kostasfalcon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, TNT2 είπε πολύ μικρές διαφορές με την 580 😛 προς υπεράσπισή μου! χαχα. Εδω μέσα φτάσανε οι 580 να πωλούνται 500ε! Δεν πειράζει... η ΤΝΤ2 Ultra παίζει full settings Quake 3 , Carmagedon 3 και unreal tournament σε 1024χ768 με 32βιτ χρώμα noobs!!!! Μικρές δεν είναι αλλά ας μην σπαμαρουμε άλλο το θέμα έχει πολλά bench στο youtube... 😉 Επειδή μου ξύπνησες αναμνήσεις με την tnt2 Ultra.... Το ποσό έχω ευχαριστηθεί και χαρεί τις voodoo 2 12mb - g-force 2gts - 9700pro.... Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2021 από kostasfalcon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Guerriero4 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Θα γίνουμε retro gamers θέλουμε δεν θέλουμε.. Dinosaurs and cadillacs forever! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, georgeps21 είπε ε ναι γιατί ώς γνωστών οι μαινερς αδειάζουν και PS5 & XBOX για αυτο άδειασε η αγορά. Να δώ τι αλλο θα φορτώσετε στους καημένους. Κάντε λίγο έρευνα ρε π...πατριωτη μου πριν πεις οτι σ ερθει... Το 2017-2018 είχε πάλι έλλειψη ημιαγωγών που γινόταν το ίδιο με τις κάρτες γραφικών; ΜΟΝΟ τις κάρτες γραφικών επηρεάζει η έλλειψη; Γιατί επεξεργαστές, μητρικές και όλα τα άλλα μέρη μια χαρά υπάρχουν άφθονα σε διαθεσιμότητα και σε κανονικές τιμές. Αν κρασαρει αύριο το Bitcoin στο 1/10 της τιμής (άρα και τα υπόλοιπα alts το ίδιο), θα σταματήσει η έλλειψη στις κάρτες ναι ή όχι; Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2021 από Hacker?pcs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 αναμενομενο.Η αγελαδα της διαθεσιμοτητας ακομα αρμεγεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Μέχρι το 7223 ,ίσως και μέχρι την δημιουργία ενός νέου σύμπαντος ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα