Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...

Εδώ και 2 μήνες έχω δώσει σέ μαγαζί πού κάνει επισκευές τόν υπολογιστή μου και κάποια εξαρτήματα για νά κάνει αναβάθμιση.

Στην αρχή όλα καλά μου είπε σέ μία εβδομάδα θά είμαι έτοιμος. Πέρασε μια...περασε και άλλη τον ταραξα στά τηλέφωνα καί κάποιες φορές πού απάντησε μου είπε ότι έχει πολύ φόρτο και θά με πάρει αυτός.

Ο τύπος εδώ καί 10 μερες δεν απαντάει πλέον στά τηλέφωνα δεν εμφανίζεται στο μαγαζί τού και γενικά είναι άφαντος.

Τά πράγματα μου είναι στο μαγαζί τού και έχω αρχεία πού χρειάζομαι για τή δουλειά μου.

Πώς νά κινηθώ ώστε νά μπορέσω να πάρω πίσω τά πράγματα μου? Νόμιμα εννοώ γιατί αλλιώς ξέρω.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bas754 είπε

Καλησπέρα...

Εδώ και 2 μήνες έχω δώσει σέ μαγαζί πού κάνει επισκευές τόν υπολογιστή μου και κάποια εξαρτήματα για νά κάνει αναβάθμιση.

Στην αρχή όλα καλά μου είπε σέ μία εβδομάδα θά είμαι έτοιμος. Πέρασε μια...περασε και άλλη τον ταραξα στά τηλέφωνα καί κάποιες φορές πού απάντησε μου είπε ότι έχει πολύ φόρτο και θά με πάρει αυτός.

Ο τύπος εδώ καί 10 μερες δεν απαντάει πλέον στά τηλέφωνα δεν εμφανίζεται στο μαγαζί τού και γενικά είναι άφαντος.

Τά πράγματα μου είναι στο μαγαζί τού και έχω αρχεία πού χρειάζομαι για τή δουλειά μου.

Πώς νά κινηθώ ώστε νά μπορέσω να πάρω πίσω τά πράγματα μου? Νόμιμα εννοώ γιατί αλλιώς ξέρω.

Ευχαριστώ.

Μήπως κόλλησε κάνα Covid και είναι καραντίνα ;;

• Confused 2
Δημοσ.

Νόμιμα αν δεν σου έχει δώσει κάποιο χαρτί ότι έχει το πισί σου, δεν θα βρεις άκρη. Θα το αρνηθεί και θα είναι ο λόγος σου απέναντι στο δικό του. Εγώ θα στηνόμουν απ έξω από το μαγαζί μια μέρα ολόκληρη μέχρι να τον δω. Εντωμεταξύ θα φρόντιζα να υπάρχει γραπτή συνομιλία μεταξύ μας ώστε να μπορώ να αποδείξω την υπόθεση. Ή έστω με υπάλληλο του μαγαζιού μια ηχογραφημένη συνομιλία. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bas754 είπε

Καλησπέρα...

Ευχαριστώ.

ψάξε στις αγγελίες

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Με τη συγκατάθεση όσων ηχογραφούνται πάντα

Όχι απαραίτητα. Στα δικαστήρια πολλές φορές γίνονται δεκτές ηχογραφήσεις ή βιντεοσκοπικό υλικό που αποδεικνύει την παρανομία, ασχέτως αν τραβήχτηκε νόμιμα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bas754 είπε

Καλησπέρα...

Ευχαριστώ.

Πας αστυνομία και θα σου πουν αυτοί.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, 1comment είπε

Νόμιμα αν δεν σου έχει δώσει κάποιο χαρτί ότι έχει το πισί σου, δεν θα βρεις άκρη. Θα το αρνηθεί και θα είναι ο λόγος σου απέναντι στο δικό του. Εγώ θα στηνόμουν απ έξω από το μαγαζί μια μέρα ολόκληρη μέχρι να τον δω. Εντωμεταξύ θα φρόντιζα να υπάρχει γραπτή συνομιλία μεταξύ μας ώστε να μπορώ να αποδείξω την υπόθεση. Ή έστω με υπάλληλο του μαγαζιού μια ηχογραφημένη συνομιλία. 

