Gingerbread Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, filipN είπε - Το ιδιωτικό ιατρείο θέλει: - Γιατρό με υψηλές επαγγελματικές ικανότητες, που δεν κοιτάζει να «ξεπετάξει» τον ασθενή και που προσπαθεί να είναι πάντα ευχάριστος και κατανοητός. Θέλει επίσης γιατρό με αρκετές γνώσεις «πρακτικής» ψυχολογίας. - Με λίγα λόγια θέλει άτομο με γνώσεις πάνω από το μέσο όρο, με ανεπτυγμένη επιστημονική ηθική και, κυρίως, με υψηλό EQ (αν έχει και υψηλό IQ, ακόμα καλύτερα). Από όση εμπειρία έχω (αλλά από συγκεκριμένα είδη ιατρείων, δηλαδή δερματολογικά και εργαστήρια) κατά βάση είναι χαρούμενα εγκαίνια, δημόσιες σχέσεις, διάφορες πρακτικές που δεν μου αρέσουν, ένα "ψέμα" ότι δήθεν ο πελάτης/ασθενής χρειάζεται κάτι (πχ μάθετε τώρα με τους πολυμορφισμούς μας ποιες τροφές σας παχαίνουν) και σκάστε μας 300 ευρώ. Όχι ότι είμαι υπεράνω και θα δουλευω εθελοντικά αλλά με αρρωσταίνει όλη αυτή η φάση. Για αυτό με τραβάνε ειδικότητες νοσοκομειακές, δηλαδή να είμαι σε νοσοκομείο και όχι να έχω όνειρο ζωής να ανοίξω ιατρείο. Και κατά βάση με ενδιαφέρουν ειδικότητες που δεν έχουν "αισθητικό" κομμάτι όπως αιματολογία και αναισθησιολογία.
-Dimitris- Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε ψάχνουν το πρώτο δημόσιο νοσοκομείο για να στείλουν τους ασθενείς. Πρέπει να είναι τελικά πολύ "άχρηστοι" αυτοί οι γιατροί του δημοσίου... Μια ιδιωτική κλινική κάνει μπαλάκι τους ασθενείς στο δημόσιο για να μη χαλάσει το σκορ της. Το αν οι ιατροί του δημοσίου είναι καλοί/κακοί υπόκεινται στην κρίση και στις εμπειρίες του καθένα μας. Σου εύχομαι να βρεις τον επόμενο Γιακούμπ στο δημόσιο αν παρουσιαστεί ανάγκη.
MauroPaltoudias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, -Dimitris- είπε Το αν οι ιατροί του δημοσίου είναι καλοί/κακοί υπόκεινται στην κρίση και στις εμπειρίες του καθένα μας. Σου εύχομαι να βρεις τον επόμενο Γιακούμπ στο δημόσιο αν παρουσιαστεί ανάγκη. Γιακούμπ μπορεί να μην βρω, Κόκκινο όμως, σίγουρα θα βρω. (με bold μια γενικόλογη απάντηση, χωρίς κανένα απολύτως νόημα, απλά για να πει κανείς ότι κάτι απάντησε) 4 λεπτά πριν, -Dimitris- είπε Μια ιδιωτική κλινική κάνει μπαλάκι τους ασθενείς στο δημόσιο για να μη χαλάσει το σκορ της. Ή απλά γιατί αδυνατεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Δεν πιστεύω ότι βάζει το σκορ πάνω από τα λεφτά, ιδιωτική επιχείρηση είναι, μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.
-Dimitris- Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Δεν πιστεύω ότι βάζει το σκορ πάνω από τα λεφτά, ιδιωτική επιχείρηση είναι, μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Καλό σκορ = καλή φήμη = περισσότερα χρήματα. 7 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε (με bold μια γενικόλογη απάντηση, χωρίς κανένα απολύτως νόημα, απλά για να πει κανείς ότι κάτι απάντησε) Αν νιώθεις την ανάγκη να συζητήσουμε συγκεκριμένα πράγματα μπορείς να μου στείλεις PM. Ειδικεύομενος σε δημόσιο νοσοκομείο είμαι. Μπορούμε να πούμε πολλά.
MauroPaltoudias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, -Dimitris- είπε Αν νιώθεις την ανάγκη να συζητήσουμε συγκεκριμένα πράγματα μπορείς να μου στείλεις PM. Ειδικεύομενος σε δημόσιο νοσοκομείο είμαι. Μπορούμε να πούμε πολλά. Επειδή ένιωσα την ανάγκη να συζητήσω ορισμένα πράγματα, επέλεξα να το κάνω δημοσίως. Το γιατί πρέπει να συζητήσουμε σε προσωπικό επίπεδο, πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Σε φόρουμ δεν είμαστε; Το οτι είστε ειδικευμένος σε δημόσιο νοσοκομείο, δεν νομίζω ότι σας καθιστά γνώστη όλου του status λειτουργίας και διαχείρισης των ιδιωτικών νοσοκομείων. 3 λεπτά πριν, -Dimitris- είπε Καλό σκορ = καλή φήμη = περισσότερα χρήματα. Καλό σκορ = καλή φήμη = ακριβές παροχές = αποτρεπτικό για τον μέσο άνθρωπο. (μπορούμε να λύσουμε πολλές τέτοιες "θεότητες" αν επιθυμείτε, και μέχρι το βράδυ μη σας πω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα