Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, icenex είπε

Ειναι φουσκα παιδια, μην ασχολειστε αφηστε ολους εμας τους τρελους να αγοραζουμε την τσιχλοφουσκα btc.

Αλλα ετσι ηταν παντα οι ανθρωποι και ιστορικα να το παρεις οτι δεν το καταλαβαιναν το λοιδορουσαν.

μακάρι όσοι ασχολούνται με αυτό να πάνε μπροστά. όλοι που ασχολείστε, εφόσον βγάζετε λεφτά, έχετε δίκιο. μόνο που μιλάμε για ένα ''πράγμα'', το οποίο μπορεί να ''ανακαλυφθεί'' πεπερασμένα και η τιμή του αυξάνεται γιατί κάποιοι το αγοράζουν. κάποια στιμγή αυτό θα τερματήσει, θα σταματήσει να υπάρχει ενδιαφέρον αγοράς του νομίσματος. και τότε όσοι έχουν νομίσματα στην κατοχή τους θα θέλουν να τα πουλήσουν. αλλά κανείς δεν θα μπει σε αγορά στην οποία δεν μπορεί να πουλήσει παραπάνω από όσο αγόρασε. και μάντεψε τι θα γίνει με την αξία των νομισμάτων τότε.

αυτό που σου λέω κάποια στιγμή θα γίνει. το ποια θα είναι αυτή η στιγμή κανένας δεν ξέρει. αλλά 1000% θα γίνει. προς το παρόν μαζικές αγορές γίνονται από ανθρώπους που διακινούν μαύρο χρήμα και το ξεπλένουν καθώς και από ''επενδυτές'' που διαχειρίζονται χρήματα άλλων. θεωρώ απίθανο κάποιος σοβαρός άνθρωπος με κάποιο χαρτοφυλάκιο να ρισκάρει 1 μύριο για να αγοράσει κρύπτο

• Like 2
  • Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, james01gr είπε

μακάρι όσοι ασχολούνται με αυτό να πάνε μπροστά. όλοι που ασχολείστε, εφόσον βγάζετε λεφτά, έχετε δίκιο. μόνο που μιλάμε για ένα ''πράγμα'', το οποίο μπορεί να ''ανακαλυφθεί'' πεπερασμένα και η τιμή του αυξάνεται γιατί κάποιοι το αγοράζουν. κάποια στιμγή αυτό θα τερματήσει, θα σταματήσει να υπάρχει ενδιαφέρον αγοράς του νομίσματος. και τότε όσοι έχουν νομίσματα στην κατοχή τους θα θέλουν να τα πουλήσουν. αλλά κανείς δεν θα μπει σε αγορά στην οποία δεν μπορεί να πουλήσει παραπάνω από όσο αγόρασε. και μάντεψε τι θα γίνει με την αξία των νομισμάτων τότε.

αυτό που σου λέω κάποια στιγμή θα γίνει. το ποια θα είναι αυτή η στιγμή κανένας δεν ξέρει. αλλά 1000% θα γίνει. προς το παρόν μαζικές αγορές γίνονται από ανθρώπους που διακινούν μαύρο χρήμα και το ξεπλένουν καθώς και από ''επενδυτές'' που διαχειρίζονται χρήματα άλλων. θεωρώ απίθανο κάποιος σοβαρός άνθρωπος με κάποιο χαρτοφυλάκιο να ρισκάρει 1 μύριο για να αγοράσει κρύπτο

Κάποιοι δεν το κάνουμε για το κέρδος και το χρησιμοποιούμε κανονικά ως μέσο συναλλαγής . Αντί να έχουμε ευρώ στο προρτοφολι μας έχουμε κρυπτο. Όπως πολλοί και σοβαροί άνθρωποι πέρα από ευρώ έχουν και δολάρια. Είναι ακριβώς το ίδιο πραγμα . Τώρα αν εσυ σου αρέσει να προσβάλεις όσους επέλεξαν να χρησιμοποιούν ένα διαφορετικό νομισμα από αυτό που εσυ έχεις συνηθίσει, ως μη σοβαρούς , τότε επέτρεψε μου να σου πω ότι κανείς λάθος και οι θεωριες σου στηρίζονται σε μονόπλευρη αντίληψη.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Herald είπε

5ψήφια νούμερα έτσι και αλλιώς βγάζω εδώ και 5 χρόνια από την εργασία μου και δεν σου έχω δώσει καμία 3090, γιατί να αλλάξει αυτό τώρα. Δεν σου πά θα γίνει κανείς πλούσιος σώνει και ντέ, αλλά ασχολούμε σαν χόμπι, με περιστασιακό mining και λίγο trading (day trading κυρίως όταν βαριέμαι), και έχω αυτή τη στιγμή 7xxx. Από την τσέπη μου χρήματα έχω βάλει 501€ (just) όταν λόγω εντελώς λάθος trade, τα έβαλα όλα σε coin που έπεσε 30%, αγόρασα άλλα τόσα για να τα βγάλω πίσω σε περίπτωση ανοδου. Όπως και έγινε. 

Αν θες τους λογαριασμούς στους στέλνω σε pm ;) 

Οι λογαριασμοί σου μπορεί να έχουν προκύψει με χίλιους δύο τρόπους.

Λογιστές(με γραφείο) έχω δει και σε διαγωνισμό(πολύ παλιά) για το Υπουργείο Οικονομικών. Γιατί η πίεση ήταν τεράστια(ελάχιστος χρόνος για internet) και έψαχναν οδούς διαφυγής. Όπως επίσης έχω δει και άτομα που κατάφεραν με το αντίστοιχο τρέξιμο/άγχος να στρώσουν πελατεία και να βγάζουν το λιγότερο 3K καθαρά τον μήνα. Κανένας δεν θα καθόταν να κάνει αυτή τη δουλειά πάντως αν τα έβγαζε από τα κρύπτο.

Δημοσ.

εγω θα αφησω απλα αυτο εδώ. "Shiba inu a shitcoin and a meme token"

γιατι κατι για τυροπιτες και μιλκο βλέπω πανω

Δεν θα μπω καν σε συγκριση με το Doge ποιο απο τα δύο ειναι shitcoin.

Το Shib ειναι πλεον utility και το αλλο ειναι ενα Pump coin του ελον μασκ δεν κρυβει τιποτα στο τεχνολογικό background.

Το shib παει για δικό του blockchain πολυ συντομα , και θα φυγει απο το erc-20.

Διαβάστε το whitepaper του , τα Milestones που εχει κανει σε 1 χρονο δηλάδη ενα πολυ μικρό διάστημα δεν τα έχουν κανει κατα πολύ ,μεγάλα coins.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Οι λογαριασμοί σου μπορεί να έχουν προκύψει με χίλιους δύο τρόπους.

Λογιστές(με γραφείο) έχω δει και σε διαγωνισμό(πολύ παλιά) για το Υπουργείο Οικονομικών. Γιατί η πίεση ήταν τεράστια(ελάχιστος χρόνος για internet) και έψαχναν οδούς διαφυγής. Όπως επίσης έχω δει και άτομα που κατάφεραν με το αντίστοιχο τρέξιμο/άγχος να στρώσουν πελατεία και να βγάζουν το λιγότερο 3K καθαρά τον μήνα. Κανένας δεν θα καθόταν να κάνει αυτή τη δουλειά πάντως αν τα έβγαζε από τα κρύπτο.

Mα δεν σου είπα ότι βγάζω μισθούς για να συντηρηθώ, αν αυτό εννοείς. Είναι προφανές, και δεν νομίζω να είπα κάπου κάτι τέτοιο. Άλλωστε δεν έχω και το κεφάλαιο για να κάνω κάτι τέτοιο. Αλλά δεν ασχολούμε έτσι και αλλιώς και 8 ώρες την ημέρα για να περιμένω να βγάζω μισθό. Οπότε ολίγον άτοπο αυτό που λές. 

Για την ιστορία, έκανα κάποτε mining με 1080ti όταν η τιμή του BTC ήταν στα 3k, κάπου στα μέσα του 2017, και είχα αξία σε € περίπου 500. Από τότε τα είχα αφήσει στο kraken, χωρίς να τα ακουμπήσω. Νοέμβριο του 2020 πήρα την 3090 και έκανε mining για 2-3 μήνες, και μαζί με αρκετό day trading (10 λεπτά το πρωί πριν πάω για δουλειά ασχολιούμουνα) έχω φτάσει τα 7xxxk.  Και πρόσεξε τι θα σου πώ, μπήκα στο doge στα 0.13cents, παραμένει χαμηλά, αλλά περιμένω να πάρει και αυτό την ανιούσα που ακολούθησε το btc / eth. Έστω και σε μορφή φούσκας. Και αυτά 7k ξέρεις πόσα θα γίνουν...

Τώρα θα μου πείς, ε ωραία έβγαλες 7-10-15k σε 3 χρόνια, σίγα τα αυγά. Ναι οκ, μιλάμε όμως ότι έβγαλα αυτά τα χρήματα με ελάχιστη ασχολία και ουσιαστικά με 500€ κεφάλαιο. 

ΥΓ1. Όταν λέω να σου δείξω τους λογαραισμούς εννοούσα το crypto wallet, όχι της τράπεζας μου. H τράπεζα έχει 296€ μέσα just  :P 

Επεξ/σία από Herald
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, atheatos είπε

Κάποιοι δεν το κάνουμε για το κέρδος και το χρησιμοποιούμε κανονικά ως μέσο συναλλαγής . Αντί να έχουμε ευρώ στο προρτοφολι μας έχουμε κρυπτο. Όπως πολλοί και σοβαροί άνθρωποι πέρα από ευρώ έχουν και δολάρια. Είναι ακριβώς το ίδιο πραγμα . Τώρα αν εσυ σου αρέσει να προσβάλεις όσους επέλεξαν να χρησιμοποιούν ένα διαφορετικό νομισμα από αυτό που εσυ έχεις συνηθίσει, ως μη σοβαρούς , τότε επέτρεψε μου να σου πω ότι κανείς λάθος και οι θεωριες σου στηρίζονται σε μονόπλευρη αντίληψη.

Πως ακριβώς είναι το ίδιο; Το δολάριο για παράδειγμα είναι συνδεδεμένο με την πορεία της οικονομίας των ΗΠΑ. Επίσης υπάρχει νομικό πλαίσιο και αιτιολόγηση κατοχής μεγάλων ποσών.

Το btc μπορεί να πάει σε μια μέρα από 60.000 στο 0 αφού η μόνη σύνδεση του είναι με την βούληση των κατεχόντων και τυπικά δεν είναι νόμιμο.

Το btc είναι το όνειρο του κάθε μέσου ανθρώπου να αποκτήσει χρήματα. Έχω και εγώ όπως είπα πιο πριν αλλά έχω και την αίσθηση τι είναι.

Περί σοβαρότητας μετά τα 100.000€ ανά τράπεζα και καταθέτη να ανησυχείς αφού και να πτωχεύσουν οι τράπεζες υπάρχει η εγγύηση της ΕΚΤ.

Επεξ/σία από Dimitris_1981
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

Πως ακριβώς είναι το ίδιο; Το δολάριο για παράδειγμα είναι συνδεδεμένο με την πορεία της οικονομίας των ΗΠΑ. Επίσης υπάρχει νομικό πλαίσιο και αιτιολόγηση κατοχής μεγάλων ποσών.

Νομικό πλαίσιο υπάρχει (αλίμονο). Το ότι είναι συνδεδεμένο με την πορεία της οικονομίας κάποιοι μπορεί να το θεωρήσουν και ανέκδοτο. 

Δεν είμαι κανένας τρελός υποστηρικτής των crypto αλλά μου προκαλεί εντύπωση η πίστη που έχετε πολοί εδώ μέσα στο κράτος, την κεντρική τράπεζα και το τραπεζικό σύστημα. Ειδικά οταν μιλάμε για πολίτες χώρας που γλύτωσαν το bail-in παρα τρίχα. Eπίσης, ακόμα και 100.000 δεν είναι κανένα τρελό ποσό. Μπορεί να υπάρξει για λίγο διάστημα στον λογαριασμό ενός μέσου Έλληνα που μπορεί πχ να έχει πουλήσει κανα ακίνητο απο κληρονομιά κτλπ. 

