Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τόσο χάλια είναι πια; Έχω το Apple Watch 5. Λέω να δοκιμάσω αυτό λόγω μπαταρίας, θα το μετανιώσω? Πέρασα και από το Samsung όμως τίποτα σπουδαίο. Αν η apple είχε καλή μπαταρία ποιος θα έβλεπε κάτι άλλο ..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, a400 είπε

Τόσο χάλια είναι πια; Έχω το Apple Watch 5. Λέω να δοκιμάσω αυτό λόγω μπαταρίας, θα το μετανιώσω? Πέρασα και από το Samsung όμως τίποτα σπουδαίο. Αν η apple είχε καλή μπαταρία ποιος θα έβλεπε κάτι άλλο ..

εχουμε το ιδιο φιλε μου και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα αλλα ρολογια.... εχω και ενα samsung galaxy 46mm και απλα το φοραω μια φορα στις 2 εβδομαδες χαχαχαχ

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, itagarakis είπε

Τι διαφορά έχουν (εκτός από την τιμή) με τα Watch 3 που παρουσίασε πριν κάνα 2-μηνο?

Το watch 3 είναι "SmartWatch".

Δημοσ.
6 ώρες πριν, dim70 είπε

"... κατάφερε να προσφέρει περίπου 3% πιο έγκυρα δεδομένα εν ώρα τρεξίματος, περίπου 1% πιο έγκυρα εν ώρα κολύμβησης και περίπου 3% πιο έγκυρα εν ώρα εξάσκησης με σχοινί γυμναστικής"

Μιλάμε για τρελές διάφορες, στα όρια του στατιστικού λάθους 😂

Κάποιοι δεν κατάλαβαν τι παίχτηκε εδώ. Ο λόγος που η Huawei επεσήμανε τα παραπάνω, είναι επειδή το AW θεωρείται το πιο ακριβές στην αγορά (συναγωνίζεται και μερικές φορές ξεπερνάει και τα ακριβότερα Garmin) σε μετρήσεις / καταγραφή που αφορούν το HR και το GPS. Μέχρι τώρα τα ρολόγια της Huawei είχαν πολλά θέματα με την ακρίβεια κυρίως στο HR. Σε σημείο που κανένας επαγγελματίας (ή σοβαρός "ερασιτέχνης") αθλητής δεν τα παίρνει σοβαρά (sorry αλλά αυτή είναι η αλήθεια).
Για να το κάνω ακόμα πιο σαφές. Όταν το HR sensor σου είναι κατά 15-30% χειρότερο από το καλύτερο της αγοράς (δηλαδή του AW), και ξαφνικά λες ότι πλέον θα είναι 1 με 3% καλύτερο από του AW, τότε ναι, είναι σαφώς big deal.
Τώρα βέβαια το αν το Watch GT 3 θα είναι τόσο διαφορετικό και θα έχει όντως τόσο βελτιωμένα sensors, GPS δέκτες, κλπ, που, όπως λέει το δελτίο τύπου, θα φτάνει και θα ξεπερνάει την ακρίβεια του AW, θα φανεί στην πράξη, αν και προσωπικά είμαι επιφυλακτικός. 
Το γεγονός ότι ακόμα και ο DC Rainmaker - που συνήθως δεν ασχολείται με τα ρολόγια / fitness trackers της Huawei - έκανε αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα, εξηγεί εν μέρει και όλα τα παραπάνω. 

p.s. Το ότι η εφαρμογή της Huawei δεν επιτρέπει το αυτόματο upload / sync σε 3rd party fitness platforms (π.χ. Strava, Training Peaks, κλπ) από μόνο του σαμποτάρει τις όποιες προοπτικές της εταιρείας. Αν το φτιάξουν αυτό το θέμα, και αποδειχτούν στην πράξη και οι παραπάνω βελτιώσεις σε HR και GPS, αυτό θα είναι καλό για όλους μας, γιατί θα έχουμε περισσότερες αξιόπιστες επιλογές.