Μωρέ αν τόν πετύχω θέλει δε θέλει θά τόν πάω σερνωντας στο μαγαζί. Τό θέμα είναι ότι δεν μπορώ να τον πετύχω.

Οκ παίδες ευχαριστώ.... θά πέσει καραούλι και ταυτόχρονα μήνυση για υπεξαίρεση. Αν τον βρούνε έχει καλώς. Άλλοιως θα πάω με τόν κλασικό τρόπο και ότι γίνει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bas754 είπε

Καλησπέρα...

Μαγαζί της γειτονιάς? 

1 ώρα πριν, bas754 είπε

Δεν έχω δώσει υπολογιστή με αρχεία δικά μου είτε προσωπικά είτε δουλειάς. Πάντα πλήρες backup σε εξωτερικό δίσκο και ο υπολογιστής πάει χωρίς να έχει τίποτε άλλο εκτός από προγράμματα!

Εύχομαι να βγάλεις άκρη και να πάρεις τον υπολογιστή σου σύντομα!

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Μαγαζί της γειτονιάς? 

Δεν έχω δώσει υπολογιστή με αρχεία δικά μου είτε προσωπικά είτε δουλειάς. Πάντα πλήρες backup σε εξωτερικό δίσκο και ο υπολογιστής πάει χωρίς να έχει τίποτε άλλο εκτός από προγράμματα!

Εύχομαι να βγάλεις άκρη και να πάρεις τον υπολογιστή σου σύντομα!

Ναι σε αυτό έχεις δίκιο... μαγαζί γειτονιάς είναι όμως και όσες φορές πήγα στο παρελθόν ήταν άψογα. Εμπιστεύτηκα αλλά την έφαγα.

1 ώρα πριν, dpolal είπε

Μήπως κόλλησε κάνα Covid και είναι καραντίνα ;;

Λές? Και γιατί δεν απαντάει πουθενά. Ούτε κινητό ούτε σταθερό.

Δημοσ.
Στις 22/10/2021 στις 6:54 ΜΜ, 1comment είπε

Όχι απαραίτητα. Στα δικαστήρια πολλές φορές γίνονται δεκτές ηχογραφήσεις ή βιντεοσκοπικό υλικό που αποδεικνύει την παρανομία, ασχέτως αν τραβήχτηκε νόμιμα. 

Άλλο το βιντεοσκοπικό υλικό, άλλο η ηχογράφηση. Η δεύτερη, αν δεν έχει ληφθεί με την ρητή αποδοχή της και από τις δύο πλευρές, όπως προβλέπεται από τον νόμο, δεν γίνεται δεκτή. Μάλιστα το βιντεοσκοπικό υλικό γίνεται δεκτό μόνο αν είναι χωρίς ήχο.

• Like 3
Δημοσ.
Στις 22/10/2021 στις 7:20 ΜΜ, bas754 είπε

όσες φορές πήγα στο παρελθόν ήταν άψογα. Εμπιστεύτηκα αλλά την έφαγα.

Μηνύσεις διαβάζω, υπεξαιρέσεις, ξύλο, ηχογραφήσεις, βιντεοσκοπήσεις. Σιγά μην έρθει και η αντιτρομοκρατική. 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 22/10/2021 στις 7:20 ΜΜ, bas754 είπε

Ναι σε αυτό έχεις δίκιο... μαγαζί γειτονιάς είναι όμως και όσες φορές πήγα στο παρελθόν ήταν άψογα. Εμπιστεύτηκα αλλά την έφαγα.

Λές? Και γιατί δεν απαντάει πουθενά. Ούτε κινητό ούτε σταθερό.

Για να ήσουν ικανοποιημένος παλιά και τώρα να μην τον βρίσκεις πουθενά, κάτι συμβαίνει. 

Το μαγαζί είναι μόνιμα κλειστό; 

Δεν νομίζω κανένας να κάθεται να παρατάει έτσι στα καλά καθούμενα μαγαζί που ουσιαστικά μέσα σε αυτό είναι περιουσία της επιχείρησης μαζί με εξοπλισμό δικό του και των πελατών. 

Τώρα τι παίζει και είναι εξαφανισμένος.... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...