Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. 

Όταν ήμουν μικρός είχα κάτι σαν παιχνίδι, έμοιαζε σαν πυξίδα να το πω; ρολόι τσέπης να το πω; σαν χρονόμετρο;

Εν πάση περιπτώσει είχε ένα κουμπί και όταν το πατούσες περιστρέφετε μια μπίλια που είχε μέσα και καθόταν σε διάφορα σημεία όπως Yes No Luck Love και τέτοια. 

Έμοιαζε κάπως έτσι.

Spoiler

ZGjajU1.jpeg.jpg.a4723389a1a4054d06ce9cde96355c3a.jpg

Το έχω ψάξει παντού!! Και δε μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο. Ξέρει κανείς πώς λέγεται ή που μπορώ να το βρω να το αγοράσω. ;

ΥΓ: Η εικόνα είναι ενδεικτική .

Δημοσ.

τι ψαχνεις να βρεις μετα απο χρονια;

τωρα θα μου πεις η ελπιδα πεθαινει τελευταια

εγω εψαχνα να βρω ενα τσιγκινο καραβακι που του εβαζες ενα κερακι μεσα και προχωρουσε και το βρηκα εδω https://damigostoys.gr/paixnidia/tsigina/τσίγκινο-καραβάκι-με-κεράκι/

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, czarjuly είπε

εγω εψαχνα να βρω ενα τσιγκινο καραβακι που του εβαζες ενα κερακι μεσα και προχωρουσε και το βρηκα εδω https://damigostoys.gr/paixnidia/tsigina/τσίγκινο-καραβάκι-με-κεράκι/

Spoiler

Είναι ένας στο Θησείο που πουλάει τέτοια :) . Δεν είναι μαγαζί, ένας πλανόδιος είναι, έχει έναν πάγκο. Αλλά είναι εκεί πολλά χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, nvel said:

μάλλον πάρτα όλα ψάχνεις

Αυτό θα ψαχνει. 

Όμως είχε κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδοχές (όπως αναφέρει για love, hate, friend, yes, no και λοιπά)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, d_gkal είπε

Αυτό θα ψαχνει. 

Όμως είχε κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδοχές (όπως αναφέρει για love, hate, friend, yes, no και λοιπά)

Τι είναι αυτό το πάρτι όλα; μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος;

Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/10/2021 στις 12:58 ΜΜ, ifollowrivers είπε

Εν πάση περιπτώσει είχε ένα κουμπί και όταν το πατούσες περιστρέφετε μια μπίλια που είχε μέσα και καθόταν σε διάφορα σημεία όπως Yes No Luck Love και τέτοια. 

Ρουλετα παρτα ολα

large_20190719111447_rouleta_plastiki_parta_ola.jpeg

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ.

Το πάρτα όλα ήταν η ρουλέτα του λαού. Και όντως έβγαινε και σε σβούρα, έχω μια από τον παππού μου.
Αργότερα, έγινε άσμα του Καρρά και του Κιάμου Live στο Fix.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...