Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, eemix είπε

Ρε παιδιά εξηγήστε μου κάτι, όσοι γνωρίζετε από νόμους Φυσικής. (Συνάδελφος μου είπε ότι είναι δυνατόν). Στη σκηνή με το αεροπλάνο  ο νόμος της βαρύτητας έχει πάει στράφι και πηδάει προς το αεροπλάνο προς τα πάνω, ενώ όλα πέφτουν κάτω, ή το αεροπλάνο λειτουργεί σαν ρουφήχτρα? Να κάνεις μία ταινία βασισμένη σε παιχνίδι και να έχει μερικές υπερβολές, αλλά και η υπερβολή έχει όρια....

μην ψαχνεις ποτε λογικη σε χολλυγουντ και ανιμε αδελφε! και στα 2 δεν υπαρχουν κανονες και ειδικα στα δευτερα βλεπεις 15αχρονα να ειναι πιο δυνατα και εξυπνα απο 50αρηδες οποτε....switch off τη λογικη και παρακολουθηση! 

Οσο για την ταινια αυτη καθεαυτη.... μπαααααα...

Επεξ/σία από EzioMorte
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Ελα μωρέ πως κάνεις ετσι για ένα αεροπλάνο. Εδω σε αλλη ταινια ειχαν κάνει γεώτρηση σε αστεροειδή στο αεροπλάνο κολλάς........

Ξέρω να κρίνω ταινία ανά είδος, οκ, αλλά να βλέπω απλά μία συρραφή από σκηνές δεν κάνει κάτι που γυρίστηκε και μονταρίστηκε, ταινία. 

Όπως δεν ευχαριστήθηκα πχ το Γκοτζίλα Vs Κογκ και ας ήξερα τι θα έβλεπα εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Τουλάχιστον ας φτιάξουν μια καινούργια ιστορία και να μην δούμε κάποια ιστορία από το παιχνίδι σε live action..

Δημοσ.

ό τύπος είναι καθαρό βύσμα του χόλυγουντ,ούτε για spiderman έπεισε ούτε για τον σημερινο ρόλο,ένας ηθοποιος του βαθμού 1 ,απλα και το χόλυγουντ έχει τα βύσματα του

• Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, dbrillis είπε

Παιξε και την τελευταία τριλογία Tomb Rider. 

Εχω παιξει πρωτο και δευτερο απο οταν βγηκαν και οντως ειναι πολυ καλα, εχω και το τριτο αλλα δεν εχω βρει χρονο ακομα.

Παντως τα Uncharted ηταν πολυ καλυτερα, χωρις να υποτιμω τα tb.

Ο Holand πολυ καλο ταλεντακι και προσωπικα τον παω πολυ αλλα ειναι μην κοροιδευομαστε σαν παιδακι γυμνασιου αμουστακο στην φατσα ενω o Drake ειναι βαρβατος στα παιχνιδια και παιζει μπουκετακια για πρωινο, ο Holand εχει φατσα αμα με σπρωξεις θα φερω τον αδερφο μου λολ

Ακυρη επιλογη cast...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...