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, james01gr είπε

τα λεφτά πάνε στα λεφτά.  είναι πραγματικά κρίμα όποιος δεν το βλέπει. εάν κάποιος έχει πολλά χρήματα στην άκρη και αγοράσει 1 coin, δεν τρέχει και κάτι. οι φανατικοί οπαδοί των κρύπτο, είτε δεν έχουν καθόλου κεφάλαιο είτε ρισκάρουν τα πάντα για αυτό. τα κρύπτο δεν είναι να ρισκάρεις τα πάντα. να ρίξεις ένα ποσό οκ αλλά αυτός με τα 500 και τα 1000 δεν πρόκειται ποτέ να βγάλει πραγματικά χρήματα. το να βγάλεις 1000 ευρώ, οκ καλό είναι. αλλά εδώ μιλάμε πως εάν μπορείς να επενδύσεις τότε πραγματικά θα βγάλεις κέρδος. τα 500 ευρώ άντε και να τα κάνεις 1000. μπράβο σου, παίρνεις το 1/3 από ένα τηλέφωνο. τα 50κ ή τα 100κ να τα κάνεις 100κ ή 200κ (σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαια, τραβάς άμεσα το κεφάλαιό σου και παίζεις με τα κέρδη σου όσο θέλεις μετά). εκεί αρχίζουν και σοβαρεύουν τα πράγματα. και να για μπορείς να τοποθετήσεις 100κ σε κρύπτο, σημαίνει πως δεν σου λείπει το ευρώ για να βάλεις 10 ευρώ στην άκρη κάθε μήνα.

6 ευρώ το 2017 τα εκανα 580 σε 5 μήνες. 70 ευρώ φέτος τα εκανα 1600 σε 7 μήνες. Δεν βάζω πολλά δεν είμαι τζογαδόρος βάζω όσα δεν με νοιάζει να χάσω. Ούτε θα βγάλω εκατομμύρια αλλά αυτά που έχω βγάλει είναι λίγα? Αναλογικά με το κεφάλαιο που έχω βάλει? Αν έβαζα 500 θα τα είχα κάνει 58000 ευρώ το 2017 αλλά δεν ήθελα να ρισκάρω για αυτό τα εκανα 580. Νόμος βάζουμε όσα δεν μας ενδιαφέρει να χάσουμε.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

Το btc μπορεί να πάει σε μια μέρα από 60.000 στο 0 αφού η μόνη σύνδεση του είναι με την βούληση των κατεχόντων και τυπικά δεν είναι νόμιμο.

Το btc είναι το όνειρο του κάθε μέσου ανθρώπου να αποκτήσει χρήματα. Έχω και εγώ όπως είπα πιο πριν αλλά έχω και την αίσθηση τι είναι.

Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Έχω ένα δεύτερο νομισμα για τις συναλλαγές μου και τις πραγματοποιώ φυσικά όπως έκανα και με το δολάριο . Αγόραζα όταν έπεφτε το δολάριο και πούλαγα όταν ανέβαινε όπως κάθε σοβαρός άνθρωπος που έχει στην κατοχή του δολαρίου. Απο την άλλη αν κάνω το ίδιο με το κρυπτο , δεν θεωρούμαι σοβαρός για μερικούς από σας. Κάτι σαν να λέμε έχεις iPhone δεν είσαι σοβαρός….αθηναϊκές πινακίδες κτλ.

Δεν είμαι ψυχολόγος για να ξέρω τι αίσθηση έχεις και γιατί αλλά καλό είναι να το κοιτάξετε με κάποιον ειδικό γιατί σας έχει γίνει εμμονή ιδέα να μπαίνετε σε θέμα για κρυπτο και να τα κράζετε όπως μπαίνουν κάποιοι άρρωστοι σε θέματα apple κτλ.

Επίσης για το έξυπνο που είπε τι θα γίνει όταν θα σταματήσει να ανεβαίνει. Ακριβώς ότι γίνεται με κάθε νομισμα όταν έχει σταθερή αξία. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει 0 όταν όλοι το χρησιμοποιούμε και του έχουμε δωσει έστω και την παραμικρή αξία.

Οποτε τα όνειρα που κάνετε μερικοί , να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, θα παραμείνουν όνειρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, atheatos είπε

Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Έχω ένα δεύτερο νομισμα για τις συναλλαγές μου και τις πραγματοποιώ φυσικά όπως έκανα και με το δολάριο . Αγόραζα όταν έπεφτε το δολάριο και πούλαγα όταν ανέβαινε όπως κάθε σοβαρός άνθρωπος που έχει στην κατοχή του δολαρίου. Απο την άλλη αν κάνω το ίδιο με το κρυπτο , δεν θεωρούμαι σοβαρός για μερικούς από σας. Κάτι σαν να λέμε έχεις iPhone δεν είσαι σοβαρός….αθηναϊκές πινακίδες κτλ.

Δεν είμαι ψυχολόγος για να ξέρω τι αίσθηση έχεις και γιατί αλλά καλό είναι να το κοιτάξετε με κάποιον ειδικό γιατί σας έχει γίνει εμμονή ιδέα να μπαίνετε σε θέμα για κρυπτο και να τα κράζετε όπως μπαίνουν κάποιοι άρρωστοι σε θέματα apple κτλ.

Μάλλον εσυ θες ψυχολόγο γιατί σου απαντάνε με επιχειρήματα και αντί να απαντήσεις κανείς προσωπικές επιθέσεις γιατί έχεις ψυχική σύνδεση με τα προΐοντα που αγοράζεις.

Και Apple έχω και κρυπτονομισματα και την άποψη θα την γράφω για ότι θέλω εφόσον το επιτρέπουν οι κανόνες του φόρουμ ακόμα και αν δεν έχω το προΐον. εσυ αν δεν σου αρέσει πήγαινε σε κάποιο φόρουμ που πρέπει να αποδείξεις την κατοχή του προΐοντος για να έχεις άποψη. 

Αντε πια με μερικα φασιστακια εδώ μέσα….

σ.σ. Και την πορεία μιας οικονομίας μπορείς να την υπολογίσεις ενός κρυπτόν όχι. Άρα δεν είναι το ιδιο

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ethereum είπε

φανταστικό το μπλογκ σου , με θεματα οπως " κουκουτσια βερύκοκου με αντικαρκινικές ιδιότητες " ουαου , οπωσδήποτε ξέρετε και απο οικονομία αφου  ξέρετε και απο βερίκοκα :) λες το αλουμινοχαρτο στο κεφαλι  να με προστατευει απο το 5G ?

Δεν ξέρω από αλουμινόχαρτα. Εσύ που τα χρησιμοποιείς ξέρεις καλύτερα. Το να τζογαρει κάποιος δεν χρειάζεται να ξέρει από οικονομία, το αντίθετο μάλιστα. Αν ξέρεις από οικονομία δεν παίζεις τυχερά παιχνίδια αλλά ασχολείσαι με επιχειρήσεις. Απλό, αλλά για να το καταλάβεις πρέπει να βγάλεις το αλουμινόχαρτο που σε προστατεύει από την γνώση.

1 ώρα πριν, icenex είπε

Ειναι φουσκα παιδια, μην ασχολειστε αφηστε ολους εμας τους τρελους να αγοραζουμε την τσιχλοφουσκα btc.

Αλλα ετσι ηταν παντα οι ανθρωποι και ιστορικα να το παρεις οτι δεν το καταλαβαιναν το λοιδορουσαν.

Έτσι κι εσύ λοιδορείς αυτούς που ξέρουν γιατί νομίζεις ότι ξέρεις. Χωρίς να αποκλείεται ότι και αυτοί που είναι υπέρ ή κατά ξέρουν από οικονομία. Σε μία κοινωνία της άγνοιας ζούμε όλοι μας, σε όλα τα πεδία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 μερες τώρα κανείς δεν έχει απαντήσει σε απλά ερωτήματα.

1) Τι καθορίζει την τιμή των κρυπτονομισματων και πως μπορει κάποιος να προβλέψει την ανοδο ή την πτωση τιμής.

2) ποιο είναι το νομικό πλαισιο γύρω από τα κρυπτονομίσματα  και τι γίνεται σε περίπτωση κλοπής ή χειραγώγισης αφού υπάρχει ανωνυμία.

3) Πως εξαφαλίζεται νομικά οχι θεωρητικά ότι αν κυρηχθουν παράνομα ή πτωχευσει το ανταλλακτήριο που μπορεί να έχεις κάποια απο αυτά δεν θα χάσεις τα χρήματα σου,

4) σχετικο με 1. Πως συνδέονται τα κρυπτονομισματα με την πραγματικη οικονομια.

1 παράδειγμα του παρελθοντος και του μέλοντος είναι η επένδυση σε ακίνητα. Το 2014 - 2018 αγόραζες ακίνητα σε τιμές που με την ανακαίνιση σε 5 χρόνια max εκανες απόσβεση και αν τα πουλήσεις σήμερα θα βγάλεις παραπάνω από το αρχικό κεφάλαιο. Κατι τέτοιο αν δεν επέμβει η Ελληνική κυβέρνηση αναμένεται να ξανασυμβεί όταν θα αρχίσουν τα αρπαχτικά ταμια να πωλούν τα σπίτια που πήραν κοψοχρονιά. Οι τιμές των ακινήτων θα πέσουν αλλα κάποια στιγμή θα επανέλθουν σε φυσιολογικές τιμές. Είναι μια επενδυση που εμπέριέχει ρίσκο αλλά ο καθένας μπορεί να μελετήσει τα στοιχεία και αν έχει τα κεφάλαια (και την δίαθεση να ρισκάρει) να επενδύσει.

Τέλος επειδή κάποιοι εδώ μέσα αρνούνται την έκφραση αντίθετης άποψης και παραγωγικού διαλόγου, αυτό είναι το τελευταίο που ποστ στο θέμα αφου από ότι φαίνεται ενοχλεί η προτροπή προσοχής προς τους αναγνώστες του θέματος που μπήκαν για να σχηματίσουν μια άποψη για τα btc και γενικά τα cryptocurrency.

Η μοναδική αποδεκτή αποψη είναι πάρε κόσμε να κονομήσεις ακόμα και αν αυριο  μεθαύριο καποιοι πτωχεύσουν κατι σαν πυραμίδα πονζι δηλαδή....

σ.σ. για να μην τσουβαλιάσω υπάρχουν και άτομα όπως ο icenex που παρότι διαφωνούμε δεν προσβάλλει και εκφράζει τα δικα του  επιχειρήματα. Με τέτοιους χίλιες φορες να μιλάω και να πούμε τις απόψεις μας. 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

Μάλλον εσυ θες ψυχολόγο γιατί σου απαντάνε με επιχειρήματα και αντί να απαντήσεις κανείς προσωπικές επιθέσεις γιατί έχεις ψυχική σύνδεση με τα προΐοντα που αγοράζεις.

Και Apple έχω και κρυπτονομισματα και την άποψη θα την γράφω για ότι θέλω εφόσον το επιτρέπουν οι κανόνες του φόρουμ ακόμα και αν δεν έχω το προΐον. εσυ αν δεν σου αρέσει πήγαινε σε κάποιο φόρουμ που πρέπει να αποδείξεις την κατοχή του προΐοντος για να έχεις άποψη. 

Αντε πια με μερικα φασιστακια εδώ μέσα….

σ.σ. Και την πορεία μιας οικονομίας μπορείς να την υπολογίσεις ενός κρυπτόν όχι. Άρα δεν είναι το ιδιο

Δε ρώτησα κάτι για να απαντήσεις. Το ποιος έχει αναπάντητα ερωτήματα φαίνεται ξεκάθαρα ….

Παραδειγμα έφερα σε σχόλιο που θέλει μη σοβαρούς να επενδύουν σε κρυπτο. Αν δεν σου αρέσει η ιδέα του ψηφιακού νομίσματος , δεν μπορω ούτε να στην επιβάλλω ούτε να σε κάνω να την καταλάβεις. Επειδή ψηφιακά νομίσματα θα δημιουργηθούν απο κράτη σε λίγο καιρό εύχομαι τότε να βρεις απαντήσεις στα ερωτήματα σου .

Την αρχή των αλλαγών χρόνια τώρα σε όλα τα κράτη την κάνουν οι πολίτες και τα κράτη ακολουθούν. Οποίος πιστεύει το αντίθετο εχει σοβαρό πρόβλημα ύπαρξης.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Arkin είπε

6 ευρώ το 2017 τα εκανα 580 σε 5 μήνες. 70 ευρώ φέτος τα εκανα 1600 σε 7 μήνες. Δεν βάζω πολλά δεν είμαι τζογαδόρος βάζω όσα δεν με νοιάζει να χάσω. Ούτε θα βγάλω εκατομμύρια αλλά αυτά που έχω βγάλει είναι λίγα? Αναλογικά με το κεφάλαιο που έχω βάλει? Αν έβαζα 500 θα τα είχα κάνει 58000 ευρώ το 2017 αλλά δεν ήθελα να ρισκάρω για αυτό τα εκανα 580. Νόμος βάζουμε όσα δεν μας ενδιαφέρει να χάσουμε.

