Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jim_p είπε

Μπορει να δουλεψει ΚΑΙ με 64αρι λειτουργικο ο επεξεργαστης που λες. Αλλα αυτο εχει νοημα αν εχεις πχ 2gb ram και θες να βαλεις μια λινουξοδιανομη που ειναι αποκλειστικα 64αρα. Για διανομη που ειναι και 32αρα ή για windows, βαζεις την 32αρα εκδοση και τερμα.
Με τα 8 θα παει πιο καλα γιατι δεν πηδανε το δισκο με συνεχομενα reads/writes οπως τα 10.

Αν το θες μονο για 20 μερες το χρονο και μονο για σερφαρισμα, μπορεις να το κανεις μαϊμου chromebook βαζοντας ενα cloudready.

Ευχαριστω.Πως γινεται αυτο ?

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να πω και εγω την γνωμη μου. Μια και εισαι πιστος παραθυρακιας, ξεχνα τα 10 (προς το παρον), βαλε ξανα τα 8.1 καθαρη εγκατασταση με εναν ssd 120gb (κατα προτιμηση τον pny) και τελος. Τα 8.1 εχουν υποστηριξη μεχρι το 2023. Μεχρι τοτε εχεις ακομη

• Like 1
Δημοσ.

Γιάννη, βάλε έναν ssd στο 20άρικο. Ότι και να κάνεις με μηχανικό δίσκο μόνο μπελά θα βρεις. Μετά βάλε 7άρια 32bit (αν τα παίρνει) ή 8.1 και τέλος. Έχω ασχοληθεί με παρόμοιο λάπτοπ από Πλαίσιο και είναι απαράδεκτο. Αν βρεις και καμιά μεταχειρισμένη μνήμη και μπορείς να την βάλεις μέσα (ο ssd παραμένει κοινός παρανομαστής) τότε κάντο και βάλε 64bit λειτουργικό.

Με το "αν μπορείς να την βάλεις μέσα" εννοώ ότι αν είναι εύκολο να προσθέσεις μνήμη γιατί κάποια λάπτοπ για να βάλεις μνήμη πρέπει να ξηλώσεις την μητρική ενώ σε άλλα γίνεται ξεβιδώνοντας μια ή δύο βίδες σε ένα μικρό καπάκι από κάτω (θα έχει ένα σύμβολο σαν παραλληλόγραμμο με τετραγωνάκια μέσα, κάτι σαν μνήμη δλδ).

• Thanks 1
Δημοσ.

Μου αρέσει εν τω μεταξύ, που όλα σχεδόν αυτά τα θέματα, ξεκινάνε με το "χρήση μόνο ίντερνετ", λες και είναι κάποια ελαφριά χρήση!

• Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Μου αρέσει εν τω μεταξύ, που όλα σχεδόν αυτά τα θέματα, ξεκινάνε με το "χρήση μόνο ίντερνετ", λες και είναι κάποια ελαφριά χρήση!

Σε σχεση  με πρπγραμματα σχεδιαστικα  κλπ φυσικα και ειναι 

Τα 8,1 ειναι πιο ελαφρυα απο τα 7 ;

Δεν τα εχω δοκιμασει ποτε

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Ειχε απο τον κατασκευαστη τα 8 

59 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

8 που υποστηρίζονται ακόμα και SSD δίσκο. Αν δεν σε ικανοποιεί και τότε άνοιξε άλλο θέμα.

:P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hacker?pcs είπε

7άρια και 32 bit που τα 32άρια τρώνε λιγότερη RAM. Με 10 δεν θα κάνεις τίποτα

Δεν βρισκω απολυτως κανενα λογο καποιος να βαλει 32 απο την στιγμη που εχει 4gb ram. Επισης, γιατι να μην εκμεταλλευτει την 64bit αρχιτεκτονικη του επεξεργαστη; Οπως επισης για ποιον λογο να βαλει τα 7; Αν το λαπτοπ απο την αρχη ειχε τα 8/8.1 και εχουνε βγει drivers μονο για 8/8.1/10, τοτε κανενας λογος για 7.

1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Σε σχεση  με πρπγραμματα σχεδιαστικα  κλπ φυσικα και ειναι 

Πανω κατω ιδια επιδοση με τα 7 θα δεις. Απλα ειναι η πιο "σωστη" λυση.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Alex-V είπε

Δεν βρισκω απολυτως κανενα λογο καποιος να βαλει 32 απο την στιγμη που εχει 4gb ram. Επισης, γιατι να μην εκμεταλλευτει την 64bit αρχιτεκτονικη του επεξεργαστη; Οπως επισης για ποιον λογο να βαλει τα 7; Αν το λαπτοπ απο την αρχη ειχε τα 8/8.1 και εχουνε βγει drivers μονο για 8/8.1/10, τοτε κανενας λογος για 7.

Τα 32 τρώνε λιγότερη RAM και πλέον στα 4GB (θα βλέπει όλη τη RAM στα 32bit με το PAE enabled) κάθε MB για browsing μετράνε που οι browser τρώνε τη RAM σαν πατατάκια. Τα 7 είναι πιο ελαφριά από τα 8/8.1 και με drivers ό,τι και να είναι θα παίζει και στα 7

Δημοσ.

Γιάννη δε χρειάζεται να το παιδεύεις πολύ. Αν δεν βάλεις ssd, ότι και να κάνεις τζάμπα θα το κάνεις, οπότε πάρε έναν 120άρι (πρόταση μου) και δοκίμασε και τα 10άρια και τα 8άρια για να έχεις ιδία άποψη.

Πριν, σου είπα να βάλεις 32bit αλλά δεν είχα προσέξει ότι έχει 4gb το λάπτοπ. Λάθος μου, βάλε 64bit από όποιο λειτουργικό επιλέξεις.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, micos000 είπε

Γιάννη δε χρειάζεται να το παιδεύεις πολύ. Αν δεν βάλεις ssd, ότι και να κάνεις τζάμπα θα το κάνεις, οπότε πάρε έναν 120άρι (πρόταση μου) και δοκίμασε και τα 10άρια και τα 8άρια για να έχεις ιδία άποψη.

Πριν, σου είπα να βάλεις 32bit αλλά δεν είχα προσέξει ότι έχει 4gb το λάπτοπ. Λάθος μου, βάλε 64bit από όποιο λειτουργικό επιλέξεις.

Και εγω για τα 8 λεω καλυτερα. Πιστευω θα δει μια "μικρη" καλυτερη επιδοση σε συγκριση με τα 10. Αλλα ναι, μπορει και τα 10 να δοκιμασει. Αρκει οπως ειπαμε, να μπει ssd! ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Μακρυα απο τους intenso (γνωμη μου). Αρκετοι ειχανε προβληματα αν δεις reviews. Ειδικα μετα απο καποιον καιρο. Πηγαινε στον PNY. Θα διαβασεις τα καλυτερα

Επεξ/σία από Alex-V
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...