KrTikker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, mindreader είπε Οπως καταλαβα, και λογικο ειναι, ακομη και το 0,1mm εχει τη σημασια του, οποτε προτιμω να το αντιγραψω απο ιστοσελιδα, παρα να το μετρησω εγω. Ας μου πει καποιος αν μπορει, αν απο την νεα πληροφορια περι του βυσματος στην ιδια τη συσκευη, μπορω πηγαινοντας στη λυση της 'επεκτασης dc βυσματος', να αγορασω ενα απο αυτα εδω, αν οντως ταιριαζουν σε διασταση: - υπενθυμιζω οτι εδωσα την ακριβη διασταση -5.5x2.1mm- της port στη συσκευη, οποτε θελει 'αντιστοιχηση'/αναγωγη στο ειδος/διαστασεις του βυσματος που ταιριαζει https://www.cableworks.gr/ilektronika/power-supply/diafora-psu/dc-barrel-jack-2.1x5.5-male-to-female-3m-cable-extension/ https://greenice.com/el/sundeseis-kai-axesouar/6560-epektase-2m-arsenikos-thelukos-jack-2-1x5-5-mm-8435402563518.html Γενικά η εξωτερική διατομή δεν είναι τόσο θέμα, μιας και το έλασμα στο βύσμα του σασί έχει περιθώριο, όπως και το βύσμα εσωτερικά στις άκρες έχει 2 μικρά ελασματάκια οπότε το 2.1mm μπαίνει στο 2.5mm και ανάποδα. Ε τώρα παράγγειλε το και αν δεν κάνει κράτα το καλώδιο και ψάξε σε κάνα μαγαζί άλλα βύσματα να τα αλλάξεις, όσο και να το συζητάμε άμα δεν πιάσεις τα βύσματα στα χέρια σου να τα κάνεις κλατς δεν θα κουμπώσουν μόνα τους. 1
mindreader Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Τι θα εκανα χωρις εσας;;; Παρελαβα τις επεκτασεις καλωδιων, 3μετρες, απο την πλευρα του dc, απο την παραγγελια που ειχα βαλει, απο τα λινκ που μου δωσατε. Κανονικα κουμπωσαν τα βυσματα, και στη συσκευη, και στο original καλωδιο που συνδεονταν με το solar panel. Το solar panel, φορτιζε κανονικα τη συσκευη με ηλιακη ενεργεια, 3 μετρα, ή ακομη και 6 μετρα παραπερα, που βρισκονταν η συσκευη!!! Ολα τέλεια! Θελω προσωπικα να ευχαριστησω ολα τα μελη που συνεισεφεραν με τις γνωσεις και τις προτασεις τους!!! jason15, KrTikker, Joshua21, g_f, poulinos, θερμες ευχαριστιες!!! ----- Το νημα πιστευω θα μενει ενεργο, για τυχον μελλοντικες αποριες περι καλωδιων, ηλεκτρολογικων συνδεσεων, αναλογων περιπτωσεων με αυτη που εθεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα