Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Laptop Toshiba  satellite c50d-b-13x

Επεξεργαστης AMD E1-6101 APU 1.35GHZ και 4 γιγα μνημη 

Περιστασιακη χρηση μονο για internet 

Ειχε απο τον κατασκευαστη τα 8 

Με τα 10 σερνεται .

Δεν σκοπευω αναβαθμιση 

Ποια windows να του περασω ?

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν σκοπευω αναβαθμιση 

Ποια windows να του περασω ?

δες τη φωτο  + mint σου γραφω απο αυτο

Spoiler

1865262392_.png.1190aaadc71857d53f57ab32d6e7c0ff.png

• Like 1
Δημοσ.

Το υπονοουμενο της φωτο εινια να βαλεις ssd, που θα επρεπε να ειναι minimum requirement για τα 10 απο τη μερα που βγηκαν.
Επισης, αν και παλιοτερος ο t8300, εινια ολοκληρο 1ghz πιο γρηγορος απο τον δικο σου.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ευχαριστω αλλα δεν καταλαβα κατι με την εικονα .

εχει διπύρηνο  στα 2.4 +3 gb ram + ssd  Χωρίς κατι να αλλάξεις θα σέρνεται Εγω με αυτό κανω ανετα τα καθημερινά Ιnsomnia -taxis -mail κανα βιντεακι στα χαμηλά Δοκιμασες κανα linux ?

Επεξ/σία από hp8
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, hp8 είπε

εχει διπύρηος  στα 2.4 +3 gb ram + ssd  Χωρίς κατι να αλλάξεις θα σέρνεται Εγω με αυτό κανω ανετα τα καθημερινά Ιnsomnia -taxis -mail κανα βιντεακι στα χαμηλά Δοκιμασες κανα linux ?

Οχι ...Ποτε δεν τα δοκιμασα ουτε εχω σκοπο ...."Πιστος" στα ...παραθυρα που τα ξερω αρκετα .

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Οχι ...Ποτε δεν τα δοκιμασα ουτε εχω σκοπο ...."Πιστος" στα ...παραθυρα που τα ξερω αρκετα .

βαλε έναν ssd  κανα 20aρι θα αλλάξει πολυ Κατα τα αλλα οτι ειπε ο  jim_p

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν win10 modified που ειναι πολυ ελαφριά γιατι δεν εχουν μεσα πολλά απο αυτα που βαζει η MS. Η φώτο ειναι απο PC που μπήκαν με Pentium G2020 2.90GHz και 4GB ram DDR3.Η εκδοση 64bit.

Το αν θα βαλεις modified λογισμικο ειναι καθαρα επιλογη δικια σου.

Επισης ενας SSD θα βοηθησει οποια και να ειναι η επιλογη σου.

199756223_160967792712817_5090339918680539437_n.jpg

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H φαση που ολοι απαντατε με φωτος και πληροφοριες απο συστηματα που εχουν επεξεργαστες >2GHz , ενω εδω μιλαμε για επεξεργαστη στα 1.35GHz , με ξεπερναει. Απορω δηλ τι συμπερασματα βγαινουν με αυτες τις πληροφοριες...

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mphxths είπε

Απορω δηλ τι συμπερασματα βγαινουν με αυτες τις πληροφοριες..

ότι έτσι όπως είναι το σύστημα δεν πάει και πρέπει κατι να αλλάξει  ? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, hp8 είπε

ότι έτσι όπως είναι το σύστημα δεν πάει και πρέπει κατι να αλλάξει  ? 

Δεν ειναι πιο ευκολο να γραψετε αυτην την προταση ? Φιλε με 1.35ghz cpu και χωρις ssd , τα windows θα σερνονται..βαλε τα 8αρια... Τhe end.
Ειδικα απο την στιγμη που λεει οτι δεν θελει/διατιθεται να κανει αναβαθμιση.
Αν ειναι να τραβηξω και γω κανα σκρινσοτ με τον i7 / 2x ssd / 10000 gb ram για να αποδειξω ? το αυτονοητο ? :) 

Τεσπα...

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mphxths είπε

Δεν ειναι πιο ευκολο να γραψετε αυτην την προταση ? Φιλε με 1.35ghz cpu και χωρις ssd , τα windows θα σερνονται..βαλε τα 8αρια... Τhe end.

και πως θα γεμίσει  το site?  :) 

Δημοσ.

Αν εχω καταλαβει καλα με 8αρια θα παει πιο καλα ?

Για χρηση 20 μερες τον χρονο δεν αξιζει αναβαθμιση .

Εκανα μια γερη στο desktop μου αλλα το χρησιμοποιω καθε μερα εστω ...ερασιτεχνικα 

Αυτος ο επεξαργαστης ειναι για windows 32 ή 64 bit 

AMD E1-6101 APU 1.35GHZ 

Δημοσ.

Μπορει να δουλεψει ΚΑΙ με 64αρι λειτουργικο ο επεξεργαστης που λες. Αλλα αυτο εχει νοημα αν εχεις πχ 2gb ram και θες να βαλεις μια λινουξοδιανομη που ειναι αποκλειστικα 64αρα. Για διανομη που ειναι και 32αρα ή για windows, βαζεις την 32αρα εκδοση και τερμα.
Με τα 8 θα παει πιο καλα γιατι δεν πηδανε το δισκο με συνεχομενα reads/writes οπως τα 10.

Αν το θες μονο για 20 μερες το χρονο και μονο για σερφαρισμα, μπορεις να το κανεις μαϊμου chromebook βαζοντας ενα cloudready.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...