Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Tony_Ts είπε Αφήνω αυτές τις σκέψεις εδώ. Όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά, ας μελετήσουν αυτό το «σεντόνι» 😉 Φίλε δεν άντεξα να διαβάσω ούτε το 1/3 από το σεντόνι γιατί όσα γράφεις στο ξεκίνημα είναι λάθος. Αστικοί μύθοι που απλώς δεν ισχύουν. Η αξία το bitcoin είναι σε δολάρια οπότε αυτός μου έχει δολάρια έχει και όσα bitcoin θέλει, αλλά τι να τα κάνει αφού έχει δολάρια;😆 Η αξία του μπιτκοιν υπάρχει γιατί όλοι αγοράζούνε μόνο. Αν αρχίσουν να πουλάνε για να πάρουν δολάρια, τότε θα ξαναπάει στο 1€. Αυτό που κάνει τώρα είναι να δεσμεύει ρευστότητα που είναι προς όφελος του εκδότη του δολαρίου, για αυτό το αφήνουν. Κρίμα γιατί χάνεις τον περιορισμένο χρόνο ζωής που έχεις σε άχρηστα πράγματα. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2021 από pavlitakis
sakis225 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Και τελικά αυτή θα είναι η συναλλαγή του μέλλοντος:
teovag Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 https://www.newmoney.gr/roh/bloomberg/elon-mask-apokalipse-ta-kripto-pou-agorazi-ke-gkremise-ekino-pou-dimiourgise-ekatommiriouchous-se-mia-nichta/
crossmo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 23/10/2021 στις 12:08 ΠΜ, Hacker?pcs είπε Με ένα ευρώ δεν θα αγοράζεις τυρόπιτα γιατί δεν θα δουλεύουν τα POS και το τραπεζικό σύστημα γενικότερα Με 1 ευρώ σε μετρητά μιά χαρά αγοράζεις τυρόπιτα, just a quick F.Y.I Με 1 ευρώ σε BTC σε μετρητά, κομματάκι δύσκολο να φας κάτι αν πέσει το σύστημα. Στις 23/10/2021 στις 12:20 ΠΜ, giopa62 είπε Δε θες να καταλάβεις. Έχεις δει πολλούς να πηγαίνουν με ράβδους χρυσού να αγοράσουν ελικόπτερα και κότερα; Θες τώρα να μου πεις χωρίς δίκτυα ποιος θα πρωτοκάνει ανάληψη το λίγο % των χρημάτων που υπάρχουν πραγματικά διαθέσιμα; Γιατί χωρίς δίκτυα ούτε καρτούλα για ΑΤΜ θα έχεις. Εγώ πάλι μπορώ, και νομίζω και αρκετοί άλλοι.. βλέπε κάτω από στρώμα και μέσα σε γλάστρες λέμε!!! Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από crossmo
zmaskos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Στις 25/10/2021 στις 3:53 ΜΜ, teovag είπε https://www.newmoney.gr/roh/bloomberg/elon-mask-apokalipse-ta-kripto-pou-agorazi-ke-gkremise-ekino-pou-dimiourgise-ekatommiriouchous-se-mia-nichta/ Ναι το εριξε στην αφανεια γιαυτο εχει ενα 40% σημερα.
Hacker?pcs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 10 ώρες πριν, crossmo είπε Με 1 ευρώ σε μετρητά μιά χαρά αγοράζεις τυρόπιτα, just a quick F.Y.I Για πόσο καιρό; Καμιά βδομάδα το πολύ; Γιατί μετά πρέπει να δουλέψουν προμηθευτές, μεταφορικές, κτλ κτλ για να μπορεί να δουλέψει ο φούρνος και το κάθε μαγαζί, μετά χωρίς ίντερνετ γιοκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα