dfloflo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να τα προμηθευτώ (εντος λεκανοπεδίου Αττικής)?Ευχαριστώ.
Founes Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 cd viniliou???? mallon enoeis cd pou i panw plevra tous einai san vinilio... swsta? CD-R Audio Verbatim Vinyl 80min 48x (Σετ 5τεμ.) Tιμή (με ΦΠΑ): € 6,49 2.211 δρχ Τύπος: CD-R Διάρκεια / Χωρητικότητα: 80min / 700MB Τύπος συσκευασίας: Jewel Case Τεμάχια ανα συσκευασία: 5
Critter Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Founes αυτα που λες εσυ που τα εχει? Εγω εχω παρει απο την κασσετεμπορικη στην αιολου τα philips τα αντιστοιχα τα οποια ομως δεν ειναι και πολυ καλα οπτικα.Δηλαδη δεν τα εχουν πετυχει και τοσο καλα ωστε να μιαζουν με real vinyl. Εχουν τα 10 καπου στα 7 ευρω.
Critter Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Founes τωρα πηρα χαμπαρι οτι εχει link Παντως δεν αποκλειετε να τα εχει φερει και αυτα η κασσετεμπορικη.Εχει σχεδον τα παντα.
dfloflo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Ευχαριστώ πολύ.Όντως καλά κατάλαβες,γιατί δεν ξέρω πως να τα ονομάσω. Μου είχαν κάνει κάποτε ένα τέτοιο cd δώρο και μου άρεσε πάρα πολύ. Ελπίζω τώρα να μπορέσω να τα παραγγείλω, γιατί ζω σε επαρχιακή πόλη και χρειαζόμουν μάρκα και τόπο.
Critter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Εγω ενα φεγγαρι ειχα παρει αυτα http://www.htfr.com/more-info/?catno=MR118591 απο το site.Ειναι πολυ καλα και μοιαζουν πραγματικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.