_teo7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Καλησπερα σας, Αναφερω το τι θελω να κανω γνωριζοντας οτι μπορει να μην υπαρχει καποια λυση. Εχω ενα εξοχικο που διαθετει συναγερμο με SIM. Στην καρτα αυτη βαζω χρηματα καθε μηνα χωρις να ξοδευονται οποτε μενουν στο λογαριασμο. Υπαρχει αραγε τροπος να χρησιμοποιησω την SIM αυτη και για Internet? Δηλαδη υπαρχει καποιο hardware που να λειτουργει και σαν ρουτερ αλλα να καλυπτει και το συναγερμο? Αλλες επιλογες τυπου router με SIM, πακετα για εξοχικο κτλ τα εχω ψαξει αλλα το κοστος τους δεν θα ηθελα να το καλυπτω δεδομενου οτι δεν θα χρησιμοποιω το Internet εκει συχνα. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 21 ώρες πριν, _teo7 είπε Καλησπερα σας, Αναφερω το τι θελω να κανω γνωριζοντας οτι μπορει να μην υπαρχει καποια λυση. Εχω ενα εξοχικο που διαθετει συναγερμο με SIM. Στην καρτα αυτη βαζω χρηματα καθε μηνα χωρις να ξοδευονται οποτε μενουν στο λογαριασμο. Υπαρχει αραγε τροπος να χρησιμοποιησω την SIM αυτη και για Internet? Δηλαδη υπαρχει καποιο hardware που να λειτουργει και σαν ρουτερ αλλα να καλυπτει και το συναγερμο? Αλλες επιλογες τυπου router με SIM, πακετα για εξοχικο κτλ τα εχω ψαξει αλλα το κοστος τους δεν θα ηθελα να το καλυπτω δεδομενου οτι δεν θα χρησιμοποιω το Internet εκει συχνα. Ευχαριστω Νομιζω οτι η ιδανικη λυση για σενα ειναι κατι τετοιο, αν το υποστηριζει ο παροχος σου https://www.cosmote.gr/cs/business/gr/servicetwinsim.html twin sim, 2 καρτες, ίδιος αριθμος. Οποτε εχεις την μια στο συναγερμο και την 2η την βαζεις οπουδηποτε θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα