorless τις τιμές προς τα κάτω. Αν δεν είχε βγει η Α7iii στα λεφτά που βγήκε οι Canon R5 & R6 θα ήταν 1000€ πάνω τώρα. Προσωπικά τη δουλεύω ένα χρόνο και κάτι ημιεπαγγελματικά  και στα 1600€ που την είχα πάρει τότε τη βρίσκω τρομερό vfm.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, PhotoBomber είπε

Ευτυχώς να λέτε που υπάρχει και η Sony να πιέζει με καλές mirorless τις τιμές προς τα κάτω. Αν δεν είχε βγει η Α7iii στα λεφτά που βγήκε οι Canon R5 & R6 θα ήταν 1000€ πάνω τώρα. Προσωπικά τη δουλεύω ένα χρόνο και κάτι ημιεπαγγελματικά  και στα 1600€ που την είχα πάρει τότε τη βρίσκω τρομερό vfm.

Συμφωνω φιλε μου..

Κ γω που εχω την a7iii για ερασιτεχνικη χρηση ,ειναι οντως οτι καλυτερο σε vfm.

Αρχες Δεκεμβρη με το καλο ,οταν κυκλοφορησει η a7iv, θα βαλω την a7iii σε αγγελια εδω στο insomnia..

Μονο το οτι δεν αλλαξανε το rolling shutter καπως με χαλασε αλλα οκ..

Θαχουμε 4k oversambling απο 7k οπως κ 10bit 4.2.2!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...