Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος που έχει συμμετέχει στην πρόσφατη προκήρυξη και έχει κάποια ενημέρωση σχετικά με τα αποτελέσματα; 

Δημοσ.

Όταν έδωσες πήρες ένα χαρτάκι με έναν 5ψηφιο ή 6ψηφιο κωδικό.

Με αυτόν τον αριθμό όταν ανέβουν τα αποτελέσματα θα ενημερωθείς αν περνάς στην επόμενη φάση. 

Οπότε έλεγχο καθημερινά στο site του Ομίλου και υπομονή. 

Εικάζω ότι θα έρθει και απάντηση στο email σε φάση "ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα ακολούθησε τον τάδε σύνδεσμο για να τα δεις". 

Καλή επιτυχία! 

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

ετσι και αλλιως τα βυσματα θα παρουν

Εχεις κανει παλαιοτερα; Δεν υπαρχει ελπιδα λες;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Maria9090 είπε

Εχεις κανει παλαιοτερα; Δεν υπαρχει ελπιδα λες;

και έχω κάνει και πέρυσι τέτοιο καιρό βολεύτηκε πρωην συμμαθητής μου απόφοιτος Μηχανικος περιβαλλοντος απο το πολυτεχνειο Κρητης, επειδή ο μπαμπακας του ειχε γνωριμιες με βουλευτές. Άστο δεν υπάρχει ελπίδα. Το Εξωτερικό είναι μονόδρομος

• Like 1
Δημοσ.

Το εχω ακουσει απο διαφορες πηγες αλλα ειπα να δοκιμασω.. Οπως και να εχει ακομα δεν εχουν βγαλει τιποτα οποτε (εστω και ετσι) αναμονη.. Αν ακουσει καποιος κατι ας ενημρωσει...

Δημοσ.

Μην ανησυχείς αν περάσεις θα σε πάρουν (εντελώς τυχαία) πρώτα απο το σωματείο τους και μετά απο τα γραφεία για να κλείσεις ραντεβού για γνωριμία απο κοντά. Εκεί αφού ρωτήσουν για προυπηρεσίες κλπ θα σου πούν και την μαγική ερώτηση "ποιόν γνωστό έχεις"

Οπως και να έχει καλή τύχη!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί, υπάρχει κάποιος επιτυχών που τον έχουν καλέσει ήδη για συνέντευξη;

Δημοσ.

Οι πραγματικοι επιτυχοντες ΔΕΝ καλουνται σε συνεντευξη...δεν εχει νοημα.

Οι αποτυχοντες καλουνται για σταχτη στα ματια..οποτε οσο δεν σε φωναζουν καλα πας..

Ενας γνωστος με δοντι ΟΥΤΕ ΑΙΤΗΣΗ δεν εκανε και σε 6 μηνες αρχισε να του μπαινει ο μισθος και τα μπονους στην Τραπεζα...ξαφνιαδτηκε πηγε και ρωτησε και του το ειπαν στην ΕΤΕ....τρελλα πραγματα

( ειχε δοντι τον ΝΑΥΑΡΧΟ , τον επονομαζομενο και Μπιμπιτο  (BIG BLUE tooth)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα όταν για μια προκήρυξη βγαίνουν τα προσωρινά αποτελέσματα,και έχει ένα αρχείο excel με ονόματα πως ξέρεις αν σε πήραν ή όχι,δεν έχω εμπειρία πάνω στο θέμα γι'αυτό αν κάποιος γνωρίζει ας με ενημερώσει.Ευχαριστω!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα,

υπάρχει κανείς που είχε πάρει μέρος στην προκήρυξη των χειριστών και έχει κάποιο νέο;

Απο κάποιους άκουσα οτι άρχισαν να ενημερώνονται επιτυχόντες αλλά τίποτα σίγουρο..

Επεξ/σία από Manosmanos8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...