Δημοσ.
9 hours ago, magaiver85 said:

NFC και Google Pay θα έχει; Γιοκ;; Ε, άντε πέσε για ύπνο Χαβάη, γιατί πέθανες... 

οτι να νε.η μιση ελλαδα δεν ξερει καν τι ειναι το nfc.τοτε οποιο κινητο δεν εχει nfc να μην πωλειται. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, vagdesign είπε

Εκτός από το ηλεκτροκαρδιογράφημα που προσφέρει το Apple Watch, κάνει όλα τα άλλα πολύ καλά το GT2. Α, έχει και διάρκεια 14 μέρες στη χρήση που του κάνω με 1-2 κλήσεις/μέρα διάρκειας 2-3 λεπτών όταν είμαι στο αυτοκίνητο. Το Apple Watch αν είναι διάρκεια τουλάχιστον 7 μέρες, θα είχε κατακτήσει τον κόσμο, αλλά δεν.

Νομίζω όμως για το AW7 ότι έχει κατακτήσει τον περισσότερο κόσμο! 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, makridis είπε

Έχω και το gt 2 pro και το Apple Watch 7. Περιττό να πω ότι ναι μεν η αυτονομία του gt είναι φανταστική. Από την άλλη…απλά δεν. Προτιμώ το Apple Watch με 2 μέρες μπαταρία ή 1.5 μέρα με always-on και όλα τα smart features και integration που προσφέρει.

Δε σε ρωτάνε στο δρόμο γιατί φοράς ένα ρολόι στο κάθε χέρι;;; 😛😄

Για gadgetάκηδες σαν εμάς που κυκλοφορούμε σε αυτά τα φόρουμ σούπερ και τα δύο, ακόμα και το μηλορολόι που πρέπει να το φορτίζεις καθε μέρα, όμως για κάποιον άλλο σίγουρα καλύτερο αυτό που κρατάει περισσότερο η μπαταρία του. 

Δημοσ.

Την ποιότητα της Apple δεν την πιάνει κανείς 

οπως και την μεταπωλητική της αξία

Δυστυχώς και αυτός είναι και ο λόγος που τα πληρώνουμε αδρά 

• Like 1
Δημοσ.

ε ρε που φτασαμε, που θελουμε μεχρι και τα ρολογια να ειναι κανονικοι υπολογιστες😂 Γτ να θελει καποιος να γραφει μυνηματα, να παιζει τραγουδια και να βλεπει βιντεο μεσω ενος ρολογιου??

Δημοσ.
Στις 24/10/2021 στις 8:19 ΠΜ, mants118 είπε

Δε σε ρωτάνε στο δρόμο γιατί φοράς ένα ρολόι στο κάθε χέρι;;; 😛😄

Για gadgetάκηδες σαν εμάς που κυκλοφορούμε σε αυτά τα φόρουμ σούπερ και τα δύο, ακόμα και το μηλορολόι που πρέπει να το φορτίζεις καθε μέρα, όμως για κάποιον άλλο σίγουρα καλύτερο αυτό που κρατάει περισσότερο η μπαταρία του. 

Έχω και άλλα 5 ρολόγια αλλά δεν τα φοράω όλα μαζί :P Πέρα από την πλάκα, αν σκοπεύω να πάω εκδρομή, φοράω το gt2 και είμαι υπερκαλυμμένος. Για κάθε μέρα όμως...μόνο το Apple Watch!!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, makridis είπε

Έχω και άλλα 5 ρολόγια αλλά δεν τα φοράω όλα μαζί :P Πέρα από την πλάκα, αν σκοπεύω να πάω εκδρομή, φοράω το gt2 και είμαι υπερκαλυμμένος. Για κάθε μέρα όμως...μόνο το Apple Watch!!!

εννοείται ότι το Μήλο είναι ανώτερο σε πολλά, όμως πχ εγώ για δώρο βάπτισης έκανα πρόσφατα δώρο το gt2 το οποίο θεώρησα ότι είναι ότι πρέπει για άτομο που δεν είναι gadgetάκιας και θα τον χαλούσε να το φορτίζει κάθε μέρα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...