Xouxou Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Κάποιος ένα app από γνωστά μαγαζιά, media market και άλλα, μπορεί να βρει προσφορές, γιατι στις περισσότερες ζητάνε τα κινητα
Xouxou Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και όταν ενοχλούν ακατάλληλες ώρες, αν τα κινητα γινονται γνωστά από αυτούς που ενοχλούν από, τις εφαρμογές αυτές, από τα. app αυτα Και όταν ενοχλούν ακατάλληλες ώρες, αν τα κινητα γινονται γνωστά από αυτούς που ενοχλούν από, τις εφαρμογές αυτές, από τα. app αυτα Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2021 από Xouxou
Fabricated Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Vault13 είπε Για να σε ζαλιζουν στα sms Αληθεια σε θαυμάζω που κατάλαβες τι γράφει και τι ρωτάει. Εγώ θα απανταγα ότι βρέξει ας κατεβάσει 4 1
papoys1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Xouxou είπε Κάποιος ένα app από γνωστά μαγαζιά, media market και άλλα, μπορεί να βρει προσφορές, γιατι στις περισσότερες ζητάνε τα κινητα Εγώ έχω κατεβάσει την εφαρμογή από το lidl πολύ καλή κερδίζεις αρκετά χρήματα από τις κίτρινες προσφορές που τις απολαμβάνουν μόνο όσοι έχουν τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Δεν είναι και πολλοί επίμονοι. Ένα διαφημιστικό email τη βδομάδα περίπου με τις νέες προσφορές. Όχι από media IKEA κ.λ.π. δεν θα κατέβαζα . Έχω δώσει κινητό σε leroy που πρέπει να γίνεις μέλος για να κερδίζεις μία 5ευρη επιταγή μετά από κάποιες αγορές και με ζαλίζουν με αρκετά ανούσια email . Σκέφτομαι πολύ να την καταργήσω. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2021 από papoys1
Necrogenisis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Xouxou, πρεπει να μαθεις να βαζεις κανονικοςυ τιτλους στα θεματα σου, και οχι μισες προτασεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις