StamTheMan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Μπορει να πηγαινει για κανονι στα ενοικια. Αν πας βραδυ υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να τον βρεις μεσα,με κλειδωμενη την πορτα 1
papoys1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Είχαμε τη σφαλιάρα του 2010 . ήρθε και τούτο το κακό των δύο χρόνων και μας αποτελείωσε. Πολλοί έχουν βαρέσει κανόνι αυτά τα δύο χρόνια και πολλοί θα το κάνουν. Θα επιζήσουν λαμόγια και απατεώνες σαν αυτούς με τα ιντερνιτικά στη Λάρισα και στην Αχαία. Μην περιμένεις φίλε να βγάλεις άκρη από Αστυνομία και και δικαστήρια. Απλά θα χαλιέσαι. Είχα δώσει πριν 4-5 μήνες ένα υπολογιστή ευτυχώς όχι μεγάλης αξίας σε κάποιον για επισκευή να τον πάω στο εξοχικό για ώρα ανάγκης. Τον έπαιρνα τηλέφωνο τίποτε. Πέρασα από εκεί κλειστά. Ρωτάω τη γειτονιά μου είπαν ότι εξαφανίστηκε τον ψάχνουν πολλοί. Τον διέγραψα διότι ξέρω ότι δεν πρόκειται να βγάλω άκρη από Αστυνομία κ.λ.π. Κοίτα με ποιον τρόπο θα τον πετύχεις στο μαγαζί πάρε με το καλό ή με το ζόρι , ότι βρεις από αυτά που του έχεις δώσει και πρόσεχε που θα πας την επόμενη φορά. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2021 από papoys1
Xvipes Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Plot twist: Βρήκε το btc wallet σου μέσα στο p.c με την rtx 3090 και έφυγε Μπαχάμες.
StamTheMan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 11 ώρες πριν, papoys1 είπε Ρωτάω τη γειτονιά μου είπαν ότι εξαφανίστηκε τον ψάχνουν πολλοί. Τον διέγραψα διότι ξέρω ότι δεν πρόκειται να βγάλω άκρη από Αστυνομία κ.λ.π. Αν δεν ειναι μεγαλης αξιας,απο το να χαλιεσαι,το διαγραφεις,προχωρας. Ετσι την επαθα και εγω,δανεισα σε συναδελφο χρηματα επειδη ειπε οτι ειχε μεγαλη αναγκη,και απο τοτε εχει εξαφανιστει,σταματησε και απο τη δουλεια και δεν τον εχουμε δει πουθενα. Απο φιλο εμαθα οτι ειχε κανει το ιδιο σε πολλους,με διαφορετικες δικαιολογιες,και τελικα ειναι εθισμενος στο τζογο. 11 ώρες πριν, papoys1 είπε Κοίτα με ποιον τρόπο θα τον πετύχεις στο μαγαζί πάρε με το καλό ή με το ζόρι , ότι βρεις από αυτά που του έχεις δώσει και πρόσεχε που θα πας την επόμενη φορά. Συνηθως τετοια ατομα πανε το βραδυ στο μαγαζι με κλειστα στορια και φωτα,και δουλευουν με πορτατιφ under the radar. Το θεμα ειναι ποσο θελει να ασχοληθει ο καθενας. 1 1
papoys1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 11 ώρες πριν, StamTheMan είπε Ετσι την επαθα και εγω,δανεισα σε συναδελφο χρηματα επειδη ειπε οτι ειχε μεγαλη αναγκη,και απο τοτε εχει εξαφανιστει,σταματησε και απο τη δουλεια και δεν τον εχουμε δει πουθενα. Απο φιλο εμαθα οτι ειχε κανει το ιδιο σε πολλους,με διαφορετικες δικαιολογιες,και τελικα ειναι εθισμενος στο τζογο. Όλοι την έχουμε πάθει από έναν τέτοιο. 🤣 Ευτυχώς για μένα δεν ήταν και πολύ μεγάλο ποσό. Ο δικός μου ζει κλεισμένος εδώ και έξι μήνες στο σπίτι και τον ταίζουν τα παιδιά του. Χρωστάει σε πολλούς αλλά να πάμε τι να του πάρουμε αφού δεν έχει μία;;. Ήταν και φίλος οπότε κατά βάθος περισσότερο λυπάμαι αυτόν για την κατάσταση που περιήλθε παρά το ποσό που έχασα. Χτες τα λέγαμε με την κόρη του και μας είπε ότι πριν 2-3 μήνες πήρε ένα κουτί χάπια να αυτοκτονήσει. Δεν το ξέραμε.Τον πήγαν Νοσοκομείο και γλύτωσε. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά δράματα γύρω μας.
bas754 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Παιδιά λύθηκε το θέμα. Εστησα καραούλι και τον τσακωσα. Πήρα πίσω τά μηχανήματα ασυναρμολογητα αλλά οκ. Για τά χρήματα είπε θα τά επιστρέψει αλλά δεν είδα φώς...θα στήσω δεύτερο καραούλι με κάποιους φίλους παρέα και θα τα πάρω και αυτά. Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν με το θέμα. Νά είστε καλά..!!! 1
george1807 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 23 λεπτά πριν, bas754 είπε Παιδιά λύθηκε το θέμα. Εστησα καραούλι και τον τσακωσα. Πήρα πίσω τά μηχανήματα ασυναρμολογητα αλλά οκ. Για τά χρήματα είπε θα τά επιστρέψει αλλά δεν είδα φώς...θα στήσω δεύτερο καραούλι με κάποιους φίλους παρέα και θα τα πάρω και αυτά. Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν με το θέμα. Νά είστε καλά..!!! Είπε τίποτα; Γιατί εξαφανίστηκε;
bas754 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Είπε πώς είχε κάτι προβλήματα (γενικώς) και μου είπε κιόλας "πώς κάνεις έτσι??? ".... μετά από δύο μήνες πού είχε το μηχάνημα εκεί. Είπε επίσης πώς την επόμενη μέρα θα μου επέστρεφε τά λεφτά. Όσο τηλεφώνησε σέ εσάς άλλο τόσο πήρε και σε μένα 😁😁😁. Από βδομάδα θα τού την στήσω πάλι.😂 1
corsair04 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, bas754 είπε Είπε πώς είχε κάτι προβλήματα (γενικώς) και μου είπε κιόλας "πώς κάνεις έτσι??? ".... μετά από δύο μήνες πού είχε το μηχάνημα εκεί. Είπε επίσης πώς την επόμενη μέρα θα μου επέστρεφε τά λεφτά. Όσο τηλεφώνησε σέ εσάς άλλο τόσο πήρε και σε μένα 😁😁😁. Από βδομάδα θα τού την στήσω πάλι.😂 Δεν έβαζες καλύτερα αγγελία εδώ ότι ζητάς τεχνικό για επισκευή η αναβάθμιση να έρθει στον χώρο σου ώστε να μην κινδυνεύεις τόσο στην απώλεια υλικών όσο και χρημάτων.
KrTikker Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Στο δεύτερο καραούλι μιας και πρόκειται για λεφτά πάρε και τίποτα γομάρια Ρωσοπόντιους χωρίς σβέρκο μπορεί να χρειαστούν 1 2
_Biohazard_ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Στις 27/10/2021 στις 8:17 ΜΜ, corsair04 είπε Δεν έβαζες καλύτερα αγγελία εδώ ότι ζητάς τεχνικό για επισκευή η αναβάθμιση να έρθει στον χώρο σου ώστε να μην κινδυνεύεις τόσο στην απώλεια υλικών όσο και χρημάτων. Αν βέβαια πέσει σε αντίστοιχο τύπο, υπάρχει ο κίνδυνος εκτός από τον υπολογιστή να του πάρει και την υπόλοιπη οικοσκευή 😄
SabotazNic Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Οι ασβερκοι προτείνονται όλο και πιο συχνά τελευταία στο φόρουμ και ανησυχώ. 4
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Στις 27/10/2021 στις 4:29 ΠΜ, papoys1 είπε Όλοι την έχουμε πάθει από έναν τέτοιο. 🤣 Ευτυχώς για μένα δεν ήταν και πολύ μεγάλο ποσό. Ο δικός μου ζει κλεισμένος εδώ και έξι μήνες στο σπίτι και τον ταίζουν τα παιδιά του. Χρωστάει σε πολλούς αλλά να πάμε τι να του πάρουμε αφού δεν έχει μία;;. Ήταν και φίλος οπότε κατά βάθος περισσότερο λυπάμαι αυτόν για την κατάσταση που περιήλθε παρά το ποσό που έχασα. Χτες τα λέγαμε με την κόρη του και μας είπε ότι πριν 2-3 μήνες πήρε ένα κουτί χάπια να αυτοκτονήσει. Δεν το ξέραμε.Τον πήγαν Νοσοκομείο και γλύτωσε. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά δράματα γύρω μας. Εμενα απεναντίας δεν με ενδιαφερουν καθόλου αυτά που έχει ο καθένας. Προβλήματα είχαμε έχουμε και θα έχουμε όλοι, ο καθένας διαφορετικά, όσοι έχουν ας μάθουν να αναζητούν βοήθεια με τον σωστό τρόπο και να μην κοροϊδεύουν τον συνάνθρωπο τους νομιζοντας ότι θα βγάλουν κάτι από αυτο, είτε μιλάμε για συνάδελφο, γείτονα, πελάτη, φίλο, συγγενή, γιατί δεν τους φταίει σε τίποτα, γιατί στο τέλος και μόνοι τους θα μείνουν αλλά και όλοι μας θα έχουμε πολύ λιγότερη εμπιστοσύνη στον οποιονδήποτε. 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Οι ασβερκοι προτείνονται όλο και πιο συχνά τελευταία στο φόρουμ και ανησυχώ. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι χρήσιμοι, έτσι απλά για να φαίνονται και να φοβισουν τον άλλον αν τους αντικρίσει, όχι για ξύλο και τέτοια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις