Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι ανάμεσα σε Michelin city pro και μετζελερ me 22 αυτήν την στιγμή φοράω τα μετζελερ αλλά κλείσανε 3 χρόνια και χρήζουν αλλαγής.Εαν υπάρχει και κανένα άλλο καλό λάστιχο εκτός από αυτά των 2 δοκιμασμενο

Δημοσ.

Τρία χρόνια πολλά δεν είναι για ελαστικά σε παπί;

Πολλοί λένε ότι τα Metzeler είναι τα καλύτερα απλά δεν έχουν αντοχή, προσωπικά δεν έχω δει αυτό το βεντουζάρισμα που αναφέρουν κάποιοι. Βέβαια η εμπειρία μου σε μηχανάκια είναι ισχνή καθώς δεν έχω πολλούς μήνες που οδηγώ.

Δημοσ.

Αρκετά είναι ναι 

Έχω ακούσει κάτι για τα πιρελλι ότι είναι τα καλύτερα σε θέμα γκριπ αλλά δεν κάνουν για βροχές καθόλου και εμένα με ενοχλεί αυτό διότι το μηχανάκι το βάζω και part time delivery

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Dunlop

Δεν το έχω ακούσει το συγκεκριμένο λάστιχο σε παπί με σαμπρέλα μόνο σε σκούτερ ξέρω ότι είναι πολύ καλά λαστιχα όπως είναι και στα αμάξια.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fordakias7 είπε

Δεν το έχω ακούσει το συγκεκριμένο λάστιχο σε παπί με σαμπρέλα μόνο σε σκούτερ ξέρω ότι είναι πολύ καλά λαστιχα όπως είναι και στα αμάξια.

Το έχει βάλει φίλος μου που είναι χρόνια με παπιά και μηχανές. Είχε τα Metzeler και μου έλεγε καλό λάστιχο, το καλύτερο. Μέχρι που πήγε και έβαλε το Dunlop και ενθουσιάστηκε. Απλά το αναφέρω

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ρώτησέ τον για περισσότερες πληροφορίες αν μπορείς.

Για διευκρινίστε, τι να ρωτήσω? 

Δημοσ.

Με τι ενθουσιάστηκε ακριβώς; Πρόσφυση στο στεγνό; Στο βρεγμένο; Δεν τρυπάνε εύκολα; Αισθάνεται σαφώς πιο ασφαλής σε σχέση με τα ME 22;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, phanispal είπε

Με τι ενθουσιάστηκε ακριβώς; Πρόσφυση στο στεγνό; Στο βρεγμένο; Δεν τρυπάνε εύκολα; Αισθάνεται σαφώς πιο ασφαλής σε σχέση με τα ME 22;

Είναι λίγο τρόμπας και βαριέται ή νομίζει τον δουλεύω γιατί δεν έχω σχέση με δίκυκλα.  Ένα ναι είπε. 😂

Σόρρυ

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Fordakias7 είπε

Καλησπέρα είμαι ανάμεσα σε Michelin city pro και μετζελερ me 22 αυτήν την στιγμή φοράω τα μετζελερ αλλά κλείσανε 3 χρόνια και χρήζουν αλλαγής.Εαν υπάρχει και κανένα άλλο καλό λάστιχο εκτός από αυτά των 2 δοκιμασμενο

Είχα τα metzeler άριστο ελαστικό για παπί και τα ίδια έβαλα πριν 15 μέρες σε ακριβώς ίδιο παπί X 135 . Πήγα Περιστερά στη Μιχαλακοπούλου λόγω της παγκόσμιας κατάστασης δεν είχε απλά αλλά κάτι με 90 ευρώ πέρασα και τα έβαλα με 70 ευρώ στο rodamoto στη Λ. Αλεξάνδρας. Δεν έχω κάτι με τα υπόλοιπα απλά συνήθισα αυτά το παπί συμπεριφέρεται τέλεια και δεν τα αλλάζω. Και όπως είπαν άλλοι παραπάνω τρία χρόνια είναι πολλά. Σκληραίνουν και δεν κρατάνε γιατί είναι δύο ρόδες και μάλιστα στενές.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα φιλε μου 70 ευρω μαζι με σαμπρελες;;;

Μόλις τώρα, Fordakias7 είπε

.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε

.

Όχι ρίσκαρα και άφησα τις ίδιες τις οποίες είχα αλλάξει πριν 1-2 χρόνια με την προηγούμενη αλλαγή ελαστικών γιατί όπως τις είδε που είπε ότι δεν βλέπει κάποιο πρόβλημα . Με σαμπρέλες ήταν + 10 ευρώ.

Μάλλον λάθος μου αλλά ο χρόνος θα δείξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...