Προς το περιεχόμενο

Call Recorder για android 11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο με ξεκλείδωμα και πέρασμα την ελληνική ρομ από την κοινότητα μας θα έχεις πλήρως λειτουργική ηχογράφηση. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε

Νομιζω στις σύγχρονες εκδόσεις ανδροιδ το record call εχει αφαιρεθεί σαν feature

Εγώ έχω ακόμα.

3 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε

Xiaomi Mi 10T

Δυστυχώς όπως είπε και ο @chios στα Xiaomi με ρουταρησμα ή με της ελληνικής κοινότητας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε

Ευγε σου... Θα μπορουσες επισης να δωσεις περισσότερο ινφο... Με μαμα ρομ;;;. Με καστομ;;;. Με off play store εφαρμογή;;;

Αν λες για μένα μανάρι μου με μαμά rom και όχι από play Store.

Ααα και όχι ρουταρησμενο.

Το κινητό που έχω το ξέρεις με Android 11 παρακαλώ.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chios είπε

Μόνο με ξεκλείδωμα και πέρασμα την ελληνική ρομ από την κοινότητα μας θα έχεις πλήρως λειτουργική ηχογράφηση. 

Το ίδιο ισχύει και με τα Samsung;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε

Το ίδιο ισχύει και με τα Samsung;

Σε Samsung συσκευή κατέβασε το ACR από το Samsung store. Έτσι θα δουλέψει. Επίσης να ξέρεις ότι σε vowifi δεν κάνει εγγραφή. Αν θες όμως την καλύτερη λύση τότε φλάσαρε μια ρομ(με δική σου ευθύνη) από Ινδονησία, Ισραήλ, Ταϊλάνδη.  Σε αυτές τις χώρες οι ρομ έχουν native call recorder. 

Επεξ/σία από GATE123
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/10/2021 στις 7:59 ΠΜ, GATE123 είπε

Σε Samsung συσκευή κατέβασε το ACR από το Samsung store. Έτσι θα δουλέψει. Επίσης να ξέρεις ότι σε vowifi δεν κάνει εγγραφή. Αν θες όμως την καλύτερη λύση τότε φλάσαρε μια ρομ(με δική σου ευθύνη) από Ινδονησία, Ισραήλ, Ταϊλάνδη.  Σε αυτές τις χώρες οι ρομ έχουν native call recorder. 

Αρα εσυ φορας κινεζικη ρομ ,εκει που επιτρέπονται ολα.... Γιατι οι ευρωπαϊκές το εχουν κομμενο... Παρ'αυτα , ο φιλος προφανως εχει Ευρωπαϊκή ρομ και οι ηχογραφήσεις χωρις προτερη συναινεση δεν επιτρέπονται... Το λοιπον;;;

Επεξ/σία από Tsilitheo2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε

Αρα εσυ φορας κινεζικη ρομ ,εκει που επιτρέπονται ολα.... Γιατι οι ευρωπαϊκές το εχουν κομμενο... Παρ'αυτα , ο φιλος προφανως εχει Ευρωπαϊκή ρομ και οι ηχογραφήσεις χωρις προτερη συνενεση δεν επιτρέπονται... Το λοιπον;;;

Ευρωπαϊκή φοράω και μάλιστα το έχω πάρει από το επίσημο site.

Άσε μην το ψάχνεις μόνο η συγκεκριμένη εταιρεία το έχει.

Το έψαξα πολύ για να το βρω.

Στην αρχή δεν το είχε το κινητό αλλά επειδή ήθελα κάτι να κάνω το έψαξα λίγο παραπάνω και το βρήκα και το κατέβασα εκτός play store.

Ούτε φλασάρισμα rom ούτε ρουταρησμα ούτε τίποτα.

Σαν απλή εφαρμογή.

Επεξ/σία από GATE123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...