αυτό θέλω να πω. πως εσύ παλεύεις για 500 ευρώ και 1000 ευρώ. για χόμπι μια χαρά είναι. άλλοι στο στοίχημα χάνουν παραπάνω. αλλά εδώ μιλάμε για εκατομύρια σε κεφαλαιοποίηση, μιλάμε πως την κούρσα την οδηγούν αυτοί που διαθέτουν τα ποσά αυτά. εάν εσύ τα 70 τα έκανες 1600, ο άλλος που έχει βάλει μέσα 70κ έχει γίνει εκατομυριούχος. και το κυριότερο, τα χρήματα αυτά δεν δηλώνονται ΠΟΥΘΕΝΑ. συμφωνώ με την τελευταία σου φράση. εάν έπαιζα ποτέ σε αυτά, θα κοιτούσα να έπαιρνα το κεφάλαιό μου όσο πιο σύντομα γίνεται. αλλά θεωρώ πως χρειάζονται τουλάχιστον 50χιλ για να βγάλεις.

9 λεπτά πριν, atheatos είπε

Δε ρώτησα κάτι για να απαντήσεις. Το ποιος έχει αναπάντητα ερωτήματα φαίνεται ξεκάθαρα ….

Παραδειγμα έφερα σε σχόλιο που θέλει μη σοβαρούς να επενδύουν σε κρυπτο. Αν δεν σου αρέσει η ιδέα του ψηφιακού νομίσματος , δεν μπορω ούτε να στην επιβάλλω ούτε να σε κάνω να την καταλάβεις. Επειδή ψηφιακά νομίσματα θα δημιουργηθούν απο κράτη σε λίγο καιρό εύχομαι τότε να βρεις απαντήσεις στα ερωτήματα σου .

Την αρχή των αλλαγών χρόνια τώρα σε όλα τα κράτη την κάνουν οι πολίτες και τα κράτη ακολουθούν. Οποίος πιστεύει το αντίθετο εχει σοβαρό πρόβλημα ύπαρξης.

όποιος βάζει όλα του τα χρήματα στο κρυπτονόμισμα και το εμπιστεύεται τυφλά, κάνει λάθος. απλά, καθαρά και ξάστερα. δεν μπορώ να σε πείσω για κάτι άλλο, ούτε και εσύ θα μπορέσεις για το αντίθετο. αλλά όμως δεν μπορείς να αρνηθείς πως στα κρύπτο κρύβονται κέρδη από παράνομες δραστηριότητες καθώς είναι απρόσωπο και δεν δηλώνεται πουθενά. τα κρύπτο κάποια στιγμή θα τα ελέγξουν τα κράτη, είναι βέβαιο καθώς πολλοί αποφεύγουν τους φόρους μέσω αυτών. τα κρύπτο δεν είναι ελευθερία, πολλοί τα θεωρούν επανάσταση και τα έχουν ντύσει με έναν τέτοιο μανδύα για να φαίνονται ελκυστικά. το μόνο ελκυστικό αυτή την στιγμή είναι πως πολλοί βγάζουν χρήμα. και όταν βγάζεις χρήμα δεν υπάρχουν προβλήματα. όταν το χρήμα σταματήσει, τότε ξεκινάνε όλα. και το bitcoin φαίνεται πως έχει τέλμα, είναι πεπερασμένο και δεν ελέγχεται από κανέναν.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, atheatos είπε

παραθεση/repy = απαντω. και αυτή ειναι η λογική των φορουμ σε θέματα που συζητιουνται. Αλλιώς οταν καποιος λέει τη μπαρουφα  "τα apple ειναι για τα σκουπιδια" μην απαντατε γιατι δεν σας ρωτησε κατι.....

Δεν μπαίνω αλλο σε κουβέντα οπως είπα στο τελευταιο μου ποστ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...