GlBodhi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Πλέον είναι γεγονός ότι οι σημερινές ταινίες δεν έχουν ψυχή…δηλαδή είναι ξεκάθαρο ότι στηρίζονται περισσότερο σε cgi σκηνές με βισματα ηθοποιούς(μετρημένοι στα δάχτυλα) με ανολοκλήρωτο σενάριο (το οποίο πρέπει να είναι political correct και να μην «προσβάλλει» διάφορες ομάδες ατόμων,ενώ ταυτόχρονα να αναδεικνύει την δυναμική γυναίκα κλπ) και τέλος να ξανά φτιάχνει «Remake»αγαπημένων ταινιών (Terminator,Rocky,Back to the future,Star wars κλπ) μόνο και μόνο με σκοπό το χρήμα με λίγα λόγια ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ !! ειδικα στους περισσότερους από εμάς που έχουμε μεγαλώσει με ταινίες του 80’ 90’ είναι απίστευτα θλιβερό θέαμα αυτό που γίνεται τώρα! αφήστε τον Nathan στην ησυχία του και κάντε την ίδια ταινια με τίτλο ‘‘Tom Holland’s Jungle adventure part 1 ‘’ και ούτω καθεξής 14
isspro Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Όλο λάθος το πήγανε δυστυχως. Το μπέρδεψαν με 007/Lara croft. Καλύτερο το fun film που είδα σε ένα προηγούμενο ποστ 1
GlBodhi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2021 από GlBodhi
ELMastas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τόσα χρόνια περίμενε ο κόσμος,αλλά όπως φαίνεται δεν θα αποζημιωθεί,καθώς δεν θυμίζει πολλά απο τα παιχνίδια,ούτε ανάλογη ατμόσφαιρα και ύφος βγάζει ούτε οι ηθοποιοί δείχνουν να έχουν χημεία,απλά σαν κάτι Generic και αδιάφορο Lara-Bond μαζί με συραμμένα κομματάκια απο παλιές action ταινίες,όπως ανέφερε και ένα παλικάρι πιο πάνω φέρνει αυτό που είδαμε 🤔 Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2021 από ELMastas 1
JailbrokenDiesel Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 - Mom I want Uncharted! - We have Uncharted at home. - Uncharted at home … 2
MikeGR7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Επαιξα μονομιας την τριλογια remaster στο PS5 το ενα παιχνίδι πισω απο το αλλο τον Σεπτεμβρη. Δεν ειχα παιξει ποτε πριν Uncharted και έμεινα άφωνος! Αυτος ο Σεπτέμβρης και ο προηγούμενος Αυγουστος που ειχα παίξει παλι με ιδιο τροπο στο PS5 τα δυο Spiderman ηταν απο τους κορυφαιους gaming μήνες της ζωής μου... Περιττο να πω οτι επιστρεφοντας απο το PS5 στην 3080ti μου η πτωση της ποιοτητας στα παιχνίδια του PC ηταν σαν να εφαγα τσιμεντολιθο στο κεφαλι... Τεσπα ηθελα να καταληξω οτι εχοντας φρεσκια την εμπειρια Uncharted στην διανοια μου, ειδα αυτο το trailer και αμέσως επαθα γαστροεισοφαγικη παλινδρομιση ενω ταυτοχρονα επαθα και διαροια με αποτελεσμα να χρειαζομαι καινουργια καρεκλα PC τωρα... Πραγματικα νομιζα οτι ειναι καποια κωμωδια - παρωδια του Uncharted τυπου Scary Movie και οταν δεν ειδα να πεταγετε απο πουθενα ο Rock και ο Jack Black και οτι σοβαρολογουνε... αρχισαν οι... παρενεργειες..... 1
dbrillis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, MikeGR7 είπε Επαιξα μονομιας την τριλογια remaster στο PS5 το ενα παιχνίδι πισω απο το αλλο τον Σεπτεμβρη. Δεν ειχα παιξει ποτε πριν Uncharted και έμεινα άφωνος! Αυτος ο Σεπτέμβρης και ο προηγούμενος Αυγουστος που ειχα παίξει παλι με ιδιο τροπο στο PS5 τα δυο Spiderman ηταν απο τους κορυφαιους gaming μήνες της ζωής μου... Περιττο να πω οτι επιστρεφοντας απο το PS5 στην 3080ti μου η πτωση της ποιοτητας στα παιχνίδια του PC ηταν σαν να εφαγα τσιμεντολιθο στο κεφαλι... Τεσπα ηθελα να καταληξω οτι εχοντας φρεσκια την εμπειρια Uncharted στην διανοια μου, ειδα αυτο το trailer και αμέσως επαθα γαστροεισοφαγικη παλινδρομιση ενω ταυτοχρονα επαθα και διαροια με αποτελεσμα να χρειαζομαι καινουργια καρεκλα PC τωρα... Πραγματικα νομιζα οτι ειναι καποια κωμωδια - παρωδια του Uncharted τυπου Scary Movie και οταν δεν ειδα να πεταγετε απο πουθενα ο Rock και ο Jack Black και οτι σοβαρολογουνε... αρχισαν οι... παρενεργειες..... Παιξε και την τελευταία τριλογία Tomb Rider.
panther_512 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 10 ώρες πριν, peterako είπε Μα τα παιχνίδια σαν ταινίες δεν ήταν ήδη? Τι παραπάνω θα προσφέρει η ταινία? 🤨 Τα παιχνίδια πρόσφεραν κινηματογραφικη εμπειρία. Η ταινία/ταινίες θα προσφέρουν παιχνιδιαρικη εμπειρία. 2
eemix Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά εξηγήστε μου κάτι, όσοι γνωρίζετε από νόμους Φυσικής. (Συνάδελφος μου είπε ότι είναι δυνατόν). Στη σκηνή με το αεροπλάνο ο νόμος της βαρύτητας έχει πάει στράφι και πηδάει προς το αεροπλάνο προς τα πάνω, ενώ όλα πέφτουν κάτω, ή το αεροπλάνο λειτουργεί σαν ρουφήχτρα? Να κάνεις μία ταινία βασισμένη σε παιχνίδι και να έχει μερικές υπερβολές, αλλά και η υπερβολή έχει όρια.... Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2021 από eemix
vorlon68 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 27 λεπτά πριν, eemix είπε Ρε παιδιά εξηγήστε μου κάτι, όσοι γνωρίζετε από νόμους Φυσικής. (Συνάδελφος μου είπε ότι είναι δυνατόν). Στη σκηνή με το αεροπλάνο ο νόμος της βαρύτητας έχει πάει στράφι και πηδάει προς το αεροπλάνο προς τα πάνω, ενώ όλα πέφτουν κάτω, ή το αεροπλάνο λειτουργεί σαν ρουφήχτρα? Να κάνεις μία ταινία βασισμένη σε παιχνίδι και να έχει μερικές υπερβολές, αλλά και η υπερβολή έχει όρια.... Ελα μωρέ πως κάνεις ετσι για ένα αεροπλάνο. Εδω σε αλλη ταινια ειχαν κάνει γεώτρηση σε αστεροειδή στο αεροπλάνο κολλάς........ 1
toupis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Eυχομαι να κρατηση τουλαχιστον 3 ωρες αυτο το ψεμα!! 1
Mafariel Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, vorlon68 είπε Ελα μωρέ πως κάνεις ετσι για ένα αεροπλάνο. Εδω σε αλλη ταινια ειχαν κάνει γεώτρηση σε αστεροειδή στο αεροπλάνο κολλάς........ Να θυμιαω ταινία ανάλογου ύφους που η πρωταγωνίστηρια έκανε τον λευκό καρχαρία άλογο???? 1
vorlon68 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Πιστεύω το επόμενο game που πρέπει να κάνουν ταινία ειναι το god of war
jadawin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 18 ώρες πριν, peterako είπε Μα τα παιχνίδια σαν ταινίες δεν ήταν ήδη? Τι παραπάνω θα προσφέρει η ταινία? 🤨 χρήματα στα ταμεία τους! Έχουν ήδη το Brand name.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα