Maria9090 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος που έχει συμμετέχει στην πρόσφατη προκήρυξη και έχει κάποια ενημέρωση σχετικά με τα αποτελέσματα;
chill Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Όταν έδωσες πήρες ένα χαρτάκι με έναν 5ψηφιο ή 6ψηφιο κωδικό. Με αυτόν τον αριθμό όταν ανέβουν τα αποτελέσματα θα ενημερωθείς αν περνάς στην επόμενη φάση. Οπότε έλεγχο καθημερινά στο site του Ομίλου και υπομονή. Εικάζω ότι θα έρθει και απάντηση στο email σε φάση "ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα ακολούθησε τον τάδε σύνδεσμο για να τα δεις". Καλή επιτυχία! 1
Maria9090 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Ναι αυτο το γνωρίζω! Λεω μηπως υπαρχει κατι νεότερο και δεν το εχω δει..
Maria9090 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 58 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Τι θέσεις ζητούσε? Εχει λήξει εδω και αρκετο η προθεσμια
airtrelomike13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, Maria9090 είπε Εχει λήξει εδω και αρκετο η προθεσμια ετσι και αλλιως τα βυσματα θα παρουν 1
Maria9090 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 14 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε ετσι και αλλιως τα βυσματα θα παρουν Εχεις κανει παλαιοτερα; Δεν υπαρχει ελπιδα λες;
airtrelomike13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, Maria9090 είπε Εχεις κανει παλαιοτερα; Δεν υπαρχει ελπιδα λες; και έχω κάνει και πέρυσι τέτοιο καιρό βολεύτηκε πρωην συμμαθητής μου απόφοιτος Μηχανικος περιβαλλοντος απο το πολυτεχνειο Κρητης, επειδή ο μπαμπακας του ειχε γνωριμιες με βουλευτές. Άστο δεν υπάρχει ελπίδα. Το Εξωτερικό είναι μονόδρομος 1
Maria9090 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Το εχω ακουσει απο διαφορες πηγες αλλα ειπα να δοκιμασω.. Οπως και να εχει ακομα δεν εχουν βγαλει τιποτα οποτε (εστω και ετσι) αναμονη.. Αν ακουσει καποιος κατι ας ενημρωσει...
vaggos2586 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Μην ανησυχείς αν περάσεις θα σε πάρουν (εντελώς τυχαία) πρώτα απο το σωματείο τους και μετά απο τα γραφεία για να κλείσεις ραντεβού για γνωριμία απο κοντά. Εκεί αφού ρωτήσουν για προυπηρεσίες κλπ θα σου πούν και την μαγική ερώτηση "ποιόν γνωστό έχεις" Οπως και να έχει καλή τύχη!
Maria9090 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Ετσι οπως τα λετε εαν δεν εχεις γνωστο δεν θα φτασεις καν σε αυτο το σταδιo....
Nikols Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί, υπάρχει κάποιος επιτυχών που τον έχουν καλέσει ήδη για συνέντευξη;
ELTASSOS1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Οι πραγματικοι επιτυχοντες ΔΕΝ καλουνται σε συνεντευξη...δεν εχει νοημα. Οι αποτυχοντες καλουνται για σταχτη στα ματια..οποτε οσο δεν σε φωναζουν καλα πας.. Ενας γνωστος με δοντι ΟΥΤΕ ΑΙΤΗΣΗ δεν εκανε και σε 6 μηνες αρχισε να του μπαινει ο μισθος και τα μπονους στην Τραπεζα...ξαφνιαδτηκε πηγε και ρωτησε και του το ειπαν στην ΕΤΕ....τρελλα πραγματα ( ειχε δοντι τον ΝΑΥΑΡΧΟ , τον επονομαζομενο και Μπιμπιτο (BIG BLUE tooth)
riga Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα όταν για μια προκήρυξη βγαίνουν τα προσωρινά αποτελέσματα,και έχει ένα αρχείο excel με ονόματα πως ξέρεις αν σε πήραν ή όχι,δεν έχω εμπειρία πάνω στο θέμα γι'αυτό αν κάποιος γνωρίζει ας με ενημερώσει.Ευχαριστω!
Manosmanos8 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα, υπάρχει κανείς που είχε πάρει μέρος στην προκήρυξη των χειριστών και έχει κάποιο νέο; Απο κάποιους άκουσα οτι άρχισαν να ενημερώνονται επιτυχόντες αλλά τίποτα σίγουρο.. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2022 από Manosmanos